zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Yeni Zoho Analytics 4.0

30.11.18 11:56 AM By Denizhan

Dünya hızla değişiyor, bu değişime ayak uydurmadan başarıyı yakalamak gün geçtikçe bir hayal olmaktan öteye gidemiyor. Zoho, değişen dünya düzeni ve rekabet ortamına adaptasyon sağlamanız için inovasyonu merkezine alarak, sizlere başarıyı garantilemeniz için yardımcı oluyor. Zoho uygulamalarında gerçekleşen yeniliklerden son zamanlarda en çok dikkat çeken; daha önceden Zoho Reports olarak bildiğiniz Zoho Analytics! Yenilenen arayüzü ve birçok yeni özelliğiyle hız kazanan Zoho Analytics’i bu yazımızda sizler için mercek altına alıyoruz. İşte yeni Zoho Analytics 4.0;


·  Yenilenen Ana Sayfa


Zoho Analytics’in yenilenen ana sayfası ile dashboard’lara tek bir tıklama ile ulaşabilir, gösterge panoları, raporlar ve veriler olarak düzenlenen analitik öğelere çok daha kolay erişim sağlayabilirsiniz.


·  Kişiselleştirilen Dashboard’lar

Dashboard’lar Zoho Analytics 4.0’da yeni bir görünüm kazandı. Kişiselleştirme özellikleri ile en önemli içerikleriniz için artık harika Dashboard’lar hazırlayabileceksiniz.


Görselliğin her geçen gün daha da önem kazandığı bu dönemde, görsel çekiciliğinizi artırmanız için bir dizi özelleştirme seçeneğini barındıran Zoho Analytics 4.0’da altı karanlık tema sizleri bekliyor. Ayrıca artık kompakt kontrol panelleri ile önemli ölçümlerinizi daha kısa zamanda izleyebilirsiniz. 

Zoho Analytics 4.0

·  Zenginleştirilen Görselleştirme


Harika görselleştirmeler olmadan analiz nasıl olur? Yeni grafikler, widget’lar, paletler, etkileşimler ve çok daha fazlasının eklendiği Zoho Analytics 4.0 ile veriniz ile etkileyici hikayeler anlatabilirsiniz! Coğrafi haritalar, renkli haritalar, renk paletleri ve arama grafiği ile verinizi görselleştirebilirsiniz. 

Zoho Analytics 4.0

·  Zia’ya Sorun!

Akıllı raporlama asitanı Zia, doğal dil süreci (NLP) ve öğrenen makine özellikleri ile daha da güçlü! Artık tek yapmanız gereken Zia’ya sormak, geri kalanını o halledecek!


·  Veri Uyarıları

Çok geç olmadan yakalayın! Veri uyarıları sayesinde temel iş metriklerinizdeki anormallikleri ve başarıları gerçekleştiği anda öğrenebilirsiniz. Uyarıları tek seferde yapılandırarak, arkanıza yaslanabilir ve rahatlayabilirsiniz.


·  Yorum Yapma

Ortak analiz Zoho Analytics 4.0 ile birlikte yeni bir form kazandı. Evrakları ve kayıp e-posta dizilerini unutabilir ve gerçek zamanlı olarak yorum yapmaya başlayarak, veri ile ilgili kararları ekibiniz ile birlikte verebilirsiniz. 


Zoho Analytics 4.0

·  

Genişleyen Analizler

Zoho Analytics, sosyal medya uygulamalarından tutun da çevrimiçi reklam platformlarına dek gelişmiş bir analiz bağlayıcıyı kullanımınıza sunuyor. Üstelik her bağlayıcı, önceden oluşturulmuş özel rapor ve dashboard ile birlikte gelerek hemen başlamanıza olanak sağlıyor! 


Zoho Analytics 4.0


·  On-Premise Zoho Analytics


Bulut versiyonundaki tüm özelliklerin ve seçenekleri barındıran Zoho Analytics’in on-premise versiyonu sayesinde özel ağınızda ya da özel bir bulutunuzda güçlü analiz yeteneklerini deneyimleyebilirsiniz.


·  Üçüncü Parti Entegrasyonlar

I. Teamwork Desk

Teamwork Desk ve Zoho Analytics entegrasyonu ile yardım masanızdaki veriyi kolaylıkla aktarabilir, işlem yapabilir ve iş analizlerine dönüştürebilirsiniz.


II. Stripe Abonelikleri

Bu entegrasyon ile birlikte abonelik verilerinizi ve metriklerini analiz edebilirsiniz.


III. HubSpot CRM

HubsSpot CRM ve Zoho Analytics entegrasyonu, HubSpot CRM’deki veriniz üzerinde daha derinlemesine analiz yapmanıza ve satış performansı metriklerinizi izlemenize olanak tanır.


·  Pivot Tabloları İçin Gelişmiş Özetleme

Zoho Analytics ile Pivot tablolarınızı; gruptaki satır, sütun yüzdesi ve arama değerine göre özetleyebilirsiniz. 


Zoho Analytics 4.0

·  Arama İlişkilerini Yapılandırın

Zoho Analytics ile artık rapor oluştururken kullandığınız tablolar arasındaki varsayılan arama ilişkisini gözden geçirebilir ve özelleştirebilirsiniz.

Yenilen Zoho Analytics’in gücünü işinizde hissetmek istiyorsanız, Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

“Yeni güncellemeleri çok sevdim! En sonunda bir analiz platformunun rahatlığı ve kullanım kolaylığını deneyimliyoruz. Yeni görünümü daha modern, navigasyon gerçekten oldukça açık ve platform artık içeriğe bağlı olarak çalışıyor. İşinizi kolaylaştıran ve özgür hissettiren bu platformu çok seveceksiniz!”


James Foster

Bilişim Hizmetleri Müdürü, Caravan Health

 

Denizhan