zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Hızlı Bir İş Akışı İçin Şirket İçi Dosya Paylaşımını Mükemmelleştirin 

23.08.22 09:22 AM By Kardelen

İş akışınız içinde veri dosyalarınız önemli yer tutar. Zoho WorkDrive, online dosya paylaşım hizmetiyle iş akışını hızlandırmayı hedefler. İş verimliliği için verilerinize uygun depolama ve saklama garantisi vadeden sistemler sizin için kritik rol oynayabilir. Satış, pazarlama, ar-ge gibi alanlarda daha verimli hareket etmenizi sağlayan dosyalar, sektörünüz veya işletmenizin büyüklüğü fark etmeksizin işinizi kolaylaştırabilir. Dijitalleşmeyle beraber yaygınlaşan dijital dosyalar hızlı aksiyon almanızı mümkün kılarak iş akışı verimliliğini artırabilmektedir. İster ofis ortamında çalışmayı sürdürmeyi tercih edin, ister son yıllarda popülaritesi artan uzaktan çalışma yöntemini benimseyin, dosyalara hızlı erişim ve müdahale sağlıklı bir iş akışı için vazgeçilmezdir. Dosya paylaşım programları doğru iş akışı için size hizmet etmek amacıyla tasarlanır. Hızlı iş akışını tam teşekküllü mükemmelleştirmek ise dosyalara dilediğiniz zamanda dilediğiniz yerde ulaşmanızla mümkün olur. Şirket içi ortak dosya paylaşım alanı ve yönetim programı Zoho WorkDrive, bu gereksiniminizi karşılamak üzere size hizmet etmeyi amaçlar. 

Zoho WorkDrive Nedir? Kimlere Hitap Eder? 

İşletmeniz için verimlilik vadeden Zoho WorkDrive, işletmeniz içinde yer alan ekip ve departmanların dijital ortak alanda dosya paylaşmalarını ve yönetmelerini sağlayan bir uygulamadır. Temel işlevleri sayesinde işletmeniz için gerekli olan çalışma şeklini oluşturmanızı mümkün kılmayı amaçlar. Temel işlevlerinden biri olan dosya paylaşımı, işletmenizle ilgili her türden verinin yenileşen çalışma ortamında gerekli noktaya ulaşmasını sağlar. Uygulamanın bir diğer temel işlevi olarak iş birliği ve ekip ruhunu daima ön planda tutma özelliği öne çıkar. Bu işlev kapsamında ortak dosya paylaşım programı Zoho WorkDrive, ofis içinde veya ofisin sınırlarını aşarak hizmet almanızı destekler. Bu sistem, ekip ruhunu geliştirmek amacıyla işletmeniz içinde yer alan birçok takımın işini kolaylaştırmak üzere devreye girebilir. Bu çerçevede dosya paylaşım platformu satış, pazarlama, ar-ge, insan kaynakları, maliye gibi takımlar başta olmak üzere gereksinim duyduğunuz departmanlarda her zaman için devreye girmeye elverişlidir. Zoho WorkDrive, hizmet verebileceği sektörleri de sizin için çeşitlendirir. Sunduğu niteliklerle şirket içi dosya paylaşım programı şu sektörlerde hizmet vermek için birebirdir:


·  Üretim

·  Sağlık

·  Perakende Satış

·  Pazarlama

·  Bilişim

·  Eğitim

·  Hukuk


Yaşamın içinde birçok temel sektöre hitap eden dosya paylaşım sistemi, tercihinize bağlı olarak çeşitli nitelikliler sunar. Dahası, bu sektörler dışındaki gereksinimlerinize de hitap edebilir. Sektörünüz için geniş hizmet kapasitesi vadeden esnek program, işletme büyüklüğünüze göre de hizmet vermeyi destekler. Bu kapsamda Start-Up, KOBİ veya global bir işletmeye sahip olmanız fark etmeksizin online dosya paylaşım hizmeti almanıza olanak tanır.

Platformlar arası entegrasyon için Zoho WorkDrive kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Zoho WorkDrive ile Ekiplerinizi Bir Araya Getirin! 

Zoho WorkDrive, rahat arayüzü sayesinde iş akışınızı kolaylaştırmak amacıyla öncelikle çalışanlarını veya ekiplerinizi online olarak bir çatı altında toplamanızı mümkün kılar. WorkDrive, işletmenizin iş akışı içinde kritik sorumluluklar üstlenen çalışanlarınızın rollerini birebir yansıtmanıza olanak tanıyarak kurumsal dosya paylaşım sistemi hizmeti almanızı kolaylaştırmayı hedefler. Bu sayede ekiplerinizde veya departmanlarınızda yer alan çalışanlarınızın her biri sorumlulukları doğrultusunda veri akışına detaylı şekilde hâkim olabilir. Ofis içi dosya paylaşım programı olarak da bilinen Zoho WorkDrive, sağladığı bu avantajla bir yönetici olarak ekiplerinizi kontrol etmenize ve dosya paylaşımına bağlı iş akışını idare etmenize olanak tanır. Kopyalanabilen dosyalar ve zincirleme e-maillerle esnek bir şekilde hareket etmenizi destekler. Böylece çalışma koşullarınız nasıl olursa olsun 2 bilgisayar arası dosya paylaşımı gibi işlevleri en verimli şekilde gerçekleştirmenizi mümkün kılar. Bu sayede dosyalarınız doğru anda eş zamanlı olarak birden fazla çalışana ulaşabilir.

Bir araya gelen çalışanlarınızın veya ekiplerinizin dosya yönetimini kolaylaştırmak için takım klasörleriyle hareket etmenizi destekler. Sistem içinde özelleştirilmiş dosya adları, anahtar sözcükler ve konumlar sayesinde departmanlarınızın kendilerine hitap eden dosyalara ulaşmalarını kolaylaştırma şansı yakalayabilirsiniz. Ekipleriniz için 1 TB’lık depolama alanı, program içinde sizleri karşılar. Bu sayede işletmenizin gelişimine paralel olarak dosyalarınızın kapsamı büyüdükçe size hizmet etmeye devam eder. Hızlı iş akışı içinde sorunsuz hizmet sağlamak amacıyla silinmiş dosya yönetimini kolaylaştırır. Yanlışlıkla silinen bir dosyayı çöp kutusundan depolama alanına geri yüklemenizi destekleyerek önemli dosyaları daima sistemin içinde tutmanızı mümkün kılar. Zoho WorkDrive Truesync özelliği sayesinde gereksinim duyduğunuz dosyalara doğrudan masaüstünden erişme fırsatı sunarak günlük süreçlerde ortak aksiyonlar almanızı kolaylaştırabilir.

Zoho WorkDrive ile Entegre ve Güvenli Dosya Paylaşımını Mümkün Kılın! 

Sunduğu niteliklerle global pazarda dosya paylaşım yazılımları arasında öne çıkan Zoho WorkDrive, farklı türden dosyalar için ortak paylaşım alanı deneyimini genişletmeyi hedefler. Bu kapsamda program içinde entegre şekilde çalışan uygulamaları size sunar. Zoho Sheet uygulamasını sizinle buluşturarak verileriniz ışığında e-tablolar oluşturarak paylaşım yapmanızı kolaylaştırabilir. Program içinde sizinle buluşan bir başka uygulama Zoho Writer, ilham verici içerikler oluşturup “dosya paylaşımı nasıl yapılır?” konusunda gereksinimlerinize karşılık verebilir. Hazır olarak sizleri karşılayan bir başka uygulama olan Zoho Show ise sunum odaklı dosya oluşturma ve düzenleme rutinlerinize eşlik edebilir. Çok uyumlu olarak size hizmet vermeyi amaçlayan Zoho WorkDrive uygulamasını Windows, Mac, Ubuntu veya Linux sistemlerinden herhangi birine senkronize ederek entegre deneyimi bilgisayarınızın klasörleri içine de yayabilirsiniz. Online olarak dosya paylaşımı hizmeti alırken güvenliği ve gizliliği her daim ön plana çıkarmayı hedefler. Bu doğrultuda sunucuların ve istemcilerin SSL üzerinde bağlantısını sağlayıp RSA tabanlı 2048 bit şifreleme anahtarıyla verileri güvende tutmanıza olanak tanır. Aktarım sırasında arttırılmış iletim güvenliğini de devreye sokarak kötü niyetli etkenlerden uzak kalarak hızlı iş akışını sürdürmenizi destekler.

Web veya mobil cihaz üzerinden hızlı iş akışı için dosya paylaşım hizmeti alabilirsiniz. İşletmeniz için programın verimliliğini test etmek amacıyla Zoho WorkDrive ücretsiz kullanım alanına ilerleyip kayıt olabilir, bilgileriniz ışığında Zoho WorkDrive giriş işlemini tamamlayabilirsiniz.

Kardelen