zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Ücretsiz Proje Yönetimi Yazılımı; Zoho Projects

29.03.19 02:45 PM By Denizhan

Teknoloji hız kazandıkça ve kazandırdıkça zamanı doğru kullananlar başarıyı tatmakta, teknolojinin olanaklarını doğru kullanamayanlar ise tarihin tozlu sayfalarında yerlerini almaktadırlar. Organizasyonunuzun geleceği için doğru araçları kullanmanın önemi her geçen gün artarken, ortaya çıkan alternatifler arasından doğru seçimi yapmak giderek zorlaşıyor. Projelerinizin yönetimi için doğru bir araç arıyorsanız, seçim zorluğundan sizi kurtaracak Zoho Projects ile tanışmanızın vakti gelmiş demektir. 

zoho projects

Ücretsiz Proje Yönetimi Programı; Zoho Projects

Zoho Projects ile proje sürecinizin en net görüntüsüne sahip olabilir ve bu sayede hangi aşamada, hangi kararları almanız gerektiği karmaşasından kurtulabilirsiniz. Zoho Projects planlarınızı değiştirme, görev ekleme, mevcut görevleri düzenleme gibi özellikleri ile sizi bir adım öne çıkarırken aynı zamanda grafik olarak projenizi yazdırma ve PDF olarak dışa aktarabilme özellikleri ile projenizin sunumu noktasında size büyük avantaj sağlar. 

zoho projects

Zoho Projects’in sunduğu avantajlardan ücretsiz olarak yararlanabileceğiniz sürümde neler olduğunu merak ediyorsanız;

Ücretsiz Proje yönetimi yazılımı Zoho Projects’i 5 kullanıcı ile kullanabilir ve 2 proje ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda dünyada birçok organizasyonun tercihi olan Zoho’nun diğer ürünleri gibi Zoho Projects’in Google uygulamaları entegrasyonun sağladığı avantajlara ücretsiz olarak erişebilirsiniz.

Organizasyonunuz farklı bölgelerde hizmet veren bir yapıya sahipse ve ekibinizi bir araya getirme konusunda problem yaşıyorsanız, ücretsiz proje yönetimi programı Zoho Projects bu noktada size yardımcı olabilir. Zoho Project gerçek zamanlı güncellemelerle herkesi aynı sayfada birleştirir ve ekibiniz bir arada aynı dosyalar üzerinde online olarak çalışabilir. Ücretsiz sürümde yer alan, görev ekleme, akış ve takvim& Forum özelliklerini etkin bir biçimde kullanarak, proje yönetiminizi standardın üzerine çıkarabilirsiniz. Zoho Projects’in ücretsiz sürümüne 10MB’a kadar dosya ekleyebilirsiniz.

Ücretsiz proje yönetimi programı Zoho Projects ile ilgili tüm detayları öğrenmek ve işinizin geleceği için doğru araçları kullanarak başarı için bir adım daha atmak istiyorsanız, Zoho’nun Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’i ziyaret edebilirsiniz. 

Denizhan