zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Gelişmiş WorkDrive ile Tanışın: Çalışma Biçiminizde ve Verimliliğinizde Devrim Yaratın!

15.02.21 03:11 PM By Denizhan

Son dönemde işletmelerin birçoğunun önceliği, iş süreçlerinde hız yaratmak. Böylesine hızlı bir rekabet ortamında var olabilmenin tek koşulu olan hız noktasında, doküman yönetimi programları oldukça büyük avantaj sağlıyor. Şirket içi ortak paylaşım alanı ve yönetim programı Zoho WorkDrive ise kullanıcılar tarafında en beğenilen sistemlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Son güncellemeleri ile birlikte, şirketinizdeki ekip ve departmanların ortak dosya paylaşım alanlarını herhangi bir server kurulumuna gerek kalmadan yönetmenize olanak tanıyan WorkDrive’ı bu yazımızda mercek altına alıyoruz! Haydi, başlayalım!

zoho workdrive 2021

Daha iyi bir ekip yönetimi, daha iyi iş birliği ve beraberinde daha iyi sonuçlar getirir. Pek çok şirketin hibrit çalışma modeline yönelmesi ile birlikte ekipleri, verileri ve cihazları doğru yönetme ihtiyacı ön plana çıktı. Bu değişiklik nedeniyle Zoho ekibi olarak, ekiplerin hedeflerine odaklanmalarına ve üretken bir iş gücü elde etmelerine yardımcı olacak birkaç ilginç özellik sunuyoruz.

    

Alan Sınırı Olmadan Çalışın

Sabit disk alanınızdaki sekmeleri tutma konusunda harcadığınız eforu unutun! WorkDrive TrueSync uygulaması ile cihazınızın depolama alanını sağlam bir şekilde tutarken, masaüstünüz için bulutun avantajlarını kullanabilirsiniz. Örneğin, 250 GB sabit disk alanınız ve WorkDrive’da depolanan yaklaşık 2 TB’lik dosyanız olduğunu varsayalım. TrueSync uygulamasıyla sabit disk alanını kaybetmeden masaüstünüzdeki tüm WorkDrive dosyalarınızı görüntüleyebilirsiniz. TrueSync uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

zoho workdrive 2021

Düzenli Bir Çalışma Alanı Oluşturun

Organizasyonunuzdaki tüm dosyaları birden fazla ekiple yönetmek, dijital bir dağınıklığa sebep olabilir. WorkDrive, bunu önlemek için ekiplerin organize bir belge deposu oluşturmasına yardımcı olabilecek üç ilginç özellik sunuyor!

 

·  Belgelerdeki Verilerin Gücünü Ortaya Çıkarın: WorkDrive Veri Şablonları, işletmenizin organize bir ekip depolaması oluşturmasına ve yönetmesine yardımcı olur. Amaca dayalı sınıflandırma yaparken, özel şablonlar oluşturarak meta verilerini kullanabilir ve belgelerle verileri ilişkilendirebilirsiniz. Bu sayede, ekip dosyalarının depolanmasını, aranmasını ve yönetilmesini daha verimli bir süreç haline getirebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=QJR5sTHCdpY&feature=emb_title&ab_channel=Zoho


·  Dosyaları İstediğiniz Gibi Düzenleyin: Veri şablonları, organizasyonunuza depolama konusunda avantaj katarken, etiketler kişilerin dosyaları kişisel tercihlerine göre düzenlemesine yardımcı olur. Bu sayede ekibiniz, belgeleri hızlı bir şekilde bularak, sorunsuz biçimde işlerine devam edebilirler.

https://www.youtube.com/watch?v=TveKPgC6mx8&feature=emb_title


Bütünlüklü Bir Marka Yaratın: Proje dökümantasyonu, satış sunumu ya da sosyal medya mesajları ile ilgili her şirket, bütünlüklü bir marka deneyimi sürdürmeyi hedefler. WorkDrive ile ekip ve organizasyonun tümünü kapsayacak şekilde, çalışanlarınızın istedikleri zaman yeniden tasarlayabilecekleri şablonlar yaratabilirsiniz.

zoho workdrive 2021

Zoho WorkDrive: Artık Zoho Projects için Mükemmel Boyutta

Zoho kullanıcıları için bütünlüklü bir dosya sistemi oluşturmaya yönelik ilk adımımız olan Zoho Projects ve WorkDrive entegrasyonu sayesinde tüm projelerinizi ve belgelerinizi tek bir platformdan yönetebileceksiniz. Projects dosyalarını Takım Klasörlerinde depolayarak, düzenleyebilir ve gerçek zamanlı olarak iş birliği yapabilirsiniz.


Not: Bu entegrasyonu sadece yeni kayıtlar için kullanabilirsiniz. Şu anda mevcut portalların taşınması için çalışmaya devam ediyoruz.

zoho workdrive 2021

Kesintisiz İş Birliğini Kolaylaştırın


Müşteri Kullanıcıları Davet Edin: İş birliği çoğunlukla kuruluşunuzun ötesine geçer. Bazen bir proje için müşteri ile çalışmanız ya da kısa bir süreliğine freelance bir çalışan tutmanız gerekebilir. Bu gibi durumlarda, artık belgelerinizi göndermek ya da iş birliği yapmak için harici paylaşım bağlantıları oluşturmanız gerekmez. Bunun yerine harici ortak çalışanlarınızı geçici olarak, WorkDrive hesabınıza davet edebilir ve onlarla gerçek zamanlı olarak, belgeler üzerinde çalışabilirsiniz. Bu sayede, dosyalarınız üzerinde daha iyi bir kontrol sağlayabilir ve çalışmalarınızı kolaylıkla takip edebilirsiniz. Buradan müşteri kullanıcılar hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

zoho workdrive 2021

Belge Değişikliklerini Yakından Takip Edin: Belirli bir klasörde ya da belgedeki eylemleri yakından takip etmek mi istiyorsunuz? WorkDrive’da depolanan belirli bir dosyada ya da klasörde ne zaman değişiklik yapıldığını görmek için bildirimleri etkinleştirebilirsiniz. Ürün içinde bildirim görmeyi, e-posta yoluyla güncelleme almayı ya da her ikisini de etkinleştirebilirsiniz. Takip güncellemeleri hakkında daha fazla bilgiyi buradan alabilirsiniz.

zoho workdrive 2021

WorkDrive Genie(Beta Sürümü) : Yeni İş Arkadaşınız!

WorkDrive Genie dosya yönetiminize en çok ihtiyaç duyulan rahatlığı katar. Bir dosyayı indirmeye, farklı uygulamalarda düzenlemeye ya da bulut depolamanızda yeniden yüklemeye ihtiyaç duyduğunuz günleri geride bırakabilirsiniz. İster bir videoyu ister bir belgeyi düzenlerken, tüm düzenlemeleri doğrudan WorkDrive konsolunuzdan yapabilirsiniz. WorkDrive Genie uygulaması hakkında daha detaylı bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

Not: Şu anda uygulama Windows kullanıcıları tarafından kullanılabilir. Mac kullanıcıları için de benzer bir uygulama üzerinde çalışıyoruz.

zoho workdrive 2021

Yöneticilere Daha Fazla Güç

Yöneticilerin WorkDrive hesaplarını şirket politikalarına göre düzenlemelerine yardımcı olmak adına Yönetici Konsoluna birden fazla özellik ekledik. Bunlardan bazıları:

Veri Saklama Politikalarını Özelleştirin: Doküman yönetiminin önemli özelliklerinden biri de silinen ya da çöpe atılan dosyaların ne kadar süre ile tutulacağına karar vermektir. WorkDrive ile dosya saklama sürenizi şirket politikanıza göre özelleştirebilirsiniz. Veri saklama politikanızı nasıl yöneteceğinize dair daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

Not: Bu özellik tüm yeni kullanıcılar için mevcuttur. Şu anda bunu mevcut müşterilerimiz için etkinleştirmek için çalışıyoruz.

zoho workdrive 2021

İş Verilerinizi Her Zaman Güvende Tutun: Telefonunuzu mu kaybettiniz? Ya da dizüstü bilgisayarınızı metroda mı unuttunuz? Yetkisiz erişi kısıtlamak için uzaktan iş verilerinizi cihazınızdan silebilirsiniz. Artık ekibinizin tüm bağlı cihazlarını görüntüleyebilir, izleyebilir, yönetebilir ve gerektiğinde bağlantıları keserek, uzaktan silebilirsiniz. 

zoho workdrive 2021

Marka Kimliğinizi WorkDrive ile Genişletin: WorkDrive artık özel alanları destekliyor. Kuruluşlar, ürün url’sini, belge url’sini ve harici paylaşım bağlantılarını, indirme bağlantılarını marka ismini yansıtacak şekilde özelleştirebilir. Bu sayede WorkDrive, şirketlerin daha iyi bir marka kimliği oluşturmasına yardımcı olur. WorkDrive için özel alan oluşturma hakkında daha fazla bilgi edinin.

zoho workdrive 2021

Deneyiminizi Her Adımda İyileştirin

Deneyim oluşturma söz konusu olduğunda, ayrıntıların önemine inanıyoruz. Bu güncelleme ile WorkDrive kullanıcı arayüzünde küçük değişiklikler, özel geliştirmeler ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz. Mevcut yeteneklerimizi sürekli geliştirirken, yeni özellikler sunmayı hedefliyoruz. İşte eklediğimiz birkaç ayrıntı:

WorkDrive Desteğine Gönder: Odak noktamız, ürün içerisinde sorunsuz bir deneyim sunarken, bu kolaylığı aynı zamanda destek sürecinde de gösterebilmektir. Örneğin, artık herhangi bir harici paylaşım bağlantısı oluşturmak zorunda kalmadan, WorkDrive ekibi içerisinde dosya paylaşabilirsiniz. Bu sayede var olan sorunu hızlı bir şekilde analiz edebilir ve verilerinizi riske atmadan işlem gerçekleştirebilirsiniz. 

zoho workdrive 2021

Daha İyi Bir Ön İzleme: .eml ve msg. Gibi e-posta biçimleri de dahil olmak üzere, yeni biçimlere destek ekleyerek, ön izleme motorunun genel performansını iyileştirdik. Ayrıca, videoları ve ses dosyalarını da ön izleme imkanı sunarak, tüm bunları tek bir yerden izlemenize yardımcı oluyoruz. 

zoho workdrive 2021

Seçiminize Göre Özelleştirin: Tercihler kişiden kişiye değişir. İster bir tema seçin, ister görünümü değiştirin! Kullanıcılar, artık WorkDrice düzenlerini tercihlerine göre kişiselleştirebilir. 

zoho workdrive 2021

Şimdi WorkDrive'a geçin!

Ekibinizi ve dosyalarınızı WorkDrive’a nasıl taşıyacağınızı merak mı ediyorsunuz? WorkDrive, OneDrive, Google Drive ve Dropbox’tan tek tıklamayla geçiş sunuyor. Doküman yönetiminin sadece bir araç değil, aynı zamanda bir süreç olduğunun farkında olarak, sizler de WorkDrive’ın sunduğu avantajlardan faydalanmak istiyorsanız, Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Denizhan