zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Ücretsiz Kullanabileceğiniz Servis Masası Programı: Zoho Desk

27.12.19 08:12 AM By Denizhan

Müşterilerinizin satış sonrasında da firmanızdan memnun olması gelecekteki satışlarınız üzerinde oldukça etkilidir. Müşteri deneyiminin öneminin gün geçtikçe arttığı bu dönemde, satış sonrası servisiniz için en doğru aracı mı arıyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz! Dünyada birçok firmanın tercihi olan Zoho Desk ile gelen ileri seviye Servis Masası Portalı üzerinden müşterileriniz için satış sonrası destek adına gerçekleştirdiğiniz tüm işlemlerinizi kolaylıkla yönetebilirsiniz. Ayrıca şirket içi açılan tüm destek taleplerini de Zoho Desk üzerinden takip edebilirsiniz.

 

Günümüzde artan alternatifler arasından doğru aracı bulmak oldukça zor. Doğru aracı bulduğunuza inandığınız anda ise çoğu zaman yapacağınız yatırımın geri dönüşü noktasında endişe duyabilirsiniz. İşte tüm bu endişeleri bir kenara bırakarak, sadece Zoho Desk’in sunduğu avantajlardan nasıl faydalanabileceğinizi anlatacağımız bir yazı hazırladık! Zoho Desk’in ücretsiz sürümü ile firmanıza sağladığı avantajları tecrübe edebilir ve gerekirse yatırımınızı sonrasında yapabilirsiniz. Peki, ücretsiz sürüm içerisinde sizi neler mi bekliyor? İşte ücretsiz kullanabileceğiniz servis masası programı Zoho Desk’in size sağlayacağı avantajlar;

zoho desk

E-Posta Biletleme Sistemi ile Karmaşadan Kurtulun!


Bir e-posta gelen kutusu ne kadar basitse çöküşü de o kadar kolay olur. Tüm müşterilerinizden gelen e-postaların yarattığı karmaşa içerisinde hangileri ile acil olarak ilgilenmeniz gerektiğini bulmak oldukça zaman alabilir. Gelişimi ölçemezsiniz ya da müşteri ile daha önceden yaptığınız görüşmeleri farklı bir kanaldan takip edemezsiniz.  Bu yüzden Zoho Desk’in sahip olduğu e-posta biletleme sistemi, dünyanın en sevilen iş uygulamaları arasında yer alıyor! Zoho Desk içerisinde yer alan e-posta bilet yöntemi ile biletler noktasında ihtiyaç duyduğunuz her şeyi sağlayabilirsiniz.

 

E-posta yönlendirme kurallarını ayarlayarak, tüm müşteri e-postalarının Zoho Desk sisteminde otomatik olarak bilete dönüştürülmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz sürüm içerisinde yer alan bilet yorumu, spam biletler, bilet geçmişi gibi özelliklerden de faydalanabilirsiniz. 

zoho desk

Zoho Desk ile Müşterilerinizi Bekletmeden Yanıt Verin!

 

Müşterileriniz beklemek zorunda kalmadan aradıkları yanıtları bulduğunda çok daha mutlu olurlar. Zoho Desk içerisinde yer alan yardım merkezi ile her markaya kendi yardım merkezini sağlayabilir bu sayede markalarınız arasında yaşanan karmaşaya da son verebilirsiniz. Müşterilerinizin sık sordukları soruları yanıtlamak adına tamamen size özel bir bilgi tabanı oluşturabilirsiniz. Bu sayede ekibinizin zamandan kazanmasını sağlayarak, daha verimli bir yapı kazanabilir, aynı zamanda da müşterilerinizin sorularını hızlıca yanıtlama imkânı bulabilirsiniz. Oluşturduğunuz portalın görünümünü kişiselleştirebilir, herkese açık erişime izin vererek ya da ziyaretçilerin oturum açmasını isteyerek kimlerin erişebileceğini belirleyebilirsiniz. Birden fazla dilde çalışıyorsanız, çoklu dil desteği ile Zoho Desk yardım masası, müşterilerinizden tam not alacak! 

zoho desk

Zoho Desk ile Gecikmelere Son Verin!

 

Zoho Desk, yardım masanızı daha verimli bir şekilde kullanmanıza yardımcı olmak adına akıllı otomasyonlar ve SLA kuralları ile donatılmıştır. SLA ihlalleri ile karşılaştığınızda, Zoho Desk geciken biletleri otomatik olarak ilgili yöneticiye ya da acenteye iletir. Yöneticiler, tüm SLA ihlali biletlerinin bir listesini görebilmek için özel bir görünüm yaratabilecekleri gibi eğer isterlerse bu biletleri doğrudan başka bir ekip üyesine atayarak, zamanında çözülmesini sağlayabilirler. Ayrıca Zoho Desk üzerinden SLA ihlalleri ve ortalama yanıt süreleri gibi müşteri hizmetleri çalışmalarının ilerleyişini izleyebilirsiniz. Bu sayede ekibinizin çalışmasına dair fikir edinebilir, kolayca oluşturulabilen ve gelen kutunuza otomatik olarak gönderilebilen raporlarla çalışanlarınızın verimini ölçebilirsiniz. 

zoho desk

Mobil Uygulamalar ile Hız Kazanın!

 

Her geçen gün mobil cihazlara olan bağlılığımızın arttığı bir dünyada mobil olmayan işletmelerin geleceğe başarılarını taşımaları oldukça zor görünüyor. Özellikle satış sonrasında gereken hızı sağlayan mobil uygulamalar, büyük önem taşıyor. Zoho Desk’in ücretsiz versiyonu içerisinde kullanabileceğiniz, Radar uygulaması ve Zoho Desk uygulaması ile hız kazanabilirsiniz! 

zoho desk
zoho desk

24x5 E-Posta Desteği Alabilirsiniz!

Zoho kullanıcılarının birçoğunun en sevdiği şey onlara sağladığımız destek! Zoho Desk’in ücretsiz versiyonunda e-posta desteği alabilir, karşılaştığınız sorunları anında çözüme kavuşturabilirsiniz! 

zoho desk

Müşterilerinize satış sonrasında daha iyi bir deneyim yaşatarak, onları markanıza sadık bir hale getirmek istiyorsanız, Zoho Desk aradığınız araç olabilir! Zoho Desk hakkında çok daha fazlasını öğrenmek isterseniz, Zoho uygulamalarının yetkili satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz.

Denizhan