zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Uzaktan Eğitimin En Kolay Yolu; Zoho Classes

18.05.20 08:21 AM By Denizhan

Dünyanın yaşadığı bu sıra dışı belirsizlik durumunun ne kadar süreceğine dair kimse bir şey bilmiyor. İş dünyasını derinden etkileyen bu durum, aynı zamanda birçok endüstriyi ve gündelik hayatı da zorlamaya devam ediyor. Bugün geldiğimiz noktada öğrendiğimiz şeylerden biri kesinlikle yaratıcı olmak gerektiği! İşletmelerin yaratıcılıklarını sunduğu birbirinden farklı birçok uygulama ile destekleyen Zoho, toplumsal olaylara karşı duruşu ile her daim takdir toplayan yazılım sağlayıcılardan biri. Özellikle eğitimin birçok ülkede sekteye uğramasına karşılık, Zoho yeni bir uygulama ile karşımıza çıkıyor. Zoho Class ile artık uzaktan eğitim sandığınız kadar zahmetli olmayacak! 

uzaktan eğitim zoho classes

Öğrencilerinizi Online Olarak Bir Araya Getirmenin En Hızlı Yolu; Zoho Classes

  

Bugün doğru iletişimin değerini her geçen gün daha fazla anlıyoruz. Fiziksel olarak iletişim kuramadığımız bugünlerde, uzaktan doğru iletişimi kurabilmek için başarılı teknolojik araçlara gereksinim duyuyoruz. Söz konusu olan eğitim olduğunda ise bu gereksinim çok daha önemli bir hale geliyor. Son dönemde öğrencilerin yeni normale ayak uydururken çektiği zorluk, muhtemelen eğitim endüstrisinde yeni arayışlara neden olacak. Bu arayışlara bir yanıt niteliğinde olan Zoho Classes ile eğitim vermek ve almak oldukça kolay. Tek yapmanız gereken bir hesap oluşturmak, bir ders oluşturmak ve öğrencileri bu derse davet etmek. Öğrencileriniz katılım sağladığında başlayabilirsiniz!

uzaktan eğitim zoho classes

#EVDEKAL ve Evden Öğren

COVID-19 nedeniyle evlerimizden çıkamadığımız bu dönemde, öğrencilerin eğitim hayatlarını evden devam ettirebilmeleri için birçok araç sunuldu. Bu araçlar içerisinde Zoho’ya ait olması sebebiyle bir adım öne çıkacağına inandığımız Zoho Classes, bu zorlu süreçte öğretmenlerin ve öğrencilerin hayatlarını oldukça kolaylaştıracak. Zoho Classes ile fiziksel hayatta olduğu gibi girmeniz gereken derslerin sınıflarına online olarak katılın, dersleri paylaşın, ödevleri dağıtın ve çok daha fazlasını tek tıkla yapın!

 

Online Toplantı ve Eğitimleriniz için Yayın Akışı Oluşturun!  

 

Eğitim endüstrisinin tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan Zoho Classes, aynı zamanda okul genelinde ya da bireysel toplantılarda da avantaj sağlıyor. Her boyuttaki toplantınız için yüksek kaliteli bir yayın akışı oluşturabilirsiniz. İster bireysel sınıfta isterse okul genelinde bir toplantı düzenleyin, konuşmanızı istediğiniz an başlatabilirsiniz. 

uzaktan eğitim zoho classes

Sınırsız Kurs Yükleyebilirsiniz!

 

Herkes için eğitim olanağı sunan Zoho Classes ile öğrenciler kendi hızlarında öğrenebilirler. Önceden kaydedilmiş kurs videolarınızı Zoho Classes’a yükleyebilir ve sınıflarınıza ekleyebilirsiniz. Uygulamanın sunduğu duraklatma, geri alma ve yeniden sarma özellikleri ile öğrencileriniz her noktayı kendi hızlarında algılayabilir. 

uzaktan eğitim zoho classes

Kağıtsız Döneme Geçin ve Ödevleri Online Gönderin!

Bugün yaşadığımız zorlu süreç herkesi dijital olmaya zorlarken, aynı zamanda birçok açıdan da verimli bir yapı sunabiliyor. Zoho Classes ile kağıt israfına son vermeye ve ödevleri online yapmaya ne dersiniz? Öğretmenler için sınav paylaşımı ve toplamasını oldukça kolay hale getiren Zoho Classes ile öğrenciler ödevlerini bir görsel, doküman ya da PDF olarak verebilirler. 

uzaktan eğitim zoho classes

Zoho Classes Gizliliğinize Saygı Duyar!

Sadece sınıfınızda dersiniz için gerekli olan şeylere izin veren Zoho Classes, karşılaşabileceğiniz siber zorbalık noktasında da gerekli önlemleri alır. E-posta adresi ve öğrencilerin telefon numaraları gibi kişisel bilgiler sadece izin verdiğiniz kişiler tarafından görülebilir. Bu sayede öğrencilerinizin gizliliğini koruyarak, derslere odaklanabilirsiniz!

  

  

Dilediğiniz Zaman, Dilediğiniz Yerde Ücretleri Toplayın!

Hesap bilgilerinizi doğruladıktan sonra Zoho Classes üzerinden ücretlerinizi toplayabilirsiniz. Öğrencilere ve velilere otomatik hatırlatıcılar gönderebilir, seçim yapabilecekleri; kredi ve banka kartı, UPI, banka hesabı gibi çeşitli ödeme yöntemleri sunabilirsiniz.


T-Shirt ya da Bilet Satışı Yapabilirsiniz!

Zoho Classes ile öğrencilerin okul üniformaları, ders kitapları, markalı okul malzemeleri, sınıf gezileri ve yıllıklar gibi temel unsurları ödemelerini kolaylaştırabilirsiniz. Ayrıca, bir etkinlik düzenlediğinizde bilet satışlarını da gerçekleştirebilirsiniz! 

uzaktan eğitim zoho classes

Öğrencilerinizle Anında Sohbet Edin!

Kimi zaman öğrenciler, şüphelerini gidermek için size ulaşmak isteyebilir. Bu gibi durumlarda Zoho Classes’ın sunduğu altyapı sayesinde anında size canlı yayın sırasında soru sorabilir ya da birebir sohbet başlatabilirler.

Sınıf Hatıralarını Koruyun!

Öğretmenlerinizden ve öğrencilerinizden en sevdikleri fotoğraf ya da videoları okuldan kaydetmelerini isteyin. Uygulamayı kullanarak herkese açık videolarınızı göstermek için YouTube kanalınızı ekleyin.

  

Büyük Ekrandan Öğrenin ve Öğretin!

Zoho Classes ile öğrenciler sınıf yayınlarını ev TV’lerine yansıtabilir. Bu sayede göz yorgunluğunu azaltabilir ve tüm dikkatlerini daha kolay bir şekilde derse verebilirler.

    

Dünya çapında 50 milyondan fazla kullanıcısı olan Zoho, her fırsatta ne kadar güvenilir bir şirket olduğunu göstermiştir. Henüz satışa sunulmayan Zoho Classes’ı bir an önce kullanmaya başlamak isteyenler için erken erişim verilebiliyor. Yazılım endüstrisindeki kapsamlı deneyimi ile öğrenciler ve öğretmenlere güçlü bir platform sunan Zoho hakkında daha fazlasını öğrenmek için Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz. 

Denizhan