zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Online Stok Yönetimi Programı Zoho Inventory

05.10.18 12:21 PM By Denizhan

Değişen ve her geçen gün dönüşen yeni dünya düzeninin başrolünü teknoloji oynarken, bu gelişmeleri doğru takip edemeyen herkesin seyirci olmaya mahkûm olduğu yeni bir dünyada yaşıyoruz. Bugün bu değişimleri takip etmenin de yeterli olmadığı, birçok alternatif arasından doğru araçların seçilmediği takdirde kendi sonumuzu hazırladığımız iş dünyasında, zamanı en doğru şekilde kullanmak hayati önem taşıyor. Seçtiğiniz araçların size zamandan ve maliyetten kazandırması gerekliliği, seçim sürecini daha da zorlu kılıyor. Zaman ve maliyetten tasarruf ederken aynı zamanda yaşadığınız sorunları çözecek, doğru araç belki de çok uzağınızda değildir. Zaman söz konusu olunca belki de en fazlasını isteyen ve aynı zamanda işinizin her birimini etkileyebilecek güçte olan Stok Yönetimi için doğru aracı arıyorsanız; Zoho Inventory’i keşfedebilirsiniz!

zoho inventory

Dijital Stok Yönetimi Programı; Zoho Inventory’i Keşfedin!

Satışlarınızı artırabileceğiniz ve her bir parçanın takibini güçlü online stok yönetimi ile yapabileceğiniz Zoho Inventory, daha verimli bir iş süreci vadediyor. Zoho Inventory ile yapabilecekleriniz sınırsız olsa da birkaçından söz etmek gerekirse;


Satışlarınızı Artırabilirsiniz

Multi-channel stok yönetimi sistemimizle işinizi online’a taşıyabilirsiniz. Amazon, eBay, Etsy ya da Shopify hesaplarınızı entegre ederek satışa başlayabilirsiniz!


Siparişleri Yönetebilirsiniz

Zoho Inventory’nin sipariş yönetimi sistemi çevrimiçi ve çevrimdışı siparişlerinizi yönetebilirsiniz. Aynı zamanda tek bir stok yönetimi uygulamasında sipariş formları, tekrarlanan siparişler, doğrudan siparişler yaratabilirsiniz. 

zoho inventory

Uçtan Uca Takip

Zoho Inventory ile stoğunuzda bulanan her bir ürünün seri numarasından takibini gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede stoğunuzdaki güncel hareketlerin hepsinden haberdar olabilirsiniz.


Çoklu Sevkiyat Entegrasyonu

Zoho Inventory, bir stok yönetimi sisteminin en çok ihtiyaç duyulan özelliği olan gerçek zamanlı sevkiyat oranları ve sevkiyat detayları almanızı sağlar.

 

Muhasebe ve CRM Entegrasyonu

Eşi benzeri olmayan Zoho CRM ve Zoho Books entagrasyonu ile tüm kontaklarınızı, siparişlerinizi ve finansal veriyi hiç yorulmadan senkronize edebilirsiniz. 

Depo Yönetimi


Stok seviyesini kontrol edebilir, depo transferlerini yönetebilir ve dakikalar içerisinde rapor alabilirsiniz. Depo stok yönetimi Zoho Inventory ile artık parmaklarınızın ucunda!


Zamanın en değerli araç olduğu iş dünyasında, değişen rekabet ortamına ayak uydurmak için stoğunuzu en doğru şekilde yönetmenize olanak tanıyan Zoho Inventory, ücretsiz stok yönetimi konusunda da size avantaj sağlıyor. Zoho Inventory’nin sağladığı avantajlara dair daha detaylı bilgi almak istiyorsanız Cloudyflex’i ziyaret edebilirsiniz. 

Denizhan