zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Üretim ve Turizm Sektöründe Zoho'nun Avantajlarını Kullanarak Fark Yaratanlar

18.12.20 01:19 PM By Denizhan

Geride bıraktığımız son bir yıl içerisinde dijital dönüşümün kıymeti çok daha belirgin bir hale geldi. Birkaç yıl öncesine kadar birçok firma için bir lüks olan dijital dönüşüm araçları bugün firmaların ayakta kalabilmesi için bir gerekliliğe dönüşmüş durumda. Söz konusu üretim ve turizm gibi sektörler olduğunda ise dijital dönüşüm, çok daha kritik bir önem taşıyor. İş süreçlerindeki en ufak bir aksaklığın büyük sonuçlar doğurabileceği bu iki sektörde, Zoho ile avantaj kazanmak mümkün! Bu yazımızda sizlere dünyanın en çok tercih edilen iş uygulamaları arasında yer alan Zoho’nun Türkiye’de faaliyet gösteren HIS Türkiye ve HATKO Sport’da neleri değiştirdiğinden bahsetmek istiyoruz. Haydi başlayalım!

üretim ve turizm sektöründe zoho

HIS Türkiye Zoho ile Turizm Sektöründe Fark Yaratmaya Devam Ediyor!

Dünyanın en büyük 10 seyahat operatöründen biri olan ve 1980 yılından bu yana hizmet sunan HIS Global, 2005 yılında Türkiye ofisi ile ülkemizde de hizmet vermeye başladı. Günümüzde 500+ ofisi, globalde 18.000 + çalışanı ve İstanbul ofisinde 100+çalışanı ile kurumsal seyahat etkinlik ve ihtiyaçları gerçekleştirmeye devam ediyor. 2010 yılı itibariyle Türkiye’de bilet kesmeye de başlayan HIS Türkiye, dijital dönüşüm için adım atmaya karar verdi. Öncelikle kağıt yığınlarından kurtulmayı hedefleyen ekip, bir CRM arayışına girdi. Firma özelinde performans ölçümü gibi eksiklikleri gidermek adına, HIS Türkiye, ihtiyaçlarının tümüne yanıt verebilecek bir CRM arayışını Zoho ile noktaladı. Zoho’nun en çok performans ölçümü tarafında avantajlarını kullanan ekip hem çalışanların hem de müşterilerin performanslarını doğru bir şekilde ölçerek, bir sonraki adımlarını daha güvenli ve gerçekçi bir şekilde atabiliyor.

İş geliştirme noktasında, Zoho’nun firmalarına fazlasıyla katkıda bulunduğunu dile getiren HIS Türkiye Genel Müdürü Merve Öztürk, Zoho’nun toplu mail gönderme sistemi ve raporlama noktasında birçok fayda sağladığını da ekliyor. Müşteri Deneyimi Yöneticisi Ülker Duran ise doğru teknolojik araç kullanımı için global referansları değerlendirdiklerini ve Zoho’nun birçok sektör tarafından kullanılmasının HIS Türkiye için tercih sebeplerinden biri olduğunu dile getiriyor. HIS Türkiye’nin Zoho deneyimini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

HATKO Sport Sektöründeki Hızlı Büyümesini Zoho ile Destekledi

2003 yılında kurulan Hatko Sport, değişen sektör gereklilikleri doğrultusunda pazarda çığır açan ve yüksek kaliteli ürünler sunuyor. HATKO Spor ve Peyzaj alanları için konseptten ve kuruluma kadar tek noktadan çözüm sunan, Avrupa’nın en büyük 10 suni çim üreticisinden biri olmaya devam ediyor. Siparişin gelişinden itibaren üretim ve uygulama süreçlerinin tamamında Zoho ürünlerini kullanan HATKO, Zoho ile Müşteri İlişkileri Yönetimi ihtiyaçlarını karşılamak için girdikleri arayış sırasında tanıştı. Aradıkları tüm çözümlerin Zoho’da tek bir platformda erişilebilir olması ve izlenebilirlik sağlaması nedeniyle Zoho’yu tercih eden HATKO ekibi, pazardaki diğer yazılımlarla yaptıkları kıyaslarda, Zoho’nun açık ara önde olduğunu dile getiriyor.

HATKO’nun Yönetici Ortağı Güşan Hatko, firmanın nelere ihtiyacı olduğunu Zoho’nun sunduğu servisler sayesinde öğrendiklerini dile getiriyor. Aynı zamanda, Zoho’nun pazardaki diğer ürünlerle kıyaslandığında ve fiyat performans açısından değerlendirildiğinde, oldukça makul bir fiyatta olduğunu da ekliyor.

‘Zoho’nun HATKO’ya sağladığı en büyük fayda, müşteriye verilen hizmetin kendisine yaraşır bir kurumsallıkta sunulmasını sağlamasıdır. CRM sistemini kullanmaya beni ikna eden ise Cloudyflex oldu.’ Güşan Hatko

 

HATKO Sport’un Zoho deneyimine dair daha fazla bilgi için videomuzu izleyebilirsiniz.

Global anlamda birçok sektöre hizmet sunan Zoho’nun başka sektörlerdeki başarı hikayelerini dinlemek ve ilham almak istiyorsanız, Zoho kullanan firmaların yorumlarını buradan inceleyebilirsiniz.

 

Ayrıca dijital dönüşüm yolculuğunuz için ilk adımı atmak adına doğru araçları arıyorsanız, ya da Zoho ürünleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız, Cloudyflex Akademi Youtube kanalında, webinar, eğitim, başarı hikayeleri ve Zoho’ya dair daha birçok içerik bulabilirsiniz.

Denizhan