zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Online Masraf Yönetimine Geçmek İçin 5 Neden

20.11.20 02:41 PM By Denizhan

Dünyanın deneyimlediği bu sıra dışı dönem, beraberinde birçok yeni alışkanlığı da getirdi. Sadece bireysel olarak değil, iş dünyası açısından da birçok yenilik barındıran bu dönemin kuşkusuz en popüler kavramı; dijital dönüşüm oldu. Son yıllarda önemini her gün hissettiren dijital dönüşüm, son bir yılda artık bir zorunluluğa dönüştü. Dijital dönüşüm için henüz bir adım atmayan tüm işletmeler, hızlı bir şekilde tüm iş süreçlerini dijitalleştirmeye yönelik faaliyetlere başladılar. Özellikle sahada olan çalışanların masraf takibini yapmak ve finans süreçlerini doğru bir şekilde yönetebilmek için birçok firma doğru araçları arıyor. İçinde bulunduğumuz bu durumun zorlu koşullarını biraz olsun hafifletebilen online masraf yönetimi, her işletmeye birçok fayda sunabiliyor. Bu yazımızda, sizlere online masraf yönetimine geçmek için 5 neden ve bu nedenleri tam anlamıyla karşılayan Zoho Expense’i sunacağız. Haydi, başlayalım!

1 -    Makbuzlarınız Asla Kaybolmaz


Dönem dönem herkes makbuz kaybedebilir, ancak kaybedilen bir makbuz masrafın bildirilemeyeceği anlamına gelir. Günümüzde, bu durumu yaşamamanız için birden fazla uygulama bulabilirsiniz. Zoho Expense kullanıyorsanız, tek yapmanız gereken akıllı telefonunuz ile makbuzun bir fotoğrafını çekmenizdir. Ardından tek bir tuşa dokunarak, makbuzlarınızı 10 dilde tarayabilir ve otomatik olarak masraflarınızı oluşturabilirsiniz. Bu sayede hem çalışanlarınıza zamandan kazandırabilir hem de masraf takibini çok daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

2 -    Birkaç Adımda Masraf Raporlarınızı Alabilirsiniz

Gider raporlarını oluşturmak, çoğunlukla çalışanların en çok zaman kaybı yaşadığı alanlardan biridir. Fazlasıyla özen ve dikkat gerektiren bu görev, aynı zamanda çoğunlukla hatalarla doludur. Online masraf yönetimi uygulaması sayesinde, bu hatalardan kurtulabilir ve raporlarınızı çok daha kısa bir sürede oluşturabilirsiniz. Tüm gider makbuzlarınızı tek bir yerde toplayarak, daha sonra muhasebe sisteminize aktarabilirsiniz. Zoho Expense ile özel bir denetim raporu oluşturabilir ve vergi dönemi geldiğinde harcamalarınızı etkili bir şekilde denetleyerek, sahte harcamalar olup olmadığından emin olabilirsiniz. 

3 - Gerçek Zamanlı Döviz Kurlarını Kullanarak, Para Birimini Dönüştürebilirsiniz

Çalışanlarınız dünyanın birçok bölgesini ziyaret ediyorsa, muhtemelen birkaç farklı para biriminde makbuzlar alırlar. Zoho Expense ile bu farklı para birimlerini gerçek zamanlı döviz kurlarını kullanarak, dönüştürebilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz.

4 - Giderlerin Onaylanması Sürecini Hızlandırabilirsiniz

Giderlerin onaylanması süreci çoğu zaman uzun sürebilir. Bu zaman kaybını online masraf yönetimi ile önleyebilirsiniz. Zoho Expense ile karmaşık, çok aşamalı tüm harcamaların doğru bir şekilde incelenmesi için otomatik akışları oluşturabilirsiniz.

5 - Çalışanlarınızın Harcama Limitlerini Aşmadığından Emin Olabilirsiniz.

Yaşadığımız dijital çağın en büyük avantajlarından biri olan mobil cihazlar, online masraf yönetimi açısından da büyük avantaj sağlayabilir. Zoho Expense gibi akıllı telefon üzerinde de kullanabileceğiniz bir uygulama sayesinde, çalışanlarınızın masraflarını anında görebilirsiniz. Ayrıca, saha çalışanlarınız için harcama limitleri belirleyerek, çalışanların bu limitlere bağlı kalıp kalmadığını, gerçek zamanlı olarak takip edebilirsiniz.

Zoho Expense ile online masraf yönetiminizi çok daha etkili ve verimli hale getirmek istiyorsanız, Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşarak, daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Denizhan