zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Online Sözleşme Yönetimi Sistemi: Zoho Contractsı Keşfedin!

02.08.21 02:23 PM By Denizhan

Her geçen gün teknolojinin etkisi rekabet ortamında çok daha belirgin hale geliyor. Özellikle son yıllarda, doğru teknolojileri kullanmayan işletmeler, iş süreçlerini yönetmekte oldukça güçlük çekiyor. İş süreçlerinin başlangıcından itibaren doğru teknolojilerle yönetimin sağlanması işletmelerin başarısı üzerinde kritik önem taşıyor. Bu noktada, online sözleşme yönetimi sistemleri (CLM) oldukça önemli bir yere sahip. Bunun farkında olan Zoho ekibinden yeni bir ürün duyurusu geldi.  Online sözleşme yönetimi sistemi: Zoho Contracts’ın kullanıma hazır olduğunu duyuran Zoho, zengin özelliklere sahip bu ürün ile CLM sürecinizi daha verimli bir şekilde yönetmenize ve düşük maliyetle geniş ölçekte uyumluluğa ulaşmanızı sağlıyor! İşte, Zoho Contracts’ı benzersiz kılan özelliklerinden birkaçı:

online sözleşme yönetimi sistemi zoho contracts

Günümüzün iş dünyası her zamankinden daha dinamik bir yapıya sahip. Bunun yanında, küresel tedarik zincirleri karmaşık bir şekilde büyümeye devam ediyor ve düzenleyici araçlar daha yaygın hale geliyor. Sözleşmelerinizi zahmetsizce yönetmenize olanak tanıyan ve bunlardan en iyi şekilde yararlanmanızı sağlayan güçlü bir CLM sistemine her zamankinden daha fazla ihtiyaç var. Zoho Contracts, sözleşme süreçlerinizi düzenlemenize, riski azaltmanıza ve sözleşme yönetimini iyileştirmenize olanak tanıyor. Birden fazla uygulamaya ihtiyaç duymadan Zoho Contracts ile eksiksiz bir sözleşme çözümüne sahip olabilirsiniz.


Sözleşme Yazmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı!

Zoho Contracts ile sözleşmelerinizi oldukça kısa bir sürede hazırlayabilirsiniz. İşte bu hızı sağlayan Zoho Contracts özellikleri:

·    Sıklıkla kullanılan sözleşmeler için önceden tanımlanmış şablonlar ve özel şablonlar oluşturma özelliği

·    Sözleşmeleri anında oluşturabilmek için sözleşme oluşturma sihirbazı

·    Gelişmiş belge birleştirme özellikleri ve güçlü kelime işlemcisi Zoho Writer’ın tüm özelliklerine sahip yerleşik belge düzenleyici

Değişiklikleri ve yorumları takip etme gibi özellikler yoluyla sezgisel iş birliği

online sözleşme yönetimi sistemi zoho contracts

Geri Dönüş Süresini Haftalardan Günlere Çekin!

Zoho Contracts ile sözleşme belgelerini ek olarak göndermenize gerek yok. Parola korumalı bağlantılar aracılığıyla karşı tarafa kontrollü erişim verebilirsiniz. Ayrıca, bağlamsal yorumlar ve sürüm kontrol özellikleriyle birden fazla sözleşme hazırlayabilir ve Zoho’nun e-imza yazılımı Zoho Sign ile yasal imzaları dakikalar içerisinde ekleyebilirsiniz.

online sözleşme yönetimi sistemi zoho contracts

Yükümlülük Yönetimi ile Sözleşme Risklerini Azaltın!

 

Her sözleşmedeki bağlamsal yükümlülükler modülü, risk yönetimi için merkezi bir sütün görevi görür. Yükümlülükleri ilgili işletme sahiplerine devredebilir ve takibini sağlayarak, yerine getirebilirsiniz. Eylem öğelerini tek seferlik ya da yinelenen görevler olarak ekleyebilir ve hatırlatma uyarılarıyla yükümlülükleri asla kaçırmadan iş süreçlerinizi yönetebilirsiniz.

online sözleşme yönetimi sistemi zoho contracts

Özenle Hazırlanmış Bireysel Parçalarla Bütünsel Yönetim!

 

Sözleşmeleri taslak, imzalanmış ve hatta süresi dolmuş durumlardayken içe aktarın ve Zoho Contracts içerisinde yönetin!

Zoho Contracts ile hem sıralı hem de paralel olarak, kendi onay iş akışlarınızı tasarlayabilirsiniz. Sözleşme verilerinden değerli öngörüler elde etmek için analitik gücünden yararlanabilirsiniz. Şablonlar aracılığıyla bir sözleşmeyi zahmetsizce değiştirebilir, yenileyebilir, uzatabilir ya da sonlandırabilirsiniz. 

online sözleşme yönetimi sistemi zoho contracts

Zoho CRM ve Zoho Contracts Entegrasyonu ile Anlaşmaları Daha Hızlı Kapatın!

  

Zoho Contracts ile satış ekiplerinizin daha kısa sürede satış döngülerine ulaşmalarını sağlayabilirsiniz. Satış ekibiniz, yeni sözleşmeler başlatabilir ve bu sözleşmelerin durumlarını doğrudan CRM üzerindeki kayıttan takip edebilirler. Ayrıca, Zoho Contracts üzerinden sözleşme sahibinden CRM’den ayrılmadan anlaşma ve imza talep edebilirler.


Hareket Halindeyken Mobil Uygulama Üzerinden Sözleşmelerinizi Yönetin!

  

Gittiğiniz her yerde iş sözleşmelerinizi yönetebilirsiniz. Zoho Contracts iOS uygulaması, size önemli sözleşme ölçümleri hakkında bilgi sağlayan kişiselleştirilmiş bir mobil gösterge panosuna sahiptir. Ayrıca, uygulama masanızdan uzakta olduğunuzda ihtiyaç duyabileceğiniz tüm özellikleri sunar.

Zoho’nun en yeni ürünlerinden biri olan Zoho Contracts hakkında daha detaylı bilgi alarak, sözleşmelerinizi daha etkin biçimde yönetmeye bugünden başlamak istiyorsanız, Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz.

Denizhan