zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

İşe Alım Takip Yazılımı ile Zamandan Kazanın

14.06.21 10:34 AM By Denizhan

Gelişen teknoloji ile birlikte her alanda farklı yazılımlardan destek almaya devam ediyoruz. Özellikle iş dünyası açısından kritik öneme sahip olan bu yazılımlar hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmeye yardımcı oluyor. İşletmelerin dijital dönüşümlerini gerçekleştirmeden geleceğe kalma şansının neredeyse olmadığı böyle bir dönemde, işe alım takip yazılımı oldukça önemli bir noktada duruyor. İşletmenizin en değerlisi olan çalışanlarınızı seçerken hem daha kolay bir süreç yaşamanıza hem de nitelikli eleman seçmenize olanak tanıyan bu yazılımlar konusunda bir arayış içerisindeyseniz, bu yazımız tam size göre! Zoho’nun işe alım takip yazılımı Zoho Recruit’in sunduğu avantajlarla çalışma arkadaşlarınızı seçmek oldukça kolay! Zoho Recruit’i pazardaki diğer yazılımlardan ayıran özelliklerine kısa bir bakış atacak olursak:

Zoho Recruit’in Eşsiz Özelliklerini Keşfedin!

Zoho Recruit, personel ajansları, kurumsal İK ve geçici iş gücü için çeşitli, uçtan uca işe alım çözümleri sağlamak üzere yaratılmış, bulut tabanlı bir başvuru takip sistemidir. Sezgisel uzaktan işe alım takip yazılımı ile işe alım sürecinizi çok daha zahmetsiz hale getirebilirsiniz.


İşe Alım Ajansları için Zoho Recruit:

  Zoho Recruit’in personel bulma yazılımı çözümü ile işe alım ajanslarındaki tüm süreçleri tek bir platformdan yönetebilirsiniz. Güçlü kaynak bulma kanalı, kolay özgeçmiş çıkarma araçları ve otomatik iş akışları ile analitiklerle donatılan Zoho Recruit, en iyi adayları bulmanıza, izlemenize ve işe almanıza yardımcı olur.

Zoho Recruit ile işe alımın ötesine geçebilirsiniz. İster kurumsal bir dev ister küçük ve orta ölçekli bir işletme olun günümüzün en önemli ihtiyacı sürekli kaynak bulabilmektir. Zoho Recruit, mükemmel aday ve müşteri deneyimini sağlarken aynı zamanda en nitelikli adayları en kısa sürede bulmanıza yardımcı olan bir işe alım takip yazılımıdır. Zoho Recruit aynı zamanda, işe alım sürecini kolaylaştırmak için ihtiyaç duyduğunuz güçlü yazılımı ve son teknoloji başvuru sistemini birlikte sunar. En iyi yeteneklere daha hızlı ulaşabilir ve özgeçmişleri, görüşmeleri verimli bir şekilde takip ederek, harika bir işe alım deneyimi yaşayabilirsiniz.


Kurumsal İK Yazılımımızla işe alımları dönüştürün

Zoho Recruit’in kurumsal işe alım yazılımı, daha kısa doldurma süresi ve daha uzun çalışan özellikleriyle hem şirketler hem de KOBİ’ler için işe alım sürecini kolaylaştırır. İKYS’nizi entegre ederken, adayları daha iyi yönetmenize olanak tanıyacak özel kariyer sayfaları ve çalışan yönlendirme portalları oluşturabilirsiniz.

Neden Zoho Recruit?

Kurumsal işe alım yazılımımızla harika adayları çekebilir ve daha fazla işe alım yapabilirsiniz.

·    Kariyer sayfalarınızı markalama

Doğru çalışanları şirketinize çekmek için şirketinizi iyi konumlandırmanız önemlidir. Adaylara, şirketinize genel bir bakış açısı sunan bir kariyer sayfası sunabilirsiniz. Resmi sosyal medya hesaplarınız aracılığıyla onlarla iletişime geçebilir ve başvuru sürecini daha hızlı hale getirebilirsiniz.

·    Çalışan yönlendirmelerini daha kolay hale getirin

İyi çalışanları uzun süre şirketinizde tutmak zor bir iştir. Güvenebileceğiniz çalışanlarınızı kaybetmek istemezsiniz. Zoho Recruit, tüm işe alım sürecini kaydeden, izleyen ve zamanında güncellemeler sağlayan çalışan yönlendirme portalları oluşturmanıza yardımcı olur.

·    Kendi sağlayıcı ekosisteminizi kurun

Açık iş ilanlarınız için anında görünürlük elde edebilir ve herhangi bir harici sağlayıcıdan gönderilen aday eşleşmelerini alabilirsiniz. Üçüncü taraf personel şirketleri tarafından gönderilen adayları yönetmek ve işleri daha hızlı kapatmak için satıcı yönetimi portalımıza güvenebilirsiniz.

·    Bir raporlama hiyerarşisi oluşturun

Çalışanlarınızın rollerine dayalı olarak, benzersiz organizasyonel hiyerarşi yapınızı oluşturabilirsiniz. Bu tür bir organizasyonel iş akışı, denetçilerin diğer grupların çalışmalarını daha kolay anlamalarına, iş değerlendirmesine ve yeniden atanmasına yardımcı olacaktır.


Geçici Personel Alımı için Zoho Workerly

  Zoho Workerly’nin çalışan planlama yazılımı ile ajansların müşteri ve geçici veri tabanlarını yönetmelerine, müşteri gereksinimlerine göre işlerini planlamalarına, zaman çizelgeleri oluşturabilmelerine ve faturaları tek bir ara yüz ile göndermelerine yardımcı olabilirsiniz.

Manuel aramalara veda edin

  Zoho Workerly'nin yapay zekâ destekli araması, belirli kriterlere göre bir iş için geçici bir listeyi otomatik olarak eşleştirerek, normalde müşteriniz için aday bulmak için harcadığınız zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Daha sonra, etkili iletişim yoluyla hem adaylarla hem de müşterilerle daha iyi iletişim kurarak, geçici süre çalışacak olanları daha hızlı yerleştirebilirsiniz.


Geçici Personel Alımı için Kalıcı Çözüm

Güçlü ve özelleştirilebilir işe alım iş akışlarıyla personel hattınızı yönetebilirsiniz. Müşterilerinizin ihtiyaçlarını anlayan bir bulut çözümünün yardımıyla daha kısa sürede daha iyi personel sağlayabilirsiniz.

İşe alım takip yazılımı ile süreçlerinizi çok daha hızlı hale getirmek ve ekibiniz için en doğru adayları çekmek istiyorsanız, Zoho Recruit ile tanışma vaktiniz gelmiş demektir. Zoho Recruit hakkında daha fazlasını öğrenerek, ilk adımı bugün atmak istiyorsanız, Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz.

Denizhan