zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Covid-19 Sürecinde Zoho'nun Ücretsiz Sunduğu Uygulamalar

30.04.20 12:26 PM By Denizhan

Covid-19 ile mücadele sürecinde Zoho birçok uygulamasını çeşitli sektörlere ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor.

*Ücretsiz sunulan uygulamaların listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz 

zoho creator
zoho creator

Zoho Creator

Son olarak Zoho Creator uygulaması, Covid-19 ile mücadele süreçlerine özel olarak hazırlanacak programlar yapmak isteyen, Sivil Toplum Kuruluşları, Belediyeler ve Eğitim Kurumlarına ücretsiz olarak sunulmaya başlandı.


Zoho Creator Programı Kimler İçin Ücretsiz Olacak?

*Sadece Covid-19 ile mücadele sürecine çözümler geliştirecek programların yapımı için ücretsiz sunulacaktır.

*Kar amacı ve reklam amacı gütmeyen bir programın geliştirilmesi durumunda ücretsiz sunulacaktır.

*Bu program, yukarıdaki süreçlere uygun olarak aktivitelerini sürdürecek tüm belediye, sivil toplum kuruluşları, kar amacı gütmeyen topluluk organizasyonları tarafından ücretsiz olarak kullanılabilir.

*Ücretsiz kullanım 30 Haziran 2020 tarihine kadar geçerlidir. Zoho, Covid-19'un güncel durumuna göre bu tarihi uzatabilir.

    zoho desk

    Zoho Desk

    Zoho Desk uygulaması, devlet için çalışan sağlık kurumları, ilk yardım kurumları, felaket yönetimi adına çalışan kurumlar, bilgi yayma adına çalışan kurumlar ve kolluk kuvetleri için ücretsiz olarak sunuluyor.


    Program, Zoho Desk sistemine kayıt olunduktan sonra 6 aylık bir süre itibari ile ücretsiz sunulacaktır. Bu programın bitiş tarihi için herhangi bir tarih belirtilmemiştir, Zoho tarafı dilediğinde programı sonlandırma yetkisine sahiptir.

    zoho desk

    Zoho Social

    Zoho Social uygulaması da 29 Nisan tarihi itibari ile çeşitli kar amacı gütmeyen kuruluşlara ve Covid-19 süreci içerisinde insanlara yardım etmeyi amaçlayan, doğru bilgileri ulaştırmaya çalışan ve sosyal medya üzerinden yardım amaçlı sorularını cevaplayan firmalara ücretsiz olarak sunuluyor.

    zoho class

    Zoho Classes

    Zoho'nun yeni geliştirdiği çözümü Zoho Classes, eğitim kurumları ve okullar için online sınıf yönetimi özelliklerini sunuyor. Bu noktada Zoho, Covid-19 süreci boyunca, Zoho Classes uygulamasını 100 öğrenciye kadar ücretsiz olarak sunuyor.

    Bu Programları Ücretsiz Kullanmak İçin Nasıl Başvuru Yaparım?

    Başvuru yapmak için bilgi formu üzerinden tarafımıza bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Sonrasında ekibimiz sizleri arayarak, gerekli bilgilendirmeleri yapacak ve başvurunuzu tamamlamanız için size yardımcı olacaklar.

    Denizhan