zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Dünyanın En Popüler Pazarlama Otomasyonu Sistemlerinden Zoho Campaigns'i Deneyin

21.06.18 01:30 PM By Can

Zoho Campaigns ile güçlü bir müşteri tabanı oluşturmanızı sağlayacak e-posta kampanyaları oluşturun, gönderin ve takip edin.


Zoho Campaigns ile hedef kitlenizi oluşturun, hedeflenmiş e-posta kampanyalarını çalıştırın ve erişiminizi artırın!

Mükemmel Tasarım

İlk izlenim için asla ikinci bir şansınız olmaz. Zoho Campaigns ile bu ikinci şansa ihtiyacınız yok çünkü mükemmel tasarım ile müşterilerinizi etkileyebilir ve profesyonel görünen maillerinizi tasarım uzmanı olmadan hazırlayabilirsiniz.


Sürükle ve bırak ara yüzünü kullanarak e-posta şablonunuzun her bileşenini özelleştirebilirsiniz. Dakikalar içinde etkileyici e-postalar oluşturabilir, görüntüleri, tabloları ve mesajların düzenini kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Bütün tasarımlar o an kullandığınız aygıta göre şekil alabilir. Hazırladığınız e-mailin nasıl göründüğünü tablet, web ya da akıllı telefondan kontrol edebilirsiniz.

Göz alıcı haber bültenleriyle etkileyin

Görselin her geçen gün daha da değerli olduğu ve kullanıcıların estetiğe daha fazla önem verdiği bu dönemlerde, Zoho Campaigns ile istediğiniz tasarımı kolaylıkla elde edebilirsiniz. Dönemsel kutlamalar, iş mailleri, anket davetleri, haber bültenleri ve çok daha fazlasını şablonlar ile hazırlayarak, müşterilerinizde ve potansiyel müşterilerinizde hem daha profesyonel hem de çok daha estetik bir izlenim bırakabilirsiniz.

İşinizi Zoho Campaigns ile büyütün!

Satış temsilcileri karmaşık satın alma kararları noktasında kritik bir önem taşır. Satış temsilcilerinin bu karmaşık süreç boyunca daha etkili olabilmesi için CRM ve e-mail pazarlama otomasyonu ile uyumlu bir biçimde çalışması gereklidir. Zoho Campaigns Zoho CRM’i entegre çalışması ile birlikte bu süreç boyunca satışları, müşterileri ve daha birçok noktayı yönetme ve ölçme konusunda satış temsilcilerine büyük avantajlar sağlayabilirsiniz. Basit entegrasyon süreci ile Zoho Campaigns'de de CRM'de tuttuğunuz müşteri verinizi kolayca kullanabilirsiniz. Kuşkusuz bu durum satışlarınız açısından da olumlu geri dönüşleri beraberinde getirir.


Kişiselleştirilmiş kampanyalarla kişisel bağlantılar sağlayabilirsiniz.

E-mail üzerinden bir müşteri ile bağ kurmak her ne kadar 21. Yüzyılda olsak da belirli zorlukları beraberinde getirmektedir. Zoho Campaigns ile bu zorlukların üstesinden gelmek oldukça kolay! Maillerinizde müşterilerinize ilk ismi ile hitap ederek bağ kurmaktan  daha öteye geçebilirsiniz. Maillerinizi Zoho Campaigns ile daha dinamik hale getirebilir ve her müşterinin sadece onlar için yazıldığını düşünmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede müşteri sadakati açısından oldukça büyük yol kat etmiş olursunuz. 

Zoho Campaigns ile organizasyonunuz içerisinde satış temsilcileriniz başta olmak üzere tüm çalışanlarınızın e-mail üzerinden iletişimini kuvvetlendirebileceğiniz gibi müşterilerinize daha estetik ve etkileyici e-mailler hazırlayabilirsiniz.  Bugün bu etkiyi yaratmak için bir adım istiyorsanız tıklayın!

Can