zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Projects İle Etkili Proje Yönetimi

21.06.18 01:31 PM By Can

Bir milyondan fazla işletmenin tercih ettiği Zoho Projects ‘i kullanarak takip edin ve ortak çalışma yapın!


Zoho Projects ile karmaşık projeleri görev listeleri, görevler ve alt görevler gibi kolaylıkla yönetilebilen parçalara ayırabilirsiniz. Microsoft Project dosyanızı Zoho’ya aktarabilirsiniz. Her bir detayın ne zaman tamamlanması gerektiğine karar verebilir ve bu sayede proje sizi değil siz projeyi yönetebilirsiniz. Her şeyi kapsayan bir plan ile birlikte ekibinizin başarı grafiğinin yükseldiğini göreceksiniz.

Büyük ve karmaşık görevler artık sizi korkutmasın! Büyük görevleri alt görevlere ayırarak, kişilere alt görevler atayabilir, yorum yazabilir ve düzenli görev günleri oluşturarak kaydedebilirsiniz. 


Süreci Net Bir Şekilde Resmedin!

Zoho'nun çevrimiçi Gantt grafiği güçlü olduğu gibi kullanımı da kolaydır.  Size projenizin şu andaki durumunu ve öne çıkan kilometre taşlarını gösterir. Planlarınızın değiştirilmesi gerekiyorsa, görevler ekleyebilir, mevcut olanları düzenleyebilirsiniz. Ayrıca grafiği yazdırabilir veya PDF olarak dışa aktarabilirsiniz.


Ekibinizi Bir Araya Getirin!

İşiniz global bir yapıya sahip ve ekibiniz dünyaya dağılmış durumda mı? Telaşa gerek yok! İster Los Angeles, Amsterdam, Londra ya da Sydney olsun, Zoho Project gerçek zamanlı güncellemelerle herkesi aynı sayfada tutar. Bu sayede ekibiniz bir araya gelerek, aynı dosyalar üzerinde çalışabilir.


Zaman ve Maliyet Tasarrufunu Zaman Çizelgeleri İle Sağlayın!

Zoho Project ile bir projenin performansını düzenleyebilir, görev süresini hesaplayabilir ve zaman çizelgesi verilerini istenilen biçimde dışa aktarabilirsiniz. Zoho Invoice ve Zoho Books kullanarak ödemelerinizi takip edebilirsiniz. 


Her Şeyi Organize Edin ve İstediğiniz Yerden Paylaşın! 

Zoho Projects, belirli bir projeye ilişkin tüm dosyaları kolaylıkla organize etmenize ve üzerinde çalışmanıza yardımcı olur. Her zaman en son dosya sürümlerine anında erişebilir ve yapılan değişiklikleri hızlı bir şekilde görebilirsiniz. Ayrıca tüm dosyaları tek bir yerden paylaşabilirsiniz. 


Zoho Projects diğer tüm Zoho uygulamalarına ve üçüncü parti uygulamalara entegrasyonu ile size avantaj kazandırır!

 

Şimdi Zoho Projects’e başvurun!  Projeleriniz 

Can