zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Kusursuz Çalışan Deneyimi için Birleşik Bir İK Paketi : Zoho People Plus

18.10.19 11:06 AM By Can

Zoho People Plus ile tüm çalışan yaşam döngüsünü entegre bir platformda yönetirken aynı zamanda çalışanlarınıza sıra dışı bir dijital İK deneyimi sunabilirsiniz.  Harika ekipler oluşturmaktan ve bu ekipleri güçlendirerek, birbiri ile iletişim halinde olmalarını sağlamaya dek, İK süreçlerine dair her şeyi düşündük! 

zoho people plus

Yetenek Avında Daha Başarılı Olun

 

İşe alım hattınızı Zoho People Plus ile daha düzenli bir hale getirebilir ve harika bir aday deneyimi yaşatarak, en doğru kişileri işe alabilirsiniz. Aday kaynakları, ayrıştırma, başvuru izleme sistemi, Onboarding ve e-imzalı teklif mektubu yönetimi sizleri bekliyor!

 

Yetenek Yönetimi ile Avantaj Kazanın

 

Çalışanlarınızın gelişimine yardımcı olacak en doğru araçları bir araya getirdik. İnsana yatırım yapın ve işinizi daha da başarılı hale getirin! Performans yönetimi, KPI’lar, Hedefler, 360 derece geri bildirim ve eğitim yönetiminin sunduğu avantajları hemen keşfedin!

 

Çekirdek İK ile Doğru Kararlar Verin

Doğru bilgilerle doğru kararlar alabilmenizi sağlarken aynı zamanda vergi süreçlerinizi de otomatikleştiriyoruz. Zaman ve katılımcı yönetimi, Kadro yönetimi, doküman yönetimi, gider yönetimi ve insan analizi ile kararlarınızı daha emin bir şekilde verebilirsiniz.

 

Çalışanlarınızı Motive Edin

 

Çalışanlarınızın gelişimi için daha besleyici, motive edici ve yüksek performanslı bir ortam oluşturun! Botlar ve Zia etkinlikleri, dahili portal ve hazır sohbetlerin sunduğu avantajların tadını çıkarın!

 

Dijital çalışan deneyimi için Zoho People Plus!

 

Çalışanlarınız, en iyi deneyimi hak ediyor! Seyahat istekleri, zaman ve devamsızlık güncellemesi, dahili iş birliği ve yardım masası gibi self servis seçeneklerle sorunsuz bir İK hizmetini deneyimleyin! 

zoho people plus

Yazılımınız İşinizle Birlikte Büyüsün

  

Genişleyen iş gücünüzün artan taleplerine işinizle birlikte büyüyen bir yazılımla yanıt verin! Zoho People Plus, hızlı çözümleri ile büyük hacimli verileri kolaylıkla yönetmenize olanak tanır!

  

İyi Entegrasyon ve Stratejik Geliştirmenin Avantajlarını Keşfedin!

  

Parçalanmış süreçler ve sessiz çalışanlar artık geçmişte kaldı. İKYS’nizde departmanlar ve çalışan rolleri arasında iş birliği kanalları oluşturabilir ve merkezi bir veri tabanının gücünden faydalanabilirsiniz.

  

  

Yapay Zekâ ile Akıllıca Çalışın!

  

Zoho’nun AI asistanı Zia ve onay botları ile etkinlikler planlayın, etkinlik hatırlatıcıları gönderin ve çok daha fazlasını yapın! Rutin görevlerinizi otomatikleştirerek, verimliliği artırmak için çalışanlarınızı döngüde tutabilirsiniz.

zoho people plus

Kolay Özelleştirme

  

Yazılım spesifik İK ihtiyaçlarınızı yansıtmalıdır.  Zoho People Plus ile ATS ve HRMS’inizi ya da performans izlemelerinizi zaman çizelgeleriyle birbirine bağlayan kendi iş akışlarınızı oluşturabilirsiniz. Hizmetlerimizi özelleştirin veya sıfırdan eksiksiz bir İK hizmeti oluşturun.

  

Doğru İç Görüler için Güçlü Analiz

  

İşe alım trendlerinden masraf raporlama ve performans ölçütlerine kadar her fonksiyon için ayrıntılı veri analizinden faydalanabilir ve işiniz ile ilgili kararları daha doğru verebilirsiniz.

  

Zoho People Plus ile işinizin en değerlisi olan çalışanlarınızı daha verimli hale getirebilir ve karar aşamasında çok daha doğru bilgilerle hareket edebilirsiniz. Zoho People Plus ile bugün işiniz için bir adım atmak istiyorsanız, Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Can