zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Formula 1, Türkiye'ye Geri Dönüyor! Zoho'nun Formula Hikayesini Dinleyin!

28.08.20 03:25 PM By Denizhan

9 sene sonra, Türkiye’de gerçekleşecek olan Formula 1 yarışları sadece sporseverler için değil, bizler için de büyük heyecan yarattı. 13-15 Kasım tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek olan etkinlik öncesinde, bu yazımızda sizlere Zoho’nun Formula hikayesinden ve otomotiv sektöründeki başarılarından bahsetmek istedik. 

zoho'nun formula hikayesi

Amerika’da Formula 1 Kursu Tüm Süreçlerini Zoho ile Yönetiyor!

 

Eski bir Formula 1 yarışçısı olan Allen Berg ve ekibi, tecrübesini aktarmak için kurduğu yarış okulunda, başarılı bir yönetim sağlamak adına doğru bir iş yazılımı uygulaması aracı arayışına girmiş. Kullandığı ilk sistemin yarattığı hayal kırıklığının ardından Zoho ile tanışan ekip, birden fazla projeyi Zoho ile yönetirken, özellikle Zoho SalesIQ ile rakiplerinden bir adım öne geçtiklerini dile getiriyor. Ayrıca Zoho’nun ‘All in One’ yapısı sayesinde, süreçlerinde hız kazandıklarını da sıklıkla dile getiriyorlar. Halihazırda, Zoho Projects, Zoho Reports, Zoho CRM, Zoho SalesIQ, Zoho Books, Zoho Subscribtions, uygulamalarını kullanan Allen Berg yarış okulu, dünyanın her yerinden gelen yarışçı adaylarının en iyi hizmeti almasını sağlıyor! 

Otomotiv Sektörünün Lider Firmalarının Tercihi; Zoho!

 

Otomotiv endüstrisi büyümeye devam eden ve önemini hiç yitirmeyen bir yapıya sahip. Her endüstri gibi dijital dönüşümün bir lüksten ziyade ihtiyaç olduğu endüstride, doğru teknolojik araçları kullanmak, firmalar açısından rekabet ortamındaki konumu belirleyen en önemli etken oluyor. Sadece üretim açısından değil, endüstrinin katmanlı yapısı içerisindeki her alanda ihtiyaç duyulan dijital olma zorunluluğu, firmaları doğru iş uygulamaları noktasında bir arayışa sürüklüyor. Her sektöre özel şekillenebilen Zoho uygulamaları, otomotiv sektöründe de başarılı isimlerin tercihi olmaya devam ediyor. Kullanıcıların yorumlarından hareketle, Zoho’nun birden fazla uygulamayı bütünlük içinde sunması otomotiv endüstrisi açısından en çok aranan özelliklerin başında geliyor.

zoho otomotiv sektörü referansları

Suzuki, Renault, Hyndai, Daimler Mercedes, Jaguar ve Tata gibi otomotiv endüstrisindeki rekabet ortamını şekillendiren firmalar, Zoho iş uygulamaları ile günümüzün gerektirdiği tüm koşulları sağlayarak, iş süreçlerine hız ve verim kazandırıyor.

 

Otomotiv endüstrisinde hizmet veren firmanız için en doğru iş uygulamalarını kullanarak, sektördeki konumunuzu çok daha yükseğe taşımak istiyorsanız, Zoho uygulamalarını keşfetmenin tam zamanı! Zoho uygulamaları hakkında daha detaylı bilgi almak için Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz. 

Denizhan