zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Türkiye'de CRM Danışmanlık Hizmeti Nasıl Alınır?

13.12.19 08:03 AM By Denizhan

 CRM yazılımları, son yıllarda yaşanan gelişmelerin ardından firmalar için gün geçtikçe daha önemli bir hal alıyor. Dijital dönüşüm açısından oldukça kritik bir rol üstlenen CRM yazılımları ile organizasyonlar hem zamandan hem de maliyetten tasarruf sağlayabiliyor. Kuşkusuz bu tasarrufu sağlayabilmek adına öncelikle doğru CRM yazılımının seçilmesi gerekiyor. CRM yazılımından tam anlamıyla fayda sağlamak isteyen işletmelerin ilk tercihi ise CRM danışmanlık hizmeti alabileceği yazılım sağlayıcılar oluyor. Danışmanlık hizmetinin kalitesi ve özellikle de desteğe ihtiyacınız olduğu anda ulaşabileceğiniz bir ekip, yaptığınız yatırımın geri dönüşü noktasına oldukça değerlidir. Bu yazımızda, CRM yazılımınızı seçmeden önce danışmanlık hizmetinin size sağlayabileceği faydalar ve hangi durumlarda danışmanlık hizmeti alabileceğinize birlikte göz atalım istedik. 

Bir IT Departmanınız Yoksa CRM Danışmanlık Hizmeti Size Avantaj Kazandırır

 

Özellikle küçük ya da orta ölçekli bir işletmeniz var ise IT departmanınız olmayabilir. Dijital dönüşüm adına adımlar atmaya başladığınız dönemde, kafanızdaki soruları yanıtlayabilecek ve endişelerinizi giderecek insanlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu insanlara belirli bir dönem boyunca ya da belirli aralıklarla ihtiyaç duyacağınız için departman oluşturmak yerine CRM danışmanlık hizmetinden faydalanabilirsiniz. Cloudyflex’in sahip olduğu proje paketleri ile süreç analizleri yapabilir ve bu analizler sonunda kullanmanız gereken Zoho sistemlerinin neler olduğunu öğrenebilirsiniz. Üstelik işletmenizin süreçlerine uygun olan sistemleri, Cloudyflex sizin için kurabilir.

 

Mevcut Sisteminizi Danışmanlık Hizmeti ile Kolaylıkla Zoho’ya Taşıyabilirsiniz

Bir IT departmanınız var ise ve mevcutta başka bir sistem kullanıyor fakat Zoho kullanmak istiyorsanız, bu zorlu geçiş sürecini CRM danışmanlık hizmeti alarak daha kolay hale getirebilirsiniz. Cloudyflex’in Proje paketlerinden faydalanarak, kısa sürede başarılı bir projeye sahip olabilirsiniz.

 

İlk Defa CRM Kullanacaksanız, Sistemi Uzmanından Öğrenmenizde Fayda Var!

Dijital dönüşüm noktasında ilk adımı henüz attıysanız ve ilk kez CRM sistemi kullanacağınız için endişeleriniz var ise doğru CRM danışmanlık hizmeti ile bu endişelerden kurtulabilirsiniz. Danışmanlık hizmeti ile uzmanlardan sisteminizi nasıl daha etkin biçimde kullanabileceğinizi öğrenebilir ve sonrasında süreçlerinizi kendiniz yönetebilirsiniz.

 

Zoho Entegrasyonlarının Avantajlarından Faydalanmak İstiyorsanız, Danışmanlık Hizmeti Alabilirsiniz!

Teknolojik gelişmeler her geçen gün daha da hız kazanarak, her sektörü etkilemeye devam ediyor. Böylesine hızlı gelişen bir dönemde entegrasyon oldukça değerli bir noktada duruyor. Kullandığınız sistemin sağladığı entegrasyon olanaklarını verimli bir şekilde kullanmak istiyorsanız, CRM danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Örneğin Cloudyflex ile Zoho’yu kullandığınız markası olan ya da özel bir sisteme entegre edebilirsiniz. Ya da Facebook, Instagram, Linkedin gibi sosyal mecraları sisteminize entegre bir biçimde kullanabilirsiniz.

 

Süreçlerinize Özel Bir Sistem Kullanabilirsiniz!

Her işletmenin kendine has süreçleri ve bu süreçlerin getirdiği sorumlulukları vardır. Zoho CRM ve Zoho’nun diğer uygulamalarının sağladığı esneklik ile birlikte firmanızın süreçlerine özel bir sistem yaratabilirsiniz. Bu süreci danışmanlık hizmeti alarak gerçekleştirebilir ve süreçleriniz için en verimli yol haritasını uzman bir ekip ile birlikte çizebilirsiniz!

 

Türkçe CRM Danışmanlık Hizmeti ile Sistemi Daha Hızlı Öğrenebilirsiniz!

Zoho gibi global bir firmadan hizmet alıyorsanız, çoğunlukla İngilizce destek hattından danışmanlık desteği alabilirsiniz. Fakat siz Türkçe destek almak istiyor olabilirsiniz. Cloudyflex ekibi olarak, Zoho ile gerçekleştireceğiniz dijital dönüşüm yolculuğunu kendi dilinizde tamamlamanıza yardımcı olabiliriz!

 

Her işletmenin süreçlerinin kendine has bir yapıya sahip olması ve dolayısıyla ihtiyaçlarına uygun yazılımların da birbirinden farklı olmasından ötürü fiyat farkı ile karşılaşılabilir. Bu sebeple CRM danışmanlık hizmeti fiyatları hakkında Cloudyflex’e ulaşabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Denizhan