zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Online ve Fiziksel Etkinlik Yönetimi Nedir? Nasıl yapılır?

19.06.23 12:04 PM By Denizhan

Hepimiz ilkokul yıllarında ‘çok gezen mi, çok okuyan mı bilir?’ sorusuna maruz kalıp, bir tarafı seçmek zorunda kalmışızdır. Bugünlerde hala farklı gruplar oluşturan bu sorunun yanıtı belki de çok deneyimleyen olmalıdır. Deneyim, sadece bireysel hayatlarımızda değil, aynı zamanda iş dünyasında da oldukça önemli bir oyun değiştirici diyebiliriz. Özellikle deneyim kavramını iş dünyası açısından değerlendirdiğimizde, çalışanların elde ettikleri yeni bakış açılarını işlerine yansıtmaları sonucunda işletme hem güncel kalabilir hem de başarısını sürekli kılabilir. İşletmelerin çalışanlarına farklı deneyimler yaşatabilmesi için en önemli araç ise kuşkusuz, etkinliklerdir! Peki, her etkinlik iyi ve etkili bir deneyim kazandırır mı? Cevabınızı duyar gibiyiz. Evet, işletmelerin iyi deneyimler doğuracak etkinlikler yaratabilmesi için etkinlik yönetimini doğru yapması gerekir. Bu yazımızda, öncelikle online fiziksel etkinlik yönetimi nedir? Sorusunu yanıtlayacak, ardından da Zoho Backstage’in bu konuda sizlere sağlayabileceği avantajlardan bahsedeceğiz. Haydi başlayalım!

Fiziksel Etkinlik Yönetimi Nedir?

Etkinlik yönetimi, halkla ilişkiler temelinde daha geliştirilmiş bir yapı elde etmek adına düzenlenen sunum, organizasyon ve faaliyetlerin tümünde etkinliklerin doğru şekilde yönetilmesidir. Etkinlik yönetimi kapsadığı kişi sayısı ya da etkinliğin kategorisi fark etmeksizin bir plan gerektirir. Bu planda doğru enstrümanlar, zamanında kullanıldığında harika bir melodi doğurabilir. Biraz detaylandırmak gerekirse, iyi bir deneyim sunacak etkinlik için alan seçiminden başlanarak, pazarlık aşaması ve etkinlik gününe dek geçen süreçte, özenle hazırlanılması gereken birden fazla değişken vardır. Bu değişkenlerin herhangi birisinde çıkan ufak bir sorun tüm etkinlik deneyimine mal olabilir ve etkinliğiniz başta da söylediğimiz deneyim noktasında zayıf ya da kötü bir hal alabilir. Fiziksel etkinlik söz konusu olduğunda, risklerin ve tüm değişkenlerin uyum içerisinde olmasının ne kadar önemli olduğunun farkındaysanız, çoktan bir etkinlik yönetimi arayışına girmiş olabilirsiniz. Arayışınız sırasında, etkinlik yönetimi denildiğinde ilk akla gelen uygulamalardan biri olan Zoho Backstage’e denk gelmiş olabilirsiniz. Peki, şimdi Zoho Backstage’e daha yakından bakmaya ne dersiniz?

Bugünün ve Geleceğin Tüm Etkinliklerini Tek Bir Yerden Yönetin

Etkinlik söz konusu olduğunda birden fazla değişken olduğundan bahsetmiştik, bu değişkenlerin her birini ayrı ayrı yönetmenin güçlüğü üzerine çok şey söylemek mümkün. Ama biz sizlere etkinliğe dair tüm detayları tek bir yerden nasıl yönetebileceğinizden bahsetmek istiyoruz. Zoho Backstage ile etkinliğinizi tek bir yerden planlayabilir, analiz edebilir ve sinir bozucu tüm detayları organize ve keyifli bir hale getirebilirsiniz.

zoho backstage online etkinlik yönetimi

Zoho Backstage ile Daha Az Zamanda Daha Çok İş!

Zoho Backstage, etkinlik planlama sürecinize düzenli bir yapı kazandırmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm araçları sunar ve ekibinizi çok daha donanımlı hale getirir. Etkinlik gündemini belirleme aşamasından, sponsor tekliflerini kabul etmeye ve katılımcı sorularını yanıtlamaya dek tüm süreçlerinizi gönül rahatlığıyla Zoho Backstage’e emanet edebilirsiniz.


Bugünün dünyasında etkinlik, bir ekran aracılığıyla da gerçekleşebilir, fiziksel bir ortamda birçok insanın bir araya gelerek, farklı deneyimler yaşamasıyla da… Biletli bir etkinlik ile kar elde ettiğiniz bir iş modeline sahipseniz, Zoho Backstage size bu konuda da yardımcı olabilir. Bilet platformunda birden fazla ödeme seçeneğine sahip olan Zoho Backstage, komisyon almaması ve ödemeyi anında gerçekleştirmesiyle favori uygulamanız olmaya aday! 

Çok Kanallı Pazarlama Araçları ve Holistik İzleyici Etkileşimi ile Etkinlikleriniz Çok Daha Verimli! 

Zoho Backstage, tamamen özelleştirilebilir bir etkinlik sitesinden tutun da e-posta kampanyalarına ya da özelleştirebileceğiniz reklamlara dek etkinliğinize dair tüm pazarlama araçlarını kullanabilmenize olanak tanır. Ayrıca, Zoho Backstage’in çevrimiçi ya da fiziksel oturum etkileşim araçları ile katılımcılar ile iletişim kurmanız çok daha kolay hale gelebilir.


Zoho Backstage’e ister desktop isterseniz de mobil uygulama üzerinden erişim sağlayabilir böylece etkinliğinizi dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden takip edebilirsiniz. Güvenlik konusunda ise endişe etmenize hiç gerek yok! Zoho, her ürününde olduğu gibi Zoho Backstage’de de güvenlik noktasında hiç açık bırakmaz. Siz etkinliğinizi dilediğiniz gibi planlayın, dijital güvenliği Zoho’ya bırakın!


Tüm bu bilgilerin ardından etkinliklerinizi daha akıllıca, daha iyi yönetmeye hazır mısınız? Eğer yanıtınız evet ise Zoho Backstage ve tüm diğer Zoho ürünleri hakkında daha detaylı bilgiyi Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’ten alabilirsiniz.

Denizhan