zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho CRM 2018;İşletmeler İçin Hiper Kişiselleştirme Platformu Catalyst

21.06.18 01:23 PM By Can

Kusursuz bir CRM uygulaması ardındaki vizyonu ve sıkı çalışmayı yansıtmalıdır. Catalyst’in altındaki portfolyo geliştirme araçları aracılığıyla Zoho CRM özelliklerini istediğiniz şekilde optimize edebileceksiniz. Sormanız gereken soru; Zoho CRM’in ne olmasını istiyorsunuz?

Zoho CRM ile Güçlü Mobil Uygulamalar Yaratabilirsiniz!

ios ve android’ler için Mobile SDK’lar ile birlikte Zoho CRM tecrübenizi daha kolay ve çalışanlarınızla daha bağlantılı bir şekilde sürdürebilirsiniz. Bu özellik ile müşterilerinize hiç olmadığı kadar yakın olabilirsiniz. Peki, Mobil olmanın size faydaları nelerdir?


Zoho CRM 2018; Catalyst

  • Yalın bir deneyim vadedebilirsiniz

Kullanıcılar çoğunlukla kendilerini rahat hissettikleri uygulamaları kullanmaya meyillidirler. Minimal uygulamalara duyduğunuz ihtiyacı gidermek adına kolayca çalışan spesifik özellikler ekleyebilir ve gereken datayı CRM’den alabilirsiniz.

  • Zamanınızı kaybetmenize neden olan veri girişinden kurtulabilirsiniz

Saha satış ekibinizin ya da müşteri servisi departmanınızın bu uygulamalar sayesinde masalarında sisteme veri girmek için daha fazla vakit harcamasına gerek kalmaz.

  • Veriyi ve müşterilerinizi kontrol altında tutabilirsiniz

Tüm CRM verisi kullanışlı ya da kullanıcılarla ilgili olmayabilir. Spesifik uygulamalar ile birlikte her bir kullanıcının tam olarak görmesi gerekene ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

  • Müşterilerinizle yeni yollar aracılığıyla etkileşim sağlayabilirsiniz.

Bir mobil stratejisiyle birlikte müşterilerinizle kurduğunuz iletişime yeni bir form kazandırabilirsiniz. Zoho CRM ile çalışan bir mobil uygulama ile müşterilerinizle daha kazançlı bir etkileşim kurabilirsiniz.

Çalışın. Oynayın. Uygulayın

Her açıdan profesonel bir CRM gelişimi ve Zoho CRM’in ara yüzünün her bir bileşenini anlamak için ücretsiz bir geliştirici hesabı yaratabilir ve Zoho CRM keşfinize başlayabilirsiniz.

Zoho CRM’in bileşenlerine, yapısına ve özelliklerine geliştirici hesabınızdan veri ayarlarınız ile daha aşina hale gelebilirsiniz. Zoho CRM’in önceden hazırlanan modülleri ile ekleyin, silin ve güncelleyin!


Zoho CRM geliştirici hesabınız kendi Deluge editörü ile birlikte gelmektedir. Deluge Zoho’nun kendi yazım dilidir. Zoho CRM 2018 ile Deluge ile pratik yapabilirsiniz.


Geliştirici hesabınız ile iş akışını ve otomasyon sürecini nasıl yöneteceğinizi öğrenebilirsiniz.


Zoho CRM 2018 Catalyst ile tamamen işinize özel bir mobil uygulama yaratın ve Zoho CRM aracılığıyla onu yaşayan bir yapıya dönüştürün!

Can