zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

İşletmenizin İşletim Sistemi Zoho One Artık Daha Güçlü ve Çok Yönlü

19.09.19 11:36 AM By Denizhan

İşletmeler için işletim sistemi Zoho One’ın yeni güncellemesini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz!


Üç yeni işletim sistemi düzeyinde hizmet, yeni bir uygulama ve daha birçok özellik… Zoho One’ı müşterilerimiz için değerli kılacak şekilde düzenlemeye devam ediyoruz. Tüm güncellemelerin Zoho One’a ücretsiz olarak dahil edileceğini de ekleyerek, daha fazla bekletmeden yeni güncellemeleri anlatamaya başlayalım;

 

Uygulama Kullanımı Artıyor

  

Güncellemelere başlamadan önce şu anda her yerde en geniş kapsamlı en kapsamlı bulut bilişim iş uygulamaları paketini kullanan dünya çapındaki 20.000’den fazla müşterimize teşekkür etmek istiyoruz.

 

Zoho One’ı işletmelerin karmaşık ve maliyetli entegrasyonlar gerektiren birden fazla çözümünü içeren bir filodan ziyade entegre bir uygulama grubu olarak tasarladık.

 

Zoho One müşterilerinin yaklaşık %25'i platformda 25'ten fazla uygulama kullanıyor ve %50'den fazlası 16 uygulamadan fazlasını kullanılıyor.


İşletim Sistemi

 

Zoho One halihazırda; yapay zekâ, iş zekâsı, mesajlaşma, arama ve daha birçok işletim sistemi düzeyinde hizmet sunuyor. Bu hizmetler platforma da karışarak, Zoho One’ı daha güçlü kılıyor!

Şimdi yeni güncellemelerle birlikte bu listeye üç hizmet daha ekliyoruz! Telefon, Tek oturum açma ve konfigürasyon. Bu yeni özellikler, Zoho One’a güvenen işletmeler açısından platformu çok daha güçlü ve kullanışlı hale getiriyor.

 

Telefon Entegratörü

 

Genellikle işletmelerdeki telefon sistemleri bir siloda çalışır ve diğer uygulamalarla çoğunlukla entegre değildir.  Telefon hizmeti entegratörümüz PhoneBridge, Zoho One kullanıcılarının telefon hizmetlerini, Zoho One ekosistemindeki tüm uygulamalarla çalışabilecek şekilde entegre etmesine yardımcı olur.  Etkinleştirdiğiniz zaman, müşteriler uygulamalar içerisinden aramalar yapabilir, gelen aramalar hakkında içeriğe dayalı bilgiler alabilir, aramaları otomatik olarak kaydedebilir ve cevapsız aramalara hatırlatıcılar ekleyebilirler. 

işetmelerin işletim sistemi için zoho one

Tek Oturum Açma

 

Zoho One’ın yeni tekli oturum açma hizmeti, müşterilerin üçüncü taraf uygulamaları Zoho hesaplarına entegre etmelerine olanak sağlayacak. Yaklaşık olarak 50’den fazla üçüncü taraf uygulamaya destek veren Zoho SSO’yu başlatıyoruz! MFA (çok faktörlü kimlik doğrulama) seçeneklerine ek olarak, Zoho One kullanıcıları artık YubiKey’i de ek bir güvenlik adımı olarak uygulayabilecekler.

 

Uygulama Konfigürasyonu

 

Uygulamaların konfigürasyonu ve erişim yönetimi işletmeler açısından büyük önem taşır. Kataloğumuzdaki 45+ uygulama için Zoho One adminlerine provizyon ve uygulama yönetimi sunuyoruz. Son güncellemelerle birlikte Zoho Creator kullanılarak ve Zoho Marketplace aracılığıyla kullanılabilen harici uygulamalarla şimdi bunu daha da genişletiyoruz! Yöneticiler artık uygulamalara erişim sağlamak, uygulama kullanımını izlemek ve kaynak kullanımı hakkında raporlar oluşturmak için gruplar ya da koşullar oluşturabilecekler. 

işetmelerin işletim sistemi için zoho one

İş Akışı Yönetimi İçin Orchestly

 

Yeni uygulamamız Orchestly, son kullanıcıların basit sürükle-bırak ara yüzünü kullanarak, karmaşık iş akışlarını kolayca oluşturabilecekleri kodsuz bir iş akış yönetimi hizmeti sunar. Bu hizmet kodlayamayan ancak satın alma onayları, içerik yayınlama, varlık yönetimi gibi departmanlar arası iş akışları oluşturmak ve optimize etmek isteyen işletmeleri hedefler.

 

 

Blockchain Tabanlı ve Zaman Bilgisi Veren Zoho Sign

 

Dijital imza uygulamamız Zoho Sign, artık blockchain tabanlı zaman bilgisi ile ek bir belge doğrulaması sunuyor. Bu özellik, küresel olarak kabul edilen açık kaynaklı platform Ethereum ile yapılan bir entegrasyonla sağlandı. Birisi dijital olarak Zoho işaretini kullanan bir belge imzaladığında, imzalı belgenin işlem notlarına eklendiği arka planda bir Ethereum işlemi gerçekleştirilir.

 

Görev Devam Ediyor

 

35+ uygulama ile başlattığımız Zoho One, bugün 45’ten fazla uygulamaya, OS seviyesinde hizmete ve daha birçok iyileştirmeye sahip! Üstelik başlattığımız fiyat ile devam ediyoruz!

 

İş uygulamalarının kullanımını demokratikleştirmek, böylece en gelişmiş ve en yeni teknoloji kullanımını kolay bir biçimde inanılmaz bir fiyata sizlere sunmak bizim görevimiz! Ve görevimiz devam ediyor…

 

Sizler de Zoho One’ın sunduğu avantajlarla işinize değer katmak istiyorsanız, Zoho ürünlerinin yetkili satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Denizhan