zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

İşletmelerin Zoho One Kullanması için 5 Büyük Neden 

13.02.23 02:28 PM By Kardelen

Başarılı olmanın ilk şartının hayal kurmak olduğunu herkes bilir. Çoğu insan bu aşamadan sonra gerekenleri yerine getirmezken, çoğu da hayalinin gerçekleşmesi adına gereken ne varsa yapmak için kolları sıvar. Şu an bu yazıyı okuyanların ikinci gruptan olduğunu biliyoruz. Bu yüzden işletmeniz için kurduğunuz başarı hayallerine hizmet edecek bir işletim sistemi ile tanışmanızı istiyoruz. Son yıllarda değişen rekabet ortamında en doğru uygulamaları kullananların lider koltuğuna oturduğunu fark etmiş ve bu yüzden işletmeniz için en uygun uygulamaları arıyorsanız, şu an doğru yerdesiniz. Zoho, uzun yıllar boyunca işletmelerin dijital dönüşüm yolculuklarına sadece eşlik etmekle kalmadı, aynı zamanda iş dünyasında rekabet ortamına şekil veren lider isimlerden biri haline de geldi. Zoho One ise ‘İş Dünyasının İşletim Sistemi’ diyebileceğimiz, işletmeler için en popüler verimlilik seçeneklerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. ‘Zoho One Nedir?’ sorusunu kısaca yanıtlayacak olursak; içerisinde 45+ akıllı iş uygulamasına erişmenize olanak tanıyan, şirketinizin CRM, Satış Pazarlama, İK, Proje Yönetimi, Finans ve daha birçok alanında ihtiyaç duyduğunuz tüm dijital uygulamalara tek bir fiyat üzerinden sahip olmanıza olanak tanıyan bir işletim sistemidir. 

Zoho One ile ihtiyacınız olan her alanda gerekli desteğe sahip olun.

Dijital dönüşüm için daha önce adım atmamış olabilirsiniz ya da belki attığınız adımlar hedeflediğiniz verimi kazanmanıza yardımcı olmamış olabilir. Zoho One ile geçmişi ardınızda bırakabilir ve bugünün dünyasının gereklerine tek bir fiyat üzerinden sahip olabilirsiniz. İşletmenizin ihtiyaç duyduğu her alan için farklı uygulamalar aramak yerine tek bir paket içerisinde tüm ihtiyaç duyduğunuz uygulamalara sahip olabilir ve kullanımının kolay olması nedeniyle de hemen verim almaya başlayabilirsiniz. Zoho One plan detayları ve Zoho One’ın size sağlayacağı 5 avantajı sıralayacak olursak;

Her Seviyede Optimizasyon Sağlayın 

Günümüzün dünyasında işletmeler için her açıdan optimizasyon sağlamak oldukça kritik önem taşıyor. Özellikle zaman, kaynaklar ve yetenek açısından optimizasyon sağlayabilen bir işletme, başarıya giden yolda büyük bir engeli aşmış oluyor. Örneğin, otomatikleştirilebilir görevler söz konusu olduğu zaman insan sermayesi, gerçekten gerekli olana odaklanabiliyor ve böylece yetenekler ve zaman alan diğer görevlere harcanan zaman boşa gitmemiş oluyor. Görevler, projeler ve süreçleri düzenlemek için Zoho One size gerçek zamanlı takip olanağı sunuyor. Zoho One, CRM başta olmak üzere sunduğu tüm uygulamalarla sağladığı entegrasyon seçenekleri sayesinde, sadece zamandan değil aynı zamanda çalışanlarınızın motivasyonundan, yeteneğinden de tasarruf etme şansı kazandırıyor.


İnsanların birçoğu hala yüz yüze toplantıları tercih edebiliyor. Toplantılarda sayısız çalışma saatinin kaybolduğunu göz önünde bulunduracak olursak, projelerin nasıl yapıldığını öğrenmenin başka yollarını aramakta fayda olduğunu görebilirsiniz. Her şeyi zaman kaybetmeden takip edebileceğiniz bir sistem arıyorsanız, Zoho One ile tanışma vaktiniz gelmiş demektir! 

Entegrasyon Seçenekleri İle Zaman Kazanın!

Kullanıcıların e-posta hizmetleri için bir uygulama, depolama hizmeti için bir başka şirket, mesajlaşma uygulaması için bir başka uygulama kullanıyor olması görünürde normal gelse de aslında birçok karmaşık sürece neden olabilir. Bilgi paylaşımı ve bağlantı seçenekleri konusunda günümüzde alternatiflerin her geçen gün artması, şirketler açısından zorlayıcı olabiliyor. Gerçekten tam olarak işletmenizin süreçleri ile uyumlu bir şekilde çalışabilecek uygulamaları bulmak hem zamandan hem de maliyetten kaybetmenize neden olabilir.  Ayakkabılarınızın bir odada, gömleklerinizin bir başka odada ve pantolonlarınızın da bir başka odada olduğunu hayal edin. Bu küçük örnek bile oldukça karmaşık değil mi? İş dünyası karmaşaya yer olmayan bir alan ve düzeni sağlamak aslında sandığınızdan çok daha kolay olabilir. Zoho One, şirketinize ekonomik, verimlilik, müşteri ve çalışan memnuniyeti açısından büyük değer katabilir. Zoho One uygulamaları, bütünleşik bir yapıda çalışarak, müşteri yönetimi, satış, satış sonrası servis ve destek pazarlama, proje yönetimi ve benzeri süreçlerinizi bir arada yönetmenize olanak tanır. Zoho One kullanarak piyasada yer alan birçok farklı çözüme yatırım yapmak ve bu platformları birbirlerine entegre etmek gibi maliyetli ve efor gerektiren süreçlerden kurtulursunuz.

Zoho One içerisinde Zoho uygulamaları entegrasyonlarına rahatlıkla ulaşın.

Uygulamalara Zamandan ve Mekandan Bağımsız Olarak İstediğiniz An Erişim Sağlayın

Özellikle saha ekiplerinin yoğunlukta olduğu iş süreçlerine sahipseniz, Zoho One login ekranından itibaren size büyük avantaj kazandırabilir. Bugün, akıllı cep telefonlarımız ile birçok bireysel işlem gerçekleştirebiliyoruz. İş dünyası açısından ise mobil olma hali çok daha fazlasını gerektiriyor. İş uygulamalarınıza her an her yerden erişim sağlayabilmeniz, size zamandan kazandırabilir. Hareketlilik beraberinde zorluklar getirse ofisinizi cep telefonunuzda gezdirebilirsiniz. Zoho One paketinin tamamı bulutta çalışır, yani bilgi içeren uygulamalara istediğiniz cihaz üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Mobil cihazlarınıza ise (Android veya iOS) uygulamalardan başka yazılım yüklemenize gerek yoktur.

Mükemmel Kullanıcı Deneyimi İle İşletmenizde Harikalar Yaratın

Zoho One’ın kullanıcılarının hemfikir olduğu bir konu varsa o da platformun sezgiselliği, uygulamaların kullanımının kolay olduğu ve nasıl kullanılacağını öğrenmek için kapsamlı bir eğitime ihtiyaç duyulmadığıdır. Zoho One içerisindeki uygulamalar, temalarına göre sınıflandırılarak, satış, pazarlama, destek, iletişim, işbirliği, üretkenlik, finans, insan kaynakları ve iş süreçleri için destek sunarlar. Ödüllerimiz sayfasında da görebileceğiniz gibi Zoho CRM ve daha birçok Zoho uygulaması, kullanıcı memnuniyeti ve en iyi müşteri ilişkileri yönetimi gibi birçok dalda ödül almaya devam ediyor. Zoho One, kullanıcı deneyimi açısından sunduğu bu avantaj sayesinde ekiplerinizin daha iyi bir şekilde iş birliği yapmasına da yardımcı oluyor. Ekipleriniz, her şeyi tek bir konumdan gerçekleştirirken, etkinlikler ve başka görevler için iş birliği yapabilir. Zoho Workplace ile daha hızlı ve verimli bir şekilde iş birliği yapabilir, Zoho Meetings ile ekipler arası toplantılar gerçekleştirebilir ve Zoho Cliq ile şirket içi mesajlarınızı hem eğlenceli hem de güvenli hale getirebilirsiniz. 

Geniş kullanım alanına sahip Zoho One’ı keşfedin!

Cloudyflex İle İhtiyaç Halinde 7/24 Desteğe Ulaşın

Zoho, küresel olarak büyümeye ve her geçen gün ailesine yeni üyeler katmaya, ürünlerini müşterilerinin güncel ihtiyaçları doğrultusunda güncellemeye devam ediyor. Zoho One, Zoho’nun en çok tercih edilen ürünlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Zoho’nun amiral gemisi Zoho CRM’in de içinde olduğu 45+ uygulama, bir işletmenin büyümesinin önündeki tüm dijital engelleri kaldırabilecek güce sahip olmasıyla rakiplerinden ayrışıyor. Zoho One ücretleri söz konusu olduğunda da işletmeler açısından avantajlı bir yapı olduğunu söylemek mümkün hale geliyor. Farklı uygulamalara verilecek farklı fiyatlar yerine tek bir paket içerisinde işletmenize verim katacak uygulamalara sahip olabilirsiniz.


Tüm bunların yanında dijital dönüşümünüz adına attığınız adımlarda, seçtiğiniz uygulamalar kadar birlikte yürüdüğünüz firmalar da büyük önem taşıyor. Uzun yıllardır Zoho ürünlerinin Türkiye yetkili Satıcısı olan Cloudyflex, Zoho One giriş ekranından itibaren karşılaşabileceğiniz her soru ve sorunda sizlerin yanında olmaya hazır! Zoho CRM'in Türkiye kullanımı arttıkça, her geçen gün daha fazla firmanın dijital dönüşüm yolculuğuna eşlik eden Cloudyflex ile sizler de adımlarınızı daha güvenli ve gerçekçi atabilir ve rakiplerinizden bir adım öne geçebilirsiniz. Zoho’ya dair merak ettiğiniz her konuda Cloudyflex’e ulaşabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Kardelen