zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

SalesIQ İçerisindeki Yerleşik Bilgi Bankası Modülünüz: Kaynaklarla Tanışın!

28.06.21 12:19 PM By Denizhan

Satış temsilcileri sıradan bir gün içerisinde, sohbet oturumları, sesli aramalar, ekran paylaşımı ve e-posta takibi gibi birçok görevi gerçekleştirirler. Sık kullanılan bu görevleri gerçekleştirmek için neden vakit kaybedesiniz?


Gerekli olan tüm verilere doğrudan Zoho SalesIQ içerisinde sahip olabilir ve ekibinizin iş yükünü hafifletebilirsiniz!

Hazır yanıtlar, makaleler ve Sık sorulan sorulardan tutun da sohbet robotlarınızın bile kullanabileceği Small Talk özelliğine dek tüm bilgilerinizi oluşturmak, düzenlemek ve depolamak için yerleşik bilgi bankası; Kaynakları kullanabilirsiniz.

Kaynakların sunduğu tüm özelliklere kısa bir bakış atalım:

zoho salesiq yerleşik bilgi bankası

Hazır Yanıtlar

Artık aynı şeyi iki kere yazmanıza gerek yok!

Bir şeyi tekrar yazmak hem zamanınızı boşa harcamanıza hem de monotonlaşan bir sürece girmenize neden olabilir. Sık kullandığınız yanıtların kaydını, tek bir tuşa basarak tutabilirsiniz!

zoho salesiq

Ayrıca, konuştuğunuz kişiye göre değişebilen dinamik öneriler ekleyebilir, yanıtları belirlediğiniz departmanlarla ilişkilendirebilir ve bunları gruplamak için etiketler ekleyebilirsiniz. Hatta dilerseniz, bunları Herkese Açık moda getirerek, ekibinizdeki diğer temsilciler için de erişilebilir kılabilirsiniz.

zoho salesiq

Sıkça Sorulan Sorular

Sorular gelmeye devam etsin!

  

Aynı soruları tekrar tekrar cevaplamaktan bıktınız mı? SalesIQ'daki SSS’ı (Sıkça Sorulan Sorular) deneyin. Tek bir çözümü olan bir sorunun birden fazla varyasyonunu girin, böylece sohbet robotunuzun bile sorunsuz bir şekilde yanıtlamasına olanak tanıyın!

zoho salesiq

Ayrıca temsilcileriniz, birkaç tıklamayla sohbet penceresi üzerinden potansiyel müşterileriniz ve müşterinizle sohbet ederken bunları kullanabilir. Yanıtları ve soruları istediğiniz zaman düzenleyin ve eski olanları devre dışı bırakın ve silin.

zoho salesiq

Makaleler

Müşterilerinizi güncel tutun!

Sitenizi ziyaret eden herkes ister potansiyel müşteri ister sadık bir müşteri olsun, hizmetleriniz hakkında daha fazla bilgi edinmek ister. Ürün ve hizmetlerinizle ilgili bol miktarda dokümantasyon sağlamanız, sizi birçok destek talebinden kurtaracaktır.

zoho salesiq

SalesIQ'nun Kaynaklarında makaleler oluşturun ve paylaşın ve hedef kitlenizin web sitenizdeki sohbet widget'ından aradıklarını bulmasına olanak tanıyın. Ayrıca, temsilcileriniz birkaç basit tıklamayla bu makalelere başvurabilir ve onlarla paylaşabilir.


Small Talk

Botlarınızı daha insan gibi davranmaları için eğitin

  

Botlar kendi başına da çekici olabilirler ama onları daha ilgi çekici hale getirmek istiyorsanız, kelime dağarcıklarına farklı sözcükler ekleyebilirsiniz.

SalesIQ’nun Kaynaklar modülünde etkinleştirebileceğiniz Small Talk özelliği ile temel yanıtların yanı sıra kendi yorumlarınızı ya da özel cümle ve yanıtları ekleyebilirsiniz.

zoho salesiq

İş terimleri

Botlarınızın iş terimleri ile konuşmasına olanak tanıyın!

Botunuzun yanıtlarının doğruluğunu artırmak için potansiyel müşterilerinizin ya da müşterilerinizin ürün ve hizmetlerinizle alakalı kullanabilecekleri terimleri ve kelimeleri ekleyebilirsiniz.

Bu terimler, bir ziyaretçi sorgularında benzer ve alternatif kelimeler kullansa bile botunuzun müşterilerinizi doğru makale veya SSS ile tanımlamasına ve yanıtlamasına yardımcı olacaktır.

zoho salesiq

Cevapsız sorular

Mükemmel sorgu izleyicinizle tanışın

Kaç kez cevaplanmamış her soruyu takip edebilmeyi dilediniz? Eğer yanıtınız birçok defaysa doğru yerdesiniz! SalesIQ’nun güçlü otomasyonu, ekibiniz ya da botunuz tarafından ele alınmadan bırakılan tüm soruları otomatik olarak kaydedebilir. Böylece ister makaleler ister SSS’ler aracılığıyla bu sorulara çözüm ekleyebilirsiniz.

SalesIQ’nun Kaynaklar modülünün sunduğu tüm bu avantajlardan yararlanmak için Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz!

Denizhan