zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Uzaktan Çalışırken Sizi Eğlendirecek Zoho Cliq Özellikleri

20.03.20 02:33 PM By Can

Yaşanan son gelişmelerle birlikte, uzaktan çalışma modeli hayatımıza daha çok dahil olmaya başladı. Çalışma alanlarının dünya genelindeki biçimini değiştiren gelişmeler, işletmelerin uzaktan çalışma adına adımlar atması gerekliliğini de beraberinde getirdi. OWL Labs’ın Küresel Uzaktan Çalışma Durumu hakkındaki 2018 raporuna göre, globalde çalışanların %52’si haftada en az bir kez evden çalışıyor. Yine birçok çalışma insanların neredeyse %99’unun uzaktan çalışmayı tercih ettiğini ortaya koyuyor. Tüm bu çalışmalar, uzaktan çalışmanın bir trend olmaktan öte, yaygın bir uygulama olduğunu ortaya koyuyor. İnsanlara kendi programlarını oluşturma özgürlüğü tanıyan bu uygulamanın bir zorunluluğa dönüştüğü bugünlerde, sizler için uzaktan çalışma denilince Zoho uygulamaları arasında akla ilk gelenlerden biri olan Zoho Cliq’in en eğlenceli özellikleri derledik. 

Freelance Çalışanlar ve Herkes için Uygun Altyapı!

 

Uzaktan çalışma modeli önceden freelance çalışanlarla ilişkilendirilse de bugün baktığımızda hemen herkesin kullanabildiğini görüyoruz. Yaşanılan sürecin ardından popülerliğini koruyacağına inandığımız bu uygulama sırasında ekibinizin sürekli bağlantıda olması oldukça büyük önem taşıyor. İşte Zoho Cliq tam olarak bu noktada devreye giriyor. Zoho Cliq ile şirket içerisinde her konu için mail göndermenize gerek kalmaz. Cliq içerisinden şirket içerisindeki tüm insanlar ile mesajlaşabilir, dilerseniz Ekipler,Departmanlar veya Projeler için özel gruplar kurup, bu gruplar üzerinden konuşabilirsiniz. Peki, Cliq ile neler mi yapabilirsiniz? İşte yanıtı;

 

Çağrı Üzerinden Bağlanın

Eğer sohbette yazamayacağınız kadar uzun ya da karmaşık bir konuysa, doğrudan sohbet penceresi üzerinden hızlı bir şekilde sesli ya da görüntülü arama yapabilirsiniz! 

zoho cliq

Konuya Özel Kanallar Oluşturun

 

Bir konu üzerindeki çalışmayı gizli tutmak ya da görev güncellemelerini hızlı bir şekilde paylaşmak için farklı kanallar açabilirsiniz. Bu sayede üzerinde çalıştığınız konuyu daha derinlikli bir şekilde ele alabilir ve referansı kolay bir veri tabanı oluşturabilirsiniz. 

zoho cliq özel kanallar

Toplantılarınızı Sanal Konferans Odalarına Taşıyın!

Özellikle son günlerde akıllardaki en büyük soru toplantılar oluyor. Zoho Cliq içerisindeki konferans özelliği ile bu sorunu kolaylıkla çözebilirsiniz. Video ya da ses oturumu ile sanal bir konferans odası oluşturabilir ve toplantınızın verimini artırabilirsiniz. 

zoho cliq konferans

Zoho Cliq ve Zomato Entegrasyonu ile En sevilen Restoranları Keşfedin!

 

Yaşadığımız bugünlerin geride kalmasıyla, Zoho Cliq içerisinde en seveceğiniz özelliklerden biri de Zomato entagrasyonu olacak! Bu entegrasyon ile bulunduğunuz bölgede ve çevresindeki en sevilen restoranları keşfedebilirsiniz. Ekibiniz bir akşam yemeği planlıyorsa, Cliq ara yüzünden restoranları, ad, mutfak, adres, puan ve ortalama maliyet gibi filtreler ile en sevilen restoranları keşfedebilirsiniz! 

zoho cliq ile zomato entegrasyonu

Sohbet Ederken GIPHY Görselleri ile Zamanda Ekipçe Eğlenin!

Zoho Cliq ile uzaktan çalışmayı daha eğlenceli hale getirebilirsiniz! Zoho Cliq içerisindeki birçok eklenti ile sohbetlerinize başka bir boyut kazandırabilirsiniz. Giphy’den kullanabileceğiniz gifler ve shruck gibi özelliklerle sohbetlerinizi hem eğlenceli hem de daha etkili hale getirebilirsiniz.

 

Bu zor günlerde ekibiniz uzaktan çalışıyor ve siz bunu ilk kez deneyimliyorsanız, Zoho Uygulamalarının Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşarak, süreç sırasında destek talep edebilirsiniz.

 

Can