zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Siz CRM'e Göre Değil ,CRM'iniz Size Göre Çalışsın

21.06.18 12:43 PM By Can
CRM sistemleri aynı amaçlarla tasarlanmış olsalar da çalışma dinamikleri ve kullanım şekilleri değişiklik gösteriyor. CRM yatırımından %100 verim alabilmek için sistemle ilgili temel bilgilerden çok daha fazlasını yapmak gerekiyor ve bu da zaman alan bir süreç.

   Peki CRM sisteminizi isteğinize göre uyarlayabileceğinizi ve bu sayede uyum süresini ve zorluklarını minimuma indirebileceğinizi söylesek, ne dersiniz?

Sizin CRM'iniz Sizin Düzeniniz

   Müşteri, ürün, belgeler, mesajlaşmalar, lokasyon gibi şirketinizle ilgli tüm bilgileri CRM'de kaydedebilirsiniz. Biz CRM'de bu bilgileri düzenli tutabilmeniz için var olan bölümlerle 'modüller' diyoruz. 15 adet hazır modülden istediğinizi kullanabilir veya kendi modülünüzü yaratabilirsiniz. Modülünüzün hangi bilgileri içereceğine siz karar verirsiniz. (Örn: İsim - Soyisim - Telefon - E-posta - Satın aldığı ürün kodu) 


Her Şey Yerli Yerinde Olsun

   İhtiyacınız olan bilgiler ve CRM araçlarının bir arada olmasını istersiniz. Hatta ilişkili bilgilerin, raporların ve grafiklerin aynı sayfada olması karar alırken hiçbir ayrıntıyı kaçırmamanıza yardımcı olur. Kendi düzeninizi oluşturabilmeniz için ihtiyacınız olan her şeyi düşündük; linkler, tıklayabileceğiniz butonlar, göstergeler, kendi kendine çalışan iş akışları... ne isterseniz.


CRM'iniz Kurulu Düzeninize Adapte Olsun

   Google'ın uygulamaları (Calendar, Mail...), Office 365 araçları (Word, Excel...) gibi uygulamaları kullanıyorsanız tüm bilgileri yeni bir sisteme aktarmak sizi endişelendiriyor olabilir. Hiç merak etmeyin. CRM'iniz yüzlerce uygulama ile entegre olarak sanki tek uygulamaymış gibi çalışabilir.


Şirket Bilgileriniz Hep Sizinle

   CRM sisteminiz ofisinizdeki bilgisayarla sınırlı olursa, ofis dışındaki faaliyetlerinizde zorluk çekebilirsiniz. Bu sorunu çözmek için bulut sistemi oluşturduk. İnterneti olan her cihazdan güvenle CRM'e ulaşabilirsiniz. Çevrimdışı kullanım özelliğiyle telefon, tablet gibi sık kullandığınız cihazlarda internetiniz olmadan da CRM'i kullanabilirsiniz.


   Bu daha yapabileceklerinizin küçük bir kısmı. Tüm bu özellikleri ve daha fazlasını Zoho CRM ile elde edebilirsiniz. 
   Zoho'nun en çekici yanlarından biri de sonsuza kadar ücretsiz bir sürümü olması. 
   Denemeye zamanınız yoksa kısaca sitemize göz atabilirsiniz veya bizden bilgi alabilirsiniz. 
   Ücretsiz denemek isterseniz hemen buraya tıklayabilirsiniz. 


Can