zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

İOS 10 Sayesinde Zoho CRM Mobil Uygulamalarından Daha Yüksek Verim Alabilirsiniz

21.06.18 12:28 PM By Can



         Apple'ın son yazılım güncellemesi iOS 10, iPhone sahiplerinin işini oldukça pratik hale getiriyor. Bu sayede nerede olursanız olun çalışmalarınızı telefonunuzdan hızlıca ve hiç zorlanmadan yapabilirsiniz. Zoho'nun 6 mobil uygulaması iOS 10 ile kullanılabilir durumda ve diğer uygulamalar da yeni yazılıma hazırlanıyor. 

          Şimdi iOS 10 yazılımının işinizi kolaylaştıracak ve hızlandıracak 5 özelliğini gözden geçirelim:


          1. Arayanın Kim Olduğunu Bilin

          CRM'de numarası kayıtlı kişileri, telefonunuza kaydetmeseniz de görebilirsiniz. iOS 10 ile Zoho CRM Mobil uygulamasının entegrasyonu sayesinde arayan numaranın kimliği, kayıtlı kişilerinizde olmasa bile görünür. Bu sayede numarasını kaydetmediğiniz müşterileriniz ile iletişiminiz aksamamış olur.


         2. Harita Entegrasyonu

          iOS 10, Zoho CRM'de açtığınız kişinin/firmanın adres bilgisini algılayarak Haritalar, Uber gibi uygulamalarda konumun belirlenmesini sağlar. Artık adresileri bir uygulamadan diğerine kopyalayıp yapıştırmakla uğraşmanıza gerek yok.




         3. Spotlight Araması ile Daha Hızlı

          iOS 10 ile Spotlight araması daha da gelişti. Artık Spotlight araması yaparak Zoho Mobil bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bir kişinin adını arattığınızda telefonunuzdaki bilgilerin yanında Zoho CRM bilgilerini de göreceksiniz. Ayrıca Zoho Notebookuygulamasına kaydettiğiniz notlarınızı da Spotlight aramasıyla bulabilirsiniz.


         4. Az Yazı, Çok İş

          iOS 10 sayesinde teferruatla zaman kaybetmeyeceksiniz. Siri'den, bakmakta olduğunuz ekranı size hatırlatmasını isteyebilirsiniz. Ardından hatırlatıcıyı açtığınızda Siri sizi daha önce baktığınız ekrana yönlendirecektir. 

         Zoho CRM uygulamasında kişi oluştururken, kişi bilgisi eklerken ve benzeri işlemlerinizi yaparken yazmanıza gerek yok. Siri söylediklerinizi yazıya çevirir ve böylece yazmak istediklerinizi çok daha hızlı yazmış olursunuz.


   5. İşinizi Ana Ekrandan Halledin

          3D Touch özelliği ile ana ekrandayken Zoho CRM uygulamasına sertçe dokunarak günlük etkinliklerinizi görebilir ve kişi arama, kişi ekleme, görev ekleme gibi işlemleri hızlıca yapabilirsiniz. 


 

         

          Bunca kolaylık ile Zoho CRM iş yükünüzü hafifletip zamanınızı sizin için değerli olana harcamanızı sağlamaya devam ediyor. Zoho ürünleriyle ilgili  bizimle (Zoho'nun resmi Türkiye satış temsilcisi CloudyFlex) iletişime geçebilirsiniz.

         Zoho CRM ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız...

         Zoho CRM'in iOS mobil uygulamasını buraya tıklayarak indirebilirsiniz...

         Zoho CRM'in Android uygulamasına da  buradan ulaşabilirsiniz...

Can