zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Assist’in Yeni Sürümü App Store ve Google Play’de Sizleri Bekliyor!

19.04.19 01:51 PM By Denizhan

Teknolojinin gelişimi hızla devam ederken, kullanıcılar her geçen gün daha fazla desteğe ihtiyaç duyuyorlar.  Evdeyken ya da işteyken, sürekli gelen taleplere yanıt verebilmeniz, kimi zaman zor olabilir. Sorunu ya da sorusu olanlara hızlı bir şekilde yanıt verebilmek zorlaşırken, Zoho’nun son duyurusu sizi mutlu edebilir! Evet, mobil cihazınızda artık Zoho Assist Teknisyen uygulaması ile tüm bu zorlukları aşarak, çağın hızına yetişebilirsiniz! 

zoho assist

Zoho, geçtiğimiz günlerde uzun zamandır beklenen sürüm 3.0’ı duyurdu. App store ve Google Play Store üzerinden ulaşabileceğiniz yeni sürüm, bir dizi yeni özellik ve çok daha etkileyici bir ara yüz ile sizleri bekliyor! Zoho Assist Uygulamasının en çarpıcı 6 özelliğini inceleyecek olursak;

 

Daha Etkileyici Kullanıcı Ara Yüzü

 

Yeni sürümün mobil ara yüzü görsel açıdan daha basit, daha net ve eski sürümlere nazaran çok daha etkileyici! Yeni geliştirilen sürüm, tıpkı tarayıcıda olduğu gibi farklı modüller arasında gezinmenize yardımcı olacak üç sekmeye (Uzaktan destek, Katılımsız Erişim ve Ayarlar) sahip. Bunun yanı sıra, yeni kullanıcı ara yüzü, tamamladığınız ya da sevdiğiniz oturumları tablet ya da akıllı telefondan takip etmenize de olanak tanıyor.

zoho assist

Dosyaları iPhone veya iPad'inizden Bilgisayarınıza Aktarın

  

Yeni sürümün en büyük avantajlarından biri de artık dosyaları iPhone’nunuzdan ya da iPad’inizden bir bilgisayara taşımak için uzaktaki bir oturuma bağlı olmak zorunda olmayışınızdır. 3.0 sürümünde, herhangi bir iOS cihazından bilgisayara ya da mobile dosya aktarma özelliği ile yapmanız gereken tek şey, diğer seçeneğine tıklamak ve göndermek veya almak için dosyaları seçmektir.

Uzaktan Destek Oturumlarını Zamanlayın

  

Bir BT temsilcisi için iş süreçlerinin yanında gelen idari işler fazlasıyla zaman kaybettirir. Yeni sürüm ile birlikte artık oturumları planlamak çok kolay! Yeni uygulamayı indirerek, oturum açmanız ve tercih ettiğiniz tarih, saat ve müşterinizin e-postasını girerek oturumunuzu hemen planlayın. 


Mobil Üzerinde Tek Tıkla, Bilgisayarınızı Kapatın, Yeniden Başlatın ya da Bekletin

 

Uzaktan kumanda ile televizyonunuzu açabildiğiniz gibi bilgisayarınızı da akıllı telefondan açıp kapatabilseniz? Zoho Assist ile artık mümkün! Cep telefonunuzu bilgisayar için uzaktan kumanda olarak ayarlayabilir ve çeşitli güç seçeneklerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. 


Yeni Trackpad ile Dokunun, Kaydırın veya Yakınlaştırın

 

Zoho Assist’in bu yeni sürümü ile birlikte trackpad hareketleri çok daha etkili! Trackpad ile herhangi bir uygulamada Mac ya da bilgisayar üzerinde işaretleme yapabilir, tıklayabilir, yazabilirsiniz. Yeni Trackpad’i kullanırken rahat hissetmezseniz, touchpad seçeneğine geri dönebilirsiniz. 


Mobil olmanın öneminin katlanarak arttığı günümüzde, fırsatların nerede, ne zaman geleceği belli olmaz. Hiçbir fırsatı kaçırmamak ve müşterilerinizin soru ve sorunlarına anında yanıt vererek, müşteri deneyimini iyileştirmeyi hedefliyorsanız, Zoho Assist’İn yeni sürümünü çok seveceksiniz!

 

Zoho Assist ve diğer tüm Zoho ürünleri hakkında daha detaylı bilgi almak için Zoho’nun Türkiye Satış Temsilcisi Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz. 

Denizhan