zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Yeni Notebook Entegrasyonu: Fikirlerinizi Gelen Kutunuza Taşıyın!

12.04.19 12:54 PM By Denizhan

Zoho’nun yeni bir entegrasyon haberini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Notebook ve Zoho Mail entegrasyonu ile artık notlarınıza direkt olarak mail kutunuzdan ulaşabileceksiniz. Daha da güzeli; fikirlerinizi mail olarak gönderebilir, maillerinizi nota dönüştürebilir, notlarınızı mail konuşmaları ile ilişkilendirebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu entegrasyonun amacı ve değerinin oldukça açık olduğu kanaatindeyiz; notlarınızın başka bir sekmede tutulması yerine, Notebook’un Zoho Mail içerisinde yer almasının çok daha büyük avantaj sağlayacağına inanıyoruz. 

notebook entegrasyonu

Farklı türlerdeki notları istediğiniz şekilde alabileceğiniz, Notebook uygulaması ile her not kartı türü, aldığınız notu tamamlayacak şekilde tasarlanmıştır. Asla kaybetmeyeceğiniz not defteriniz, bulut teknolojisi sayesinde tüm aygıtlarınız üzerinde eşitlenebilir. Her zaman yedeklenebilir ve daima günceldir. Üstelik, tüm bu özelliklerle ,vazgeçemeyeceğiniz not defteriniz, ücretsizdir!

  

Not defterinin sağladığı avantajların şimdi Zoho Mail ile birleşmesiyle zaman ve maliyetten tasarruf edebilir ve süreçlerinize daha verimli bir yapı kazandırabilirsiniz!


Düşüncelerinizi Gönderin

 

Bu entegrasyonla birlikte bir not kartını içeriği oluşturulmuş e-posta bölümüne alabilirsiniz. Bu sayede düşüncelerinizi, fikirlerinizi ve planlarınızı e-posta aracılığıyla kolaylıkla iletebilirsiniz. Tek yapmanız gereken, düşüncelerinizi sevdiklerinize göndermek için bir not seçmek, üç nokta simgesine tıklamak ve posta oluştur seçeneğini seçmektir.

notebook entegrasyonu

E-Postaları Notlara Dönüştürün


Daha önce hiç e-posta aramak için zamanınızın büyük bir bölümünü feda etmek zorunda kaldınız mı? Cevabınızın evet olduğunu duyar gibiyiz. Artık önemli e-postaları not kartı olarak kaydedebilir ve bu sayede gelen kutunuzda arama yaparak zaman harcamadan, istediğiniz zaman görüntüleyebilirsiniz. Not defteri widget’ında bulunan E-posta oluştur simgesini tıklayarak, gelen maili not kartına sürükle-bırak özelliğiyle kolaylıkla dönüştürebilirsiniz. 

notebook entegrasyonu

Notları E-posta Konuşmalarıyla İlişkilendirme

 

Bir e-posta sohbetinde, toplantının ayrıntılarını ele aldığınızı varsayalım. Zoho Mail ve Notebook entegrasyonu ile not kartına bu konuşmaları alabilir ve daha sonra notu, orijinal e-posta dizisiyle ilişkilendirebilirsiniz. Toplantının saati gibi detayları hatırlamanız gerektiğinde ise ilgili notu görmek için konu bölümüne tıklamanız yeterlidir. Bir e-postayı, not ile ilişkilendirmek için posta dizisini seçerek, not kartındaki üç nokta simgesine tıklayabilir ve Konuya Ekle’yi seçebilirsiniz. 

notebook entegrasyonu

Zoho Mail ve Notebook entegrasyonunu deneyerek, deneyimlerinizi bizlerle paylaşmanızı umuyoruz. Gelecek güncellemede, ilişkili e-postaları, notebook uygulamalarınızdan tek bir tıkla açabileceksiniz. Notebook ile sık kullandığınız uygulamaların entegrasyonu için çalışmaya devam ediyoruz. Fikirlerinizi bizlerle paylaşabilir ve gelecek entegrasyonlar için bizlere ilham verebilirsiniz!

 

Dünyanın en çok tercih edilen uygulamalarına sahip olan Zoho ile sizler de süreçlerinizi hızlandırmak ve organizasyonunuzun verimliliğini artırmak istiyorsanız, Zoho ürünlerinin Türkiye Satış Temsilcisi Cloudyflex’ e ulaşabilirsiniz.

Denizhan