zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Ücretsiz Kullanabileceğiniz Masraf Yönetimi Uygulaması: Zoho Expense

24.05.19 12:20 PM By Denizhan

Zoho Expense, gider raporlarınızı oluşturma eylemini otomatikleştirmek, onayları düzenlemek ve hızlı geri ödemeler yapmanız için işletmenize özel olarak hazırlanmış, çevrimiçi harcama raporlama yazılımıdır. 

zoho expense

Her Ölçekten işletme için hazırlanmış harcama raporlama yazılımı

  

Zoho Expense uygulaması sayesinde çalışanlarınız şirket adına yaptıkları kişisel masraflarının Expense üzerinden kayıtlarını oluşturabilir ve bu masrafların takibini ve ödemelerini Expense arayüzü üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. İşte Zoho Expense ile yapabilecekleriniz;


·    Gider Makbuzlarınızı otomatik olarak tarayabilirsiniz;

 Makbuz görseline tıklayarak, tüm önemli bilgileri otomatik olarak ayrıştırabilir ve gider yaratabilirsiniz.


·    Kurumsal kartları otomatik olarak mutabık kılabilirsiniz

Kurumsal kartları doğrudan kart sağlayıcılarından alabilir ve işlemleri masraflarla otomatik olarak eşleştirebilirsiniz.


·    Çok düzeyli onayları basitleştirebilirsiniz

Tüm masrafları doğru bir şekilde inceleyebilmek adına, çok aşamalı ve otomatik onay akışları oluşturabilirsiniz.


·    Poliçe uyumunu kolaylıkla sağlayabilirsiniz

Çalışanların poliçelere sadık kalmalarını sağlayabilir ve harcama limitlerini belirleyerek, bu limitleri aşmadıklarından emin olabilirsiniz.


·    Gider raporlarını daha doğru denetleyebilirsiniz

Özel bir denetim takibi raporu ile etkin bir şekilde denetim giderlerini denetleyebilir ve sahte harcamaların önüne geçebilirsiniz.


·    Gider muhasebesini otomatikleştirebilirsiniz

Gider verilerinizi, etkin bir gider muhasebesi sağlayarak, muhasebe yazılımınızla otomatik olarak senkronize edebilirsiniz. 

zoho expense

İşletmenizin giderlerini çok daha güvenli bir biçimde yönetmenize olanak sağlayan Zoho Expense’i ücretsiz kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte ücretsiz paket içinde size avantaj sağlayacak özellikler;


·    3 kullanıcıya kadar ücretsiz kullanabileceğiniz Zoho Expense ile 1 poliçe, 1 otomatik iş akışı, 5 GB makbuz depolama alanı ve her ay 100 otomatik tarama yapabilirsiniz.


Aynı zamanda gider otomasyonu yapabilir, birden fazla para birimi ile gider oluşturabilir, nakit avans işlemlerini yapabilir, basit onay akışları ve müşteri/proje takibini gerçekleştirerek, e-posta desteğini de ücretsiz olarak alabilirsiniz. 


·    Kart işlemlerini içe aktarmanıza olanak tanıyan Zoho Expense ile kilometre masrafları, gündelik giderler, vergi takibi ve maliyet dağıtımını da gerçekleştirebilirsiniz.


·    Zoho Expense’in ücretsiz paketi otomasyon konusunda da avantaj sağlamaktadır. E-posta uyarıları oluşturarak, uygulama içerisinde bildirim alabilirsiniz.

·    Zoho Expense ile veri ve makbuz yedeklemesi yapabilirsiniz.


·    Her işletmenin iş süreçleri kendine özeldir. Zoho Expense’in temel form özelleştirme seçeneği ile işinize uygun bir yapı kazanabilirsiniz.


·    Birçok uygulama ile entegrasyon sağlaması ile Zoho Expense zamandan ve maliyetten tasarruf etmenize de yardımcı olur. Zoho Expense’in entegrasyon sağladığı uygulamalar ise şöyle;


  Zoho Uygulamaları

Zoho Books, Zoho CRM, Zoho Invoice, Zoho People, Zoho Cliq, Zoho Projects


Diğer Uygulamalar

G Suite, Office 365, Slack, Lyft, Uber,


Bulut Çözümleri

Zoho Docs, Evernote, Google Drive, Dropbox, Box, OneDrive

  

·    Mobil olarak da kullanabileceğiniz Zoho Expense, Android, iOs ve Windows işletim sistemine uyumludur.

·    Zoho Expense’in ücretsiz paketi ile E-mail ve arama desteği alabilirsiniz.


·    Güvenlik açısından da avantaj sunan Zoho Expense ücretsiz paketi içerisinde SSL şifrelemesi ve çok faktörlü kimlik doğrulama özelliklerini kullanabilirsiniz.


Şirketiniz içerisindeki harcamaları kontrol altına alarak, daha net raporlar görmek istiyorsanız, Zoho Expense sizlerin keşfetmesini bekliyor! Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satış Temsilcisi Cloudyflex ‘e ulaşarak, daha detaylı bilgi alabilir ve ilk adımı bugün atabilirsiniz. 

Denizhan