zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Cloudyflexin 6. MeetUp Etkinliği Yüksek Katılımcı Sayısı ile Gerçekleşti!

13.03.20 02:53 PM By Denizhan

 Dünya her geçen teknolojinin sağladığı imkanlardan daha fazla fayda sağlamaya başladı. Özellikle Covid-19 salgını ile beraber son günlerde bu durumu daha çok tecrübe ediyoruz. Tam da bu salgının yayılmasından önce Cloudyflex MeetUp etkinliği gerçekleşti ve yüksek katılımcı sayısı ile Kozyatağı AND Plaza-Workington Ofisi’nde gerçekleşen etkinlik, oldukça verimli geçti.


Esnek, güçlü ve ekonomik iş uygulamalarını Türkiye pazarı ile tanıştırmak amacıyla yola çıkan Cloudyflex, 20 yılın üzerindeki tecrübesini kullanıcıları ve kullanıcı adaylarına aktarmaya devam ediyor. Covid-19 tehlikesi nedeniyle dünyada birçok etkinliğin iptaline karar veren Zoho, Türkiye’de bir istisna yaparak, etkinliğe sponsor oldu ve bu etkinlik Cloudyflex MeetUp adı altında gerçekleşti. Cloudyflex bünyesinde gerçekleştirilen etkinliğe hem İstanbul kullanıcı grubu hem de kullanıcı adayları yoğun ilgi gösterdi. Ücretsiz düzenlenen etkinliklerin ilkine 10 kişi katılırken, 6. MeetUp’a gösterilen ilgi, etkinliğin niteliğini kanıtlar nitelikteydi. 

 Her Seviyeden Zoho Kullanıcısına Yönelik İçerikler 


Cloudyflex’in düzenlediği MeetUp’ların tümünde olduğu gibi sonuncusunda da hem giriş seviyesindeki kullanıcılara hem de advance seviyedeki kullanıcılara yönelik içerikler sunuldu.  Her geçen gün değişen dünya düzenine en hızlı şekilde adapte olan Zoho uygulamaları ile ilgili son güncellemeler paylaşıldı. Ayrıca uygulamaların nasıl daha efektif kullanılacağına dair söyleşiler gerçekleştirildi. Şirketler için en baştan tasarlanan ve kolay yönetilen modern telefon sistemi sunan İnvekto Firmasının CTO’su Taner Ültanır’ın gerçekleştirdiği canlı WhatsApp entegrasyonu demosu, kullanıcılara değerli bilgiler verdi.

  

Her çeyrekte bir gerçekleştirilen Cloudyflex MeetUp’ları önümüzdeki dönemde de hız kesmeden devam edecek. Webinar ve podcastlerle daha etkili içerikler sunmayı planlayan Cloudyflex, çok yakında virtual MeetUp’larla da bir ilke imza atmayı planlıyor. Ücretsiz olan bu etkinliklere katılım sağlamak için Cloudyflex’e ulaşabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Denizhan