zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Cloudyflex Akademi Kanalındaki En Faydalı 10 Video

14.09.20 10:22 AM By Denizhan

Dünyanın en çok tercih edilen iş uygulamalarını yaratan Zoho, her yıl yaptığı güncellemelerle kullanıcılarına günümüz koşullarına daha uygun bir yapı kazandırmaya devam ediyor. Zoho uygulamalarını daha etkin bir biçimde kullanabilmeleri için kullanıcılara her platformdan destek sunan Zoho ekibi, sosyal medya kanallarını da oldukça aktif bir şekilde kullanıyor. Özellikle Youtube üzerinde Zoho ürünleri hakkında birçok video bulabilirsiniz. Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili satıcısı Cloudyflex olarak bizler de Türkiye’deki kullanıcılara yönelik birçok bilgiyi Youtube’da Cloudyflex Akademi kanalımız üzerinden paylaşmaya devam ediyoruz. Sadece ürünler hakkında bilgileri değil, aynı zamanda başarı hikayelerimiz ve webinarlarımızın kayıtlarına da kanalımız üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu yazımızda ise sizlere Cloudyflex Akedemi kanalımızdaki en faydalı 10 videodan bahsetmek istiyoruz! 

Zoho CRM Üzerinde Raporlama, Panolar ve Bölge Yönetimi

Zoho CRM, dünyada birçok başarılı firmanın iş süreçlerine yön vermeye ve verim katmaya devam ediyor. Zoho CRM kullanıcılarının en çok memnun olduğu özelliklerden biri olan raporlama, panolar ve belge yönetimi özelliklerine dair merak ettiğiniz her sorunun yanıtını bu videomuzda bulabilirsiniz. 

Zoho CRM- Lead Scoring Sistemi ve Faydaları

Bugün doğru bir sisteme sahip olmadan aday müşterinin nereden geleceğini tahmin etmek oldukça güç. Bununla birlikte aday müşterileri, sadık birer müşteriye dönüştürmek de oldukça kritik bir önem taşıyor. Zoho CRM’in Lead Scoring/Puanlandırma Kuralları özelliği sayesinde satış departmanınızı daha verimli hale getirebilir ve aday müşteri yönetimi noktasında daha tutarlı bir yapı kazanabilirsiniz. 

Zoho CRM'in Satış Rotası Entegrasyonu – Mapsly

Zoho CRM’in yeni ürünlerinden biri olan Mapsly, ileri seviye haritalar sunarak, satış rotanız üzerinde etkili bir yönetim sağlamanıza yardımcı olabilir. Zoho CRM-Mapsly entegrasyonu ile satış rota yönetiminizi en detaylı ayrıntılarına kadar kurgulayarak, yönetebilirsiniz. Mapsly’nin sahip olduğu yetenekleri iş süreçlerinize nasıl uygulayabileceğinizi öğrenmek için bu videomuzu izleyebilirsiniz. 

Zoho CRM - WhatsApp Entegrasyonu Webinarımız

Özellikle son yıllarda birçok kullanıcı için entegrasyon oldukça büyük önem taşıyor. Zoho entegrasyon konusunda kullanıcılara eşsiz imkanlar tanırken, bizler de Cloudyflex olarak, CRM sisteminizi hepimizin en çok kullandığı uygulamalar arasında yer alan Whatsapp ile entegre çalışabilecek hale getirdik. WhatsApp Entegrasyonu sayesinde, işletmenizde WhatsApp üzerinden müşterilerinize destek verebilir ve konuşmalarınızı geçmişleri ile birlikte ve ayrıca kategorize edilmiş notları ile kayıt altında tutabilirsiniz. Çözüm Ortağımız Invekto tarafından geliştirilen ve kullanımda olan, Zoho CRM - WhatsApp Entegrasyonu üzerine konuştuğumuz webinarımızın tüm özetini videomuzdan izleyebilirsiniz.

Zoho CRM - Erken Erişim Özellikleri Webinar Serisi-1

Zoho her yıl değişen müşteri beklentileri, kullanıcı deneyimi ve güncel koşullara bağlı olarak ürünler üzerinde birçok değişiklik yapıyor. İnovasyonu merkeze alan yapısı ile her yıl gelişerek, kullanıcı sayısını artıran Zoho, bu değişiklikler için erken erişim özellikleri sunuyor. Bu videomuzda, Zoho CRM’e gelen erken erişim özelliklerinden bir kısmını inceleyebilirsiniz.

Zoho CRM Web to Lead Formları Raporları

Zoho CRM Web to Lead Formları üzerinde A/B Testing

Zoho CRM Workflow/İş Akışı Kullanım Raporları

Zoho CRM Multiple Sales Pipeline/Çoklu Satış Hunileri

Webinar: Zoho'nun Uzaktan Çalışma Uygulamaları ve Yeni Nesil Intranet

İçerisinde bulunduğumuz bu zor dönemde, uzaktan çalışma artık hayatımızın bir parçasında dönüştü. Henüz uzaktan çalışma konusunda bir adım atmayan tüm işletmeler için kaygı verici bir dönemde olsak da Zoho’nun sunduğu imkanlar ve hızlı uygulanabilir yapısı birçok firmanın bu endişesini gidermeye devam ediyor. Bu webinarımızda, Zoho'nun Uzaktan Çalışma Uygulamaları; Zoho Meeting, Zoho Showtime ve Zoho Cliq üzerine konuştuk. Ayrıca Zoho Connect'in sunduğu Yeni Intranet Anlayışını sizlere aktardık.

Zoho CRM'de Kullanıcı Profil İzni Ekleme

 

Yazılım endüstrisi her geçen yıl büyümeye devam ediyor. Bu büyüme beraberinde birçok alternatifi getiriyor. Alternatifler arasından en doğru seçimi yapmak isteyen firmalar için en önemli koşullardan biri de güvenlik oluyor. Zoho CRM profil izni ekleme özelliği ile CRM sisteminiz içerisinde hangi kullanıcıların hangi modülleri görüp, hangilerini göremeyeceğini seçebilirsiniz. 

Zoho Sites'da Blog Sayfası Açma ve Yönetimi

 

Web sitesi ürünlerinizin ve hizmetlerinizin dijital bir vitrinini sunar. Bu dijital vitrin ürünleriniz ya da hizmetleriniz hakkında ne kadar çok bilgi içerirse, satış yapma olasılığınız da o kadar artacaktır. Zoho Sites, web sitenizin yönetimi noktasında birçok avantaj sunarken aynı zamanda web siteniz içerisinde yer alacak olan blog sayfası açma ve yönetmeyi çok daha kolay bir şekilde yapmanıza olanak tanır. 

Zoho Forms Üzerinden Web Formu Oluşturma

Zoho Forms sayesinde kolayca Web Formları hazırlayabilir ve bu formları CRM sisteminize hızlıca entegre edip web sitenizde kullanabilirsiniz. Ne kadar kolay olduğunu görmek için videomuzu inceleyebilirsiniz;

Cloudyflex Talks: Dijital Değişim Gündemi

Son yıllarda değişen teknoloji beraberinde iş dünyası için de değişken bir gündem yaratıyor. Güncel konular hakkında uzmanlarla yaptığımız sohbetler aracılığı ile sizler de yazılım endüstrisinin gündemini yakından takip edebilirsiniz. Haluk Çavuşoğlu, Göker Sarp ve Erdem Özşen, Cloudyflex Talks adı altında yayınladığımız webcast serimizde; satış pazarlama, müşteri ve veri, endüstri 4.0, rekabete bakış açısı, yeni değerler, değişim, uzaktan çalışma, bulut teknolojisi ve dönüşüm fırsatları üzerine konuştular.

Denizhan