zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

COVID-19, CRM Endüstrisini Nasıl Etkiledi?

08.05.20 02:07 PM By Denizhan

Dünya sıra dışı bir krizle mücadele ediyor. Birçok endüstriyi derinden etkileyen bu kriz ortamının şartlarını doğru değerlendiren firmalar, daha az yara alırken, şartlara anında adaptasyon sağlamakta güçlük çekenler için gelecek pek de parlak görünmüyor.  Son yıllarda değeri gitgide artan dijital dönüşüm, bugün firmalar için bu krizi en hasarla atlatmanın tek yolu olarak görünüyor. Önemini ve işlevini bu kriz vasıtasıyla bir kez daha kanıtlayan dijital dönüşüm adına atılması gereken adımların bir an önce atılması gerekliliği firmalarda, dijital dönüşüm için doğru aracı bulma noktasında bir baskı oluşturabiliyor. Bu baskıyı biraz hafifletebilmek ve doğru araçlarla neler yapabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız, kurucumuz Haluk Çavuşoğlu’nun ERP HABER’e verdiği bu röportaj sizler için oldukça faydalı olabilir! 

Zoho Covid-19 Nedeniyle Zor Durumda Olan Firmaların Lisans Ücretlerini Erteledi

Haluk Çavuşoğlu’nun da belirttiği üzere nevi şahsına münhasır bir firma olarak gösterebileceğimiz Zoho, özellikle toplumsal konulardaki hassasiyeti ile yine fark yarattı. Covid-19 nedeniyle iş süreçlerinde aksamalar yaşayan ve zor durumda olan firmaların lisans ücretlerini erteleyen firma, aynı zamanda kamu kurumları, eğitim kurumları ve belediyeler için bazı uygulamalarını ücretsiz olarak sunuyor. Geçtiğimiz dönemde 1 Temmuz tarihine kadar uzaktan çalışma uygulamalarından oluşan Remotely paketini de ücretsiz olarak sunan Zoho, firmaların bu süreci en az hasarla atlatabilmesi için elinden geleni yapıyor!

  

Yazılım Pazarında CRM Yazılımlarının Payı Artacak!

Bu yaşadığımız süreçten önce CRM yazılımları, yazılım pazarında en büyük paya sahipti. Haluk Çavuşoğlu, her geçen gün büyüyen bu payın COVID-19’un yarattığı taleple birlikte daha da artacağına vurgu yaptı. Ayrıca, yazılım endüstrisinin diğer endüstrilere nazaran daha pozitif bir şekilde etkilendiğini söyleyen Çavuşoğlu, bu sürecin ardından dijital dönüşümün ve dijital dönüşümün ilk adımlarından biri olan CRM yazılımlarının eskisinden de değerli olacağının altını çizdi. 

Denizhan