zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

2023 Yılında Güncellediğimiz Zoho Danışmanlık ve Proje Hizmetlerimiz

28.04.23 01:10 PM By Denizhan

Cloudyflex bünyesinde Zoho Partnerliğimizin 10.yılını kutladığımız 2023 yılı içerisinde, Zoho danışmanlık ve proje hizmetlerimiz üzerinde bazı güncellemeler gerçekleştirdik. Kaldırdığımız proje paketlerimiz ve kapsamını yenilediğimiz diğer hizmet paketlerimizi aşağıda paylaştığımız video üzerinden dinleyebilirsiniz.

Hangi Durumlarda Zoho Danışmanlığı Almalıyım?

Zoho danışmanlığı, proje ve destek hizmetleri hakkında oldukça bilgilendirici bir videoyu 2022 yılı içerisinde sizlerle paylaşmıştık. Bu videoyu aşağıdaki yönlendirmeden tekrardan izleyebilirsiniz.

Eğer Zoho danışmanlığı hakkında sorularınız var ise ekibimizden bilgi alabilirsiniz. Türkiye'de Zoho kullanıyorsanız, ücretsiz Zoho MeetUp etkinliklerimizi takip etmeniz ve bu etkinliklere katılmanızı tavsiye ederiz. Zoho Türkiye kullanıcılarıyla buluştuğumuz bu etkinliklerde, yeni ürünler, güncellemeler ve en iyi kullanım senaryoları üzerine bilgi paylaşımı ve sunumlar gerçekleştiriyoruz. Etkinliklerimize katılmak için sosyal medya, Zoho Türkiye E-Bültenimiz ve web sitemiz üzerindeki duyurularımızı takip etmeniz ve kayıt formlarını doldurmanız yeterlidir.

Denizhan