zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Dünyanın En Popüler Mesajlaşma Uygulaması WhatsApp ve En Güçlü CRM'i Bir Arada

30.10.19 07:08 AM By Denizhan

WhatsApp için paylaşımlı gelen kutusu diyebileceğimiz Sendbee, dünya çapında birçok kullanıcı için vazgeçilmez olmaya devam ediyor. Her ekip üyesinin WhatsApp ile aldığı mesajı görmesine ve yanıtlamasına olanak tanıyan platform ile WhatsApp mesaj yönetimine dair tüm sorunlarınızı çözüme kavuşturabilirsiniz. Dünyada pek çok kurumun tercih ettiği Sendbee uygulamasının Zoho CRM’le entegrasyonunu duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Zoho CRM’in gücü ve Sendbee’nin işlevselliği ile artık iletişime dair endişelerinizle vedalaşabilirsiniz. 

whatsapp ve zoho crm entegrasyonu

·    Sendbee’nin Sunduğu Avantajlardan Yararlanmaya Hemen Başlayın!

  

WhatsApp’ta bir işletme profili oluşturarak, dünyadaki WhatsApp kullanıcılarıyla daha kolay iletişim kurabilirsiniz. Ticari bir API hesabınız var ise Senbee ile bağlayabilirsiniz. İşletme profiliniz üzerinden WhatsApp’taki müşterilerle doğrudan sohbet edebilir ve tüm konuşmaları tek bir yerden yönetebilirsiniz.

  

·    Tüm Ekibiniz, Sendbee ile Tek Bir WhatsApp Numarasını Kullanabilir

  

Sendbee platformu sayesinde, tüm takımınız tek bir WhatsApp numarası üzerinden müşterileriniz ile iletişime geçebilir ve bu sayede tüm mecralarınızda tek bir WhatsApp numarası duyurabilir ve olası karmaşanın önüne geçebilirsiniz.

  

·    WhatsApp Sohbetlerinizde Otomasyonun Gücünden Faydalanın

Sendbee’nin sunduğu bot özelliği ile WhatsApp konuşmalarınızda şablon mesajları kullanabilirsiniz. Konuşma sırasında daha önceden belirlediğiniz keywordler geçtiğinde, Sendbee botu sizin yerinize kelimeler için belirlediğiniz hazır mesajları iletebilir.  İşletmenizin kapalı olduğu zamanlarda WhatsApp kullanıcılarına otomatik ‘Uzakta’ mesajı gönderebilirsiniz.

  

Sendbee Zoho CRM-WhatsApp Entegrasyonu ile Veriminizi Artırın!


Senbee’nin sunduğu mesajlaşma portalı sayesinde WhatsApp konuşmalarınız ile ilgili önemli notları, konuşma geçmişlerini, müşteri taleplerini ve şikayetlerini, Zoho CRM üzerinde anlık olarak takip edebilirsiniz. Bu entegrasyon ile Zoho CRM üzerinden WhatsApp konuşmalarınıza dair detaylı raporlar alabilir ve konuşma sonuçlarınızı kategorize edilmiş bir halde takip edebilirsiniz.

  

İşletmenizin WhatsApp yönetimi noktasında eksik olduğunu düşünüyorsanız, veriminizi artırmak istiyorsanız, Sendbee hakkında daha detaylı bilgiyi Cloudyflex’ten alabilirsiniz. 

Denizhan