zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Verimliliğinizi En Çok Artıracak Zoho Mobil Uygulamaları 

13.03.23 01:29 PM By Kardelen

Bundan 10 yıl önce evde unuttuğunuzda hayatınızı zorlaştıracak bir nesne söylemenizi isteseydik, muhtemelen kimliğiniz ya da cüzdanınız derdiniz. Bugün aynı soruyu kime sorarsak soralım, yanıt değişmeyecektir; telefonlarımız! Yanımızda olmadığında, hayatın durma aşamasına geldiği, gündelik yaşam alışkanlıklarımızın neredeyse tamamını barındıran uygulamalara sahip akıllı telefonlar, artık bizler için vazgeçilmez hale geldi. Sabah alarmından, e-postalara ve iş süreçleri yönetimine dek her şeyi içerisinde barındıran bu cihazdan tam anlamıyla verim almak hepimizin hedefi oldu. Bu hedefin farkında olan yazılım sağlayıcılar da üretkenliği ve verimliliği artırmak adına mobil uygulamalar geliştirmeye devam ediyorlar. Notlar, e-postalar, belge yönetimi ve daha birçok konuda her gün yeni uygulamalar ile karşılaşıyoruz ve bu uygulamaların alternatiflerindeki artış, sadece bireysel olarak değil, iş dünyası için de seçim aşamasında bir karmaşaya neden olabiliyor. İşletmeniz için çalışanlarınızın mobil erişim sağlayabileceği bir uygulama satın almak istediğinizde, bu alternatifler içerisinden en doğrusunu seçmek oldukça güç olabilir. Bu yazımızda, karmaşaya ve seçim sürecinde yaşadığınız zorluklara biraz ışık tutmak ve sizleri verimliliğinizi artıracak Zoho mobil uygulamaları ile tanıştırmak istedik. Zoho mobil app dünyasının size sağladığı avantajları keşfetmeye hazırsanız, başlayalım! 

Zoho CRM Mobil Uygulaması ile Gittiğiniz Her Yerde İşinizi Devam Ettirin!

Zoho CRM, günümüzde birçok firmanın dijital dönüşüm yolculuğunda oldukça önemli bir yer kaplıyor. Pek çok farklı uygulaması ile mobil destek verebilen Zoho CRM, her geçen yıl yaptığı güncellemelerle kullanıcılarının süreçleri için çok daha kolay kullanım ve hız sunmaya devam ediyor. Zoho mobil uygulamaları arasında en popüler olanlardan biri olan Zoho CRM ile iletişim verileriniz sadece bir tık uzağınızda! Öğle yemeğiniz sırasında ulaşmak istediğiniz fakat unuttuğunuz bir kişiyi hatırladığınız anda, Zoho CRM mobil uygulaması üzerinden hemen ulaşabilirsiniz. Ya da bir müşteri ile toplantınız bittiğinde, sahada boş zamanınız olduğunda, yakınlardaki potansiyel müşterileri bulabilir ve kuruluşların konumunu haritada görüntüleyerek, web sitesi bağlantıları dahil olmak üzere onlara ulaşmadan önce tüm gerekli bilgilere sahip olabilirsiniz. Zoho CRM Mobil uygulaması ile;


•  İş süreçlerinizin takibini yapabilirsiniz.

•  Analizler ve satış trendleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

•  Müşteri ziyaretlerini kaydedebilir ve kolaylıkla sesli not ya da dosya ekleyebilirsiniz.

•  Çevrimdışıyken bile bilgilerinize erişebilir ve değiştirebilirsiniz.

•  Çağrıları kaydedebilir ve aktiviteleri planlayabilirsiniz.

Zoho Mobil uygulamaları ile her an her yerde aktif olun.

Tek Uygulama ile Hareket Halindeyken E-Postalarınıza Dair Her Şeye Erişin 

Tek uygulama ile e-posta, takvim, kişiler, dosyalar ve hatırlatıcılara erişmek ister misiniz? Eğer yanıtınız evet ise, Zoho Mail mobil uygulaması tam size göre! Eksiksiz bir uygulama paketi sunan Zoho Mail mobil ile hızlı kaydırma gibi mobil cihazlar için optimize edilmiş, incelikli ama güçlü özelliklere sahip olabilirsiniz. Maillerinize yanıt geldiğinde, Zoho Mail yanıtları en üstte olacak şekilde gruplandırır. Bu sayede gelen kutunuz her zaman düzenli kalır. Bugünlerde çoğumuzun birden fazla e-posta hesabı var. Zoho Mail’in tek bir gelen kutusu özelliği ile tüm Zoho hesaplarınız için postalarınızı tek bir ekrandan yönetebilirsiniz. Telefonunuza bir kez dokunarak, belirli kişilerden gelen e-postaları ve dosya eklerini filtreleyebilirsiniz. Zoho Mail mobil uygulamasından aramalar başlatabilir ve yeni mailler oluştururken e-mail adreslerini yazmak yerine favori kişilerinizden seçim yapabilirsiniz. 

Zoho Mail mobil uygulaması sayesinde tüm mailleriniz elinizin altında.

Zoho Cliq Mobil Uygulaması ile Telefonunuzda Neler Yapabileceğinize Göz Atın!

Zoho Cliq mobil app ile şirket içerisinde her konu için e-posta göndermenize gerek kalmaz. Cliq üzerinden şirket içerisindeki tüm kişiler ile mesajlaşabilirsiniz. Zoho Cliq ile telefonunuzdan;


•  Sohbetlerinizi kanalize edebilir

•  Hareket halindeyken toplantılara katılabilir

•  Konuşmalarınızı düzenli tutabilir

•  Birden fazla Cliq hesabı arasında geçiş yapabilir

•  Dikkat dağıtıcı unsurları ortadan kaldırmak için DND'yi açabilir

•  Ekibinizin müsait olduğunuzu bilmesini sağlayabilir

•  Mesajları görevlere veya notlara dönüştürebilir

•  Dahili uygulamalarınıza hızla erişebilir

•  Sohbet içinde arama yapabilir

•  Hareket halindeyken belgeleri dijitalleştirebilir

•  Paylaşırken resimlere açıklama ekleyebilirsiniz.

Zoho Desk ve Zoho Assist Mobil Uygulamaları ile Anında Destek Sağlayın! 

Zoho Assist ve Zoho Desk mobil app’i ile müşterileriniz nerede, ne zaman desteğe ihtiyaç duyarsa onlara yardımcı olabilirsiniz. Zoho Assist ile müşterilerinizin veya çalışanlarınızın bilgisayarlarına uzaktan erişim sağlayarak destek verebilirsiniz. Zoho Desk ile ise çoklu kanallardan edindiğiniz satış sonrası servis ve destek taleplerinizidestek personelinizin kolay, hızlı ve verimli bir şekilde yönetebilirsiniz. Halihazırda oldukça güçlü iki destek uygulaması olan Zoho Assist ve Zoho Desk, mobil uygulamaları ile de sizlere zamandan ve mekandan bağımsız olarak, müşterileriniz size ihtiyaç duyduğu an onların yanında olma fırsatı sunuyor. 

Her türlü destek sürecini Zoho Desk mobil uygulaması ile yönetin.

Zoho Forms Mobil Uygulaması ile Sahadaki Ekiplerinize Akıllı Bir Çevrimiçi Veri Toplama Aracı Sağlayın! 

Zoho Forms mobil app’i ile kayıt formları mobil formlarla değiştirebilir ve sahadaki ekiplerinizin işini çok daha kolay hale getirebilirsiniz. Telefonunuzda Zoho’nun mobil form yazılımı ile formlar oluşturabilir, paylaşabilir ve verileri toplayarak, görüntüleyebilirsiniz. Zoho’nun mobil form oluşturma uygulaması, mobil cihazınızı basit ama güçlü bir veri toplama sistemine dönüştürür. Uygulama, evrak işlerini kolaylaştıran ve bağlantı sorunları nedeniyle veri kaybına karşı koruma sağlayan, kullanımı oldukça kolay özellikler sunar. 

Zoho Analytics Mobil Uygulaması ile Önemli İçgörülere Sahip Olun!

Zoho Analytics uygulaması ile birçok kaynaktan gelen yoğun veriyi yönetebilir ve görsel olarak zengin bir biçimde analiz edebilirsiniz. Raporlarınıza akıllı telefonlarınız dahil her ortamdan ulaşabilir ve üst yönetim veya müşterileriniz ile anında paylaşabilirsiniz. Zoho Analytics mobil app ile yapabileceklerinizi kısaca özetleyecek olursak;


•  Zengin görsellerle dinamik analiz

•  AI destekli analiz

•  Yerel kullanıcı arayüzü

•  Gerçek zamanlı iş birliği ve bildirim

•  Mobil uygulamada kurumsal düzeyde güvenlik

•  Hem bulut hem de on-premise kullanım seçeceği 

Zoho Creator ile İşletmeniz için Mobil Uygulama Oluşturun!

Aradığınız mobil uygulamayı bir türlü bulamadıysanız, Zoho Creator mobil app ile tam olarak istediğiniz uygulamayı oluşturabilirsiniz. Üstelik tek bir kod satırı yazmadan! İhtiyacınızın büyük ölçekte ya da küçük ölçekte olması Zoho Creator için önemli değil. Özelleştirilmiş mobil uygulamalar için tek yapmanız gereken, Zoho Creator’u açmak ve ihtiyaçlarınızı belirlemek! Zoho Creator ile oluşturduğunuz uygulamalara hem masaüstü hem de mobil cihazlarınızdan erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca Zoho Creator üzerinden oluşturduğunuz uygulamalara çevrimdışı olarak da giriş yapabilirsiniz.

 

Hızın bu denli önemli olduğu bir çağda, mobil teknolojilerden yeteri kadar faydalanmayan her işletme geçmişte kalmaya mahkumdur. Bu gerçeğin farkında olarak, her uygulamasının mobil versiyonunu oldukça başarılı bir şekilde sunan Zoho, işletmelerin daha güçlü ve verimli olması için yenilenmeye ve her geçen gün hızlanmaya devam ediyor. Sizler de Zoho ailesinin bir parçası olmak ve işinize hız ve verim katmak istiyorsanız, Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Kardelen