zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Kurumsal Öğrenme Yönetim Sistemi (LMS); Zoho Learnü Keşfedin!

30.04.21 04:10 PM By Denizhan

Pandemi ile birlikte bütünüyle değişen iş dünyasının kuralları noktasında işletmeler hala çözüm yolları aramaya devam ediyor. Özellikle belirli endüstrilerde dijitalleşme olmadığında, iş süreçlerinin sürekliliğini sağlamanın imkânsız olduğu çok net bir şekilde ortaya çıktı. Bunu takiben birçok işletme, dijital dönüşüm için hızlı bir şekilde adım atmaya başladı ve bugüne geldiğimizde dijital dönüşümün hızının giderek arttığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

zoho learn lms platformu

Pandemi işletmelere sadece iş süreçleri açısından bir değişiklik getirmedi. Aynı zamanda, işletme kültüründe de birçok değişikliğe sebebiyet verdi. Bu zorunlu değişikliklerin başında ise kuşkusuz eğitim konusu geldi. Artık toplantıların online platformlar üzerinden yapıldığı, birçok çalışanın hybrid ya da evden çalışma modeli ile çalıştığı bugünlerde, işletmeler eğitim söz konusu olduğunda da uzaktan bir çözüme ihtiyaç duymaya başladılar. Bu ihtiyacın farkında olan Zoho, yeni ürünü Zoho Learn’ü duyurdu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni ürünler ile karşımıza çıkan Zoho, Zoho Learn ile şirketinizdeki çalışanlarınızın tüm kurumsal eğitim, öğrenim ve bilgi yönetimi süreçlerini yönetmenize olanak tanıyor. Bu yazımızda, sizler için Zoho’nun en yeni ürünü Zoho Learn’ü mercek altına alıyoruz! İşte Zoho Learn’ün sağladıkları:

zoho learn lms platformu

Kurumsal Kaynak Kütüphanesi

Kurumsal eğitim süreçleri karmaşaya meyillidir. Bu karmaşaya son vermek için Zoho Learn muhteşem bir çözüm olabilir. Kurumunuza ait tüm öğretici kaynakları tek bir platformda toplayabilirsiniz. Bu sayede belge aramaları için vakit kaybetmezsiniz. Aynı zamanda, çalışanlarınız da self servis bir hizmetin keyfini çıkarabilir. 

zoho learn lms platformu

Çalışanlar İçin Kaynak Paylaşımı

Çalışanlarınızın ulaşmak istediği kaynaklar için gereğinden fazla zaman harcadıklarını düşünüyorsanız, Zoho Learn tam size göre! Zoho Learn ile kurumunuzdaki tüm çalışanlara çeşitli yetkiler vererek, kurumsal kaynak kütüphanenize tüm çalışanların katkı yapmasını sağlayabilirsiniz.

zoho learn lms platformu

Şirketinizdeki Çalışanlarınız İçin Özel Öğrenim Programları Hazırlayın

Şirketinizdeki çalışanlarınızın eğitim sürecini takip etmek kimi zaman zorlayıcı olabilir. Zoho Learn, bu zorluğu aşmanıza yardımcı olabilir. Kurumunuzdaki çalışanlarınıza özel Zoho Learn üzerinden öğrenim programları ve kurslar hazırlayabilirsiniz. Bu sayede eğitim sürecini hem takip edebilir hem de daha verimli hale getirebilirsiniz.

zoho learn lms platformu

Çalışanlar İçin Bilgi Kontrolleri Sunun

Öğrenme süreci boyunca çalışanlarınızın daha verimli olmalarına yardımcı olabilirsiniz. Zoho Learn üzerinden tamamladıkları öğrenim programları ve kursların ardından online test ya da sınav ile bilgilerini ölçmelerine yardımcı olabilirsiniz. 

zoho learn lms platformu

Çalışan Bilgi Ölçümlemelerinizi Yapın

Zoho Learn üzerinden tamamlanan bilgi kontrolleri sonrasında, çalışanlarınızın ve öğrenim programlarınızın ne kadar etkili olduğuna dair raporlar alabilirsiniz.

zoho learn lms platformu

Zoho Learn içerisinde bulunan makale şablonları sayesinde, çalışanlarınız yeni bir makale oluştururken zorluk çekmezler. Ayrıca, makaleler içerisindeki değişiklikleri karşılaştırmak için de önceki sürümleri ziyaret edebilirsiniz. Makaleler hakkında, diğer çalışanlar yorum yapabilir ve bu sayede katılımı artırarak, Zoho Learn ile öğrenme sürecine katkıda bulunabilirsiniz.


Ayrıca, ders temelli tartışma panoları aracılığıyla da sosyal öğrenmeyi teşvik edebilir, kategori ve etiket özelliği ile de içeriklerinizi daha kolay gruplayabilirsiniz.

Zoho Learn ile şirket içerisindeki öğrenme yolculuğunuza renk katmak ve daha verimli hale getirmek istiyorsanız, Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz!

Denizhan