zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

En Tecrübeli Zoho Türkiye Partneri Olarak Neler Sunuyoruz?

05.10.21 08:17 AM By Denizhan

Dünyada yaşanan gelişmelerin ışığında, teknoloji artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçasında dönüştü. İçinde yaşadığımız dönemde sadece gündelik yaşam alışkanlıklarımızı değil, aynı zamanda iş dünyasının dinamiklerini de teknolojik gelişmeler belirliyor. Dijital dönüşümün bir lüks olmaktan çıkarak, artık bir zorunluluğa dönüşmesi işletmelerin doğru adımlar atması gerekliliğini de beraberinde getiriyor. Bu noktada, CRM sistemleri oldukça büyük bir potansiyel taşıyorlar. Dünyanın en popüler CRM sistemlerinden biri olan Zoho CRM, birçok firmanın ilk tercihi olmaya devam ediyor. Zoho Türkiye faaliyetlerini ve Zoho’nun sunduğu avantajları merak ediyorsanız, bu yazımız tam size göre! 

en tecrübeli zoho partneri

Zoho, dünyada birçok partneri ile işletmelere birçok avantaj sunuyor. Türkiye’de de uzun yıllardır birçok işletmenin iş süreçlerini yönetmesine yardımcı olan Zoho’nun uygulamaları her geçen gün gelişerek, çağın ihtiyaçlarını karşılayan bir yapı kazanıyor. Bu bağlamda, 8 seneyi aşan bir süre ile Cloudyflex, Türkiye’de Zoho ürünlerini işletmelerin en verimli şekilde kullanmasına yardımcı oluyor. Türkiye’deki tek Zoho Premimum partneri olan Cloudyflex, Zoho konusundaki deneyimini işletmelere aktarmaya devam ediyor. Uzun yıllar boyunca Zoho’nun tek Türkiye partneri olmasıyla da fark yaratan Cloudyflex, bugün gelinen noktada Türkiye’nin en tecrübeli Zoho danışmanlığı veren firması olarak anılıyor.

  

Cloudyflex’i Türkiye pazarında farklı kılan bir diğer özelliği de sadece Zoho odağında çözümler sunması oluyor. Birçok Zoho partneri farklı markaların sistemleri üzerine de danışmanlık verirken, Cloudyflex sadece Zoho markası ve ekosistemi üzerine danışmanlık vermeye devam ediyor. Bu sayede Zoho ürünlerine dair en iyi ve kaliteli hizmeti sunabiliyor. Zoho global ile sürekli olarak iletişim halinde olmalarından ötürü Cloudyflex ekibi, müşterilerin geri bildirimlerini ya da ihtiyaçlarını anında global ekiple paylaşabiliyor ve bu sayede de en hızlı çözüme ulaşabiliyor. Zoho global ile olan bu iletişim sayesinde, ürünler üzerindeki eksiklikler ya da müşterilerin hızlı bir şekilde ihtiyaç duyduğu birçok özelliğe anında ulaşılması sağlanıyor.

Cloudyflex, Zoho ürünlerine dair sahip olduğu tecrübeyi tüm kullanıcılar ve kullanıcı adayları ile farklı kanallar üzerinden paylaşıyor. Bu kanalların başında ise Cloudyflex Akademi Youtube Kanalı geliyor. Kanal üzerinden birçok videoya ulaşabilir ve Zoho ürünlerine dair merak ettiğiniz birçok sorunun yanıtını alabilirsiniz. Ayrıca, kanalda Zoho kullanan firmaların görüşlerine yer verilen başarı hikayeleri de bulunuyor. Bu başarı hikayelerini izleyerek, kendi işletmenizde Zoho’nun yaratabileceği farka dair öngörü kazanabilirsiniz.

Özellikle geçtiğimiz iki yılda oldukça büyük önem kazanan webinarlar konusunda da Cloudyflex’in birçok çalışması bulunuyor. Ücretsiz olarak katılabileceğiniz bu webinarlarda, Zoho ürünlerinin işletmenize kazandıracağı birçok avantajı keşfetme şansı yakalayabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz olarak kaydolabileceğiniz bülten ile son gelişmelere dair bilgi sahibi olabilirsiniz.

  

Tüm bunların yanı sıra Cloudyflex ekibi, düzenli olarak ücretsiz MeetUp etkinlikleri düzenliyor. Bu etkinliklerin her birinin odak noktası değişirken, her bir etkinlikte kullanıcı adaylarına Zoho ürünleri hakkında detaylı bilgi veriliyor. Ücretsiz MeetUp etkinliklerine katılarak, Zoho’ya dair tüm sorularınızın yanıtlarını alabilirsiniz. Daha önce gerçekleştirilen MeetUp etkinliklerine göz atmak isterseniz, Cloudyflex Akademi YouTube kanalını ziyaret edebilirsiniz. 

Dünyanın en popüler CRM yazılımlarından biri olan Zoho CRM ve diğer Zoho ürünlerini kullanan firmaların Cloudyflex hakkındaki görüşlerini merak ediyorsanız, Cloudyflex’in referanslarımız sayfası üzerinden inceleyebilirsiniz. Hemen her sektörde fark yaratan isimlerin yer aldığı bu referanslar arasından sizin sektörünüzde olan ya da benzer iş süreçlerine sahip olduklarınız dijital dönüşüm yolculuğunuz boyunca size ilham verebilir. Cloudyflex’in dijital pazarlama, CRM ve dijital dönüşüm konularında uzman olan ekibi ile dijitalleşme adımlarınızı daha güvenli olarak atmak istiyorsanız, Cloudyflex’e ulaşabilir ve ilk adımı bugün atabilirsiniz!

Denizhan