zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

İhtiyaca Yönelik CRM Çözümleri ile İş Süreçlerinizi Daha Verimli Hale Getirin

07.12.21 04:14 PM By Denizhan

CRM yazılımları geçmişe nazaran bugün işletmelere çok daha fazlasını vadediyor. Bugünün iş dünyasının dijital olma zorunluluğundan kaynaklı olarak, birçok işletme geçtiğimiz iki yılda dijital dönüşüm için adımlar attı. Müşteri beklentilerinin her geçen gün değiştiği ve hızın merkezde olduğu bu yeni dünya düzeninde, CRM sisteminizin işletmenizin iş süreçlerine tam uyum sağlaması oldukça önemli. Kullanımı zor ve ihtiyaca yönelik CRM çözümleri konusunda adım atmamış olan işletmelerin başarılı olmasının neredeyse imkânsız olduğu bu dönemde, yeni bir yazılım arayışındaysanız, Zoho CRM ile tanışma vaktiniz gelmiş demektir. İhtiyaca yönelik CRM çözümleri söz konusu olduğunda nelere dikkat etmeniz gerektiğini ve Zoho CRM’in sizlere bu konuda nasıl yardımcı olabileceğini merak ediyorsanız, bu yazımız tam size göre! 

ihtiyaca yönelik crm çözümü

Daha akıllı, daha hızlı ve daha iyi satış yapmanıza yardımcı olan yaşam bilimleri için CRM

Yaşam bilimleri için Zoho CRM, sağlık profesyonellerinin ve kuruluşların etkileşimi artırabileceği ve tıbbi satış temsilcilerinin iş süreçlerine göre özelleştirebileceği bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Satış otomasyonu işlevlerine, sorunsuz entegrasyonlara ve mobil erişebilirliğe sahip olan, türünün tek örneği Zoho CRM ile ekipler arasında daha iyi iş birlikleri kurabilirsiniz. Peki, sağlık endüstrisi gibi yaşam bilimleri içerisinde yer alan bir sektörde hizmet veriyorsanız, neden Zoho CRM’i seçmelisiniz? İşte nedenler:


·    Verimliliğinizi artırabilirsiniz: Satış otomasyonu, tekrar eden görevlerle ilgilenirken, sizler zamanınızı anlaşmalar yapmaya ve müşteri desteğine harcayabilirsiniz.

360 derecelik bir görünüm elde edebilirsiniz: Müşterilerinizin eksiksiz güncel veri tabanına tek bir yerden ulaşabilirsiniz. 
ihtiyaca yönelik crm

·    Özelleştirme: Benzersiz iş ihtiyaçlarınız için Zoho CRM’i özelleştirmenize olanak tanıyan esnek bir kullanıcı arayüzüne sahip olabilirsiniz.

·    Üçüncü parti entegrasyonlar: CRM performansınızı artırmak için Zoho Suite ve diğer üçüncü parti uygulamalarla entegrasyonlar sağlayabilirsiniz.

·    Ürün hareketini yönetebilirsiniz: Envanter yönetimi özellikleri ile stoğunuzu yönetebilir, siparişlerinizi takip edebilir ve CRM içinden fatura oluşturabilirsiniz.

·    Kolay erişim: Zoho CRM mobil uygulaması ile işinizi istediğiniz zaman, istediğiniz yerde yönetebilirsiniz.

Olağanüstü finansal hizmetler sunarken müşteri sadakati oluşturun

İhtiyaca yönelik CRM çözümleri söz konusu olduğunda, akla gelen bir diğer endüstri kuşkusuz ki finansal hizmetler oluyor. Zoho CRM, finansal hizmetler sunan firmalara önemli müşteri bilgilerine hızlı erişim sağlayabilecekleri bir yapı sunuyor. Zoho CRM ile müşterileriniz için harika deneyimler yaratabilirsiniz!

·    Otomasyon ile gelişmiş takip sistemini kullanabilir ve hedef tamamlama oranlarınızı kolaylıkla izleyebilirsiniz.

·    CRM sistemine dahil olan yapay zekâ asistanı Zia ile daha akıllı finansal kararlar alabilirsiniz.

·    KVKK dahil olmak üzere en son güvenlik standartlarıyla hareket edebilirsiniz.

Tüm müşteri yolculuğunu 360 derecelik bir görünümle takip edebilirsiniz. 
ihtiyaca yönelik crm

·    Popüler iş uygulamalarıyla kolaylıkla entegrasyon sağlayabilirsiniz.


Satışları hızlandırmak için gayrimenkul CRM yazılımı

Gayrimenkul endüstrisi ihtiyaca yönelik CRM çözümleri noktasında, oldukça önemli bir endüstri olarak karşımıza çıkıyor. Her büyüklükteki emlak acentesi için inşa edilen Zoho CRM, emlakçılar ve aracı kurumlar için son teknoloji satış süreci yönetimi, emlak yönetimi ve otomasyon sunuyor. İşletmeniz için hazırlanmış hepsi bir arada gayrimenkul CRM platformu ile daha fırsata sahip olabilirsiniz.

Gayrimenkul CRM yazılımı, alıcılar, satıcılar, acenteler, komisyoncular ve finans kurumları arasındaki ilişkileri yönetmenize yardımcı olur. Gelen taleplerin yönetilmesinden fiyat tekliflerinin hazırlanmasına, ticari gayrimenkul satışından mülk yönetimine kadar gayrimenkul CRM sistemi emlak acenteleri için uçtan uca bir süreç yönetimi sunar. 
ihtiyaca yönelik crm

·    Çok kanallı iletişim ile birden fazla kanaldan gelen talepleri ve fırsatları takip edebilirsiniz.

·    Yerleşik kampanyalar ile e-posta kampanyaları oluşturabilirsiniz.

·    Proje yönetimi ile devam eden tüm projelerinizi takip edebilirsiniz.

·    Üçüncü taraf entegrasyonlar ve API’ler ile üretkenliğinizi artırabilirsiniz.

·    Gayrimenkul endüstrisinin benzersiz süreçlerini yönetmek için tam özelleştirme yapabilirsiniz.

Self servis portalları ile hem satıcıları hem de alıcıları doğrudan işletmenize bağlayabilirsiniz.

Dünyanın ilk çok kanallı CRM’i ile perakende yönetimini yeniden düşünün

Perakende endüstrisi ihtiyaca yönelik CRM çözümleri konusunda en çok aranan sektörlerden biri. Zoho CRM, perakende ve tedarik zinciri operasyonlarınızı zahmetsizce yönetebilmeniz için tüm satış, pazarlama, destek ve envanter yönetimi ihtiyaçlarınız için entegre bir platform sunuyor. 

ihtiyaca yönelik crm

·    Envanter yönetimi ile stoklarınızı yönetebilir, siparişlerinizi takip edebilir ve CRM içerisinden fatura oluşturabilirsiniz.

·    Özelleştirilebilir kullanıcı arayüzü, benzersiz iş süreçlerinizi CRM’e aktarmanıza olanak tanır.

·    Zoho ürünleri ve diğer popüler üçüncü taraf yazılımlarla eksiksiz bir entegrasyon sağlayabilirsiniz.

·    CRM sistemi ile birlikte gelen yapay zeka ile işinizin zirvesinde yerinizi alabilir ve anlaşmaları daha hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Mobil uygulamalar ile işinizi istediğiniz zaman, istediğiniz yerden yönetebilirsiniz. 

Sigorta Acenteleri için En İyi CRM Yazılımı

Zoho CRM’in müşterilere birden fazla kanaldan ulaşabilme ve güçlü ilişkiler kurabilme yetenekleri, ihtiyaca yönelik CRM çözümleri söz konusu olduğunda Zoho’yu bir adım öne çıkarıyor.  Sigorta acentelerinde temsilcilerin daha fazla insan getirmesine yardımcı olmak için Zoho CRM ile yüksek hizmet kalitesini koruyabilir ve işinizin verimli kalmasını sağlamak için süreç otomasyonu ve iş akışlarını kullanabilirsiniz.

·    Kullanıcı dostu arayüz ile kuruluşunuz genelinde hızlı bir şekilde sistemin benimsenmesini sağlayabilirsiniz.

·    Özelleştirme seçeneği ile Zoho CRM’i sektör gereksinimlerinizi karşılayacak şekilde düzenleyebilirsiniz.

·    Yapay zeka tabanlı satış asistanı ile görevlerinizi zamanında bitirebilirsiniz.

·    Eksiksiz entegrasyon ile sadece Zoho Suite değil, REST API’leri ile de kendi entegrasyonlarınızı oluşturabilirsiniz.

Mobil uygulamalar ile saha çalışanlarınız bilgilere her yerden erişim sağlayabilir. 

Zoho CRM, hizmet odaklı endüstrilerin kalıcı müşteri ilişkileri geliştirmesine yardımcı olur

Müşterilerinizin beklentileri her geçen gün artıyor. Zoho CRM, hizmet odaklı işletmelerin müşterilerinin sadakatini sağlamak için onlara en iyi deneyimi sunmaları konusunda yardımcı oluyor. Zoho CRM ile işlerinizi zamanında planlayın, gönderin ve müşterilerinizin sadakatini kazanın! 

ihtiyaca yönelik crm

·    360 derecelik görünüm ile müşteri adayları, ilgili kişiler ve hesaplar da dahil olmak üzere müşterilerinizin eksiksiz bilgi tabanına tek bir ekrandan ulaşabilirsiniz.

·    Zoho CRM, AB'de bulunan veya AB'deki müşterilerle iş yapan işletmelerin AB gizlilik düzenlemeleriyle uyumlu kalmasına yardımcı olacak yerleşik özelliklerle birlikte gelir.

·    Zoho CRM mobil uygulaması ile temsilcileriniz işlerini diledikleri zaman, diledikleri yerden takip edebilirler.

·    Çeşitli bilgileri toplamak, özel iş süreçlerini yürütmek ve sisteminizi diğer uygulamalarla sorunsuz bir şekilde entegre etmek için Zoho CRM'yi özelleştirebilirsiniz

Zoho CRM ile büyümenizi hızlandırın

İster start-up’ınızın ilk günlerinde olun, ister bir sonraki aşamada olun Zoho CRM ile bir sonraki seviyeye hızlı bir şekilde geçebilirsiniz. Zoho CRM, daha fazla potansiyel müşteriyi dönüştürmek, müşterilerle etkileşim kurmak ve gelirlerini artırmak için 180 ülkede 250.000'den fazla işletmeden oluşan küresel bir ağa güç vermeye devam ediyor. İhtiyaca yönelik CRM çözümleri konusunda birçok işletmeye yardımcı olan Zoho CRM, start-uplar için birçok olanak sunuyor.

·    Zoho CRM’in kullanımı kolay arayüzüyle kısa sürede satışlara başlayabilirsiniz.

·    Zoho CRM ile mevcut e-tablolarınızdan tüm satış verilerinizi taşıyabilir ve herhangi bir ek maliyet olmadan hızlı bir şekilde yöneticilerle iletişim kurmanıza olanak tanıyan bir geçiş süreci yaşayabilirsiniz.

·    Zoho CRM ile kodlama bilgisine sahip olmadan ya da teknik bir ekibin yardımı olmadan iş süreçlerinize uyumlu bir yapı kazanabileceğiniz, özelleştirme seçeneklerine sahip olabilirsiniz.

·    Zoho CRM sizinle büyür. Satış ekibinizin bugün yalnızca birkaç üyesi olabilir, ancak işiniz büyüdükçe bir orduya da genişleyebilir. Zoho CRM, her büyüklükteki ekipte harika çalışır.

·    Şifreleme, denetim günlükleri, IP kısıtlamaları ve iki faktörlü kimlik doğrulama gibi özelliklerle Zoho CRM, yalnızca yetkilendirdiğiniz kullanıcılara erişime izin vererek verilerinizi korur.

Pazar yerimizde 1.000'den fazla uygulama ile, halihazırda kullandığınız araçlarla Zoho CRM'i kolayca bağlayabilirsiniz.

Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlar için entegre bir CRM ile dünyayı iyileştirin

Zoho CRM, her tür ve büyüklükteki kâr amacı gütmeyen kuruluş için her görevi mümkün kılan, özelleştirilebilir ve entegre bir yönetim platformudur. Çok kanallı mesajlaşma ile kalıcı bir etki yaratabilir, etkileşimi artırmak için akıllı web formları kullanabilir ve kanallar arasında daha fazla yatırım için sorunsuz ödeme seçenekleri sunabilirsiniz. Günümüzde ihtiyaca yönelik CRM çözümleri söz konusu olduğunda yüksek fiyatlarla karşılaşabilirsiniz. Buna karşılık, Zoho CRM, kullandıkça öde fiyatlandırması ile size şeffaf sözleşmeler vadediyor. 

ihtiyaca yönelik crm

Diğer Endüstriler için Zoho CRM 

Günümüzde yazılım dünyasındaki alternatifler arttıkça, işletmeler süreçlerine uygun seçimleri yapmakta güçlük çekiyorlar. İçinde yaşadığımız dönem, değişime ve dönüşüme açık olduğu için sürekli değişen müşteri beklentilerine uyum sağlayabilmek adına esnek yazılımlardan yana seçim yapmak oldukça önemli oluyor. Zoho CRM işletmenizin ihtiyaçlarına göre şekil alabilen yapısı ve uygun fiyatıyla kendi endüstrisinde lider olmaya devam ediyor. Yukarıda bahsettiğimiz sektörlerin yanı sıra; Bilişim/Teknoloji, Üretim/Sanayi, Makine / Cihaz Satışı, Eğitim / Okul / Üniversite, Turizm, Lojistik ve diğer birçok sektörde Zoho CRM’in gücünü kullanabilirsiniz. Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’in referanslarımız sayfası üzerinden bugüne dek Zoho ürünleri kullanarak, başarıyı yakalayan işletmelere göz atabilir, kendi endüstrinizde lider olmak için ilk adımı bugün atabilirsiniz!

Denizhan