zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho BackToWork ile İş Yerinize Güvenli Bir Şekilde Geri Dönün! 

17.08.20 12:38 PM By Denizhan

Tüm dünyanın hazırlıksız yakalandığı kriz sonrasında işletmeler bir çıkış yolu arıyor. Salgının yarattığı yeni dünya düzenine uyum sağlamaya çalışırken, kuruluşlar iş yerlerini yeniden açmak ve çalışanlarını güvenli bir şekilde ofise döndürmek için doğru araçlar bulmaya odaklanmış durumdalar. Kuruluşların temel iş güçlerinden ziyade, uyumluluk ve güvenin tam anlamıyla sağlanması için verdiği bu mücadeleye Zoho olarak destek vermek istedik ve kapsamlı bir uygulama oluşturduk! Zoho BackToWork ile iş yerinize güvenli bir şekilde geri dönebilirsiniz! Peki, Zoho BackToWork içerisinde neler mi var? Haydi, hep beraber inceleyelim;

zoho backtowork

Kuruluşlar Ofise Geri Dönmeden Önce Neleri Sağlamalılar?

Birçok kuruluş açısından normal operasyonlara ve iş akışına geri dönmek, fiziksel olarak ofiste bulunmak anlamına geliyor. Bunu gerçekleştirirken müşterilerin ve diğer paydaşların güvenliğini sağlamak için bir sisteme sahip olmamak, bir felakete yol açabilir. Ofise başarılı bir şekilde dönmenin dört önemli ana maddesi vardır;

1.    Çalışanların Güvenliğini Sağlamak

2.    Uyumluluk Yönergelerini Yayınlamak

3.    Etkili İletişim

4.    Varlık ve tesis yönetimi


Zoho BackToWork Ofise Geri Dönmenizde Size Nasıl Yardımcı Olur?

  

Bugün gelinen noktada, sektör fark etmeksizin her işletme dijital dönüşümün gerekliliğinin farkına varmıştır. Güvenli ve sürdürülebilir iş operasyonları sağlamak için dijital dönüşüm gereklidir. Dijital dönüşüm için henüz bir adım atmadıysanız, BackToWork ile bu endişelere kısmen son verebilirsiniz. BackToWork, kuruluşların ofise geri dönüşleri adına duydukları endişeleri, tüm yönleri ile kapsayan altı hazır modül ile birlikte geliyor!

Yönetici Kontrol Merkezi Modülü

  

Personelinizin daha güvenli bir ofis alanına dönmesi için tesislerinizin durumunu takip edebilirsiniz. Yönetici Kontrol Merkezi Modülünün sunduğu gösterge tablosu ile tesislerin hazırlığını daha doğru değerlendirebilir, çalışanlarınızın bireysel sağlık durumlarını görüntüleyebilir ve daha doğru kararlar alarak, üst düzey yönetimi güçlendirebilirsiniz. Tüm bunların yanında, giriş, varlıklar ve çok daha fazlası için onay mekanizması oluşturabilir ve çalışanlarınızla sanal toplantılar düzenleyebilirsiniz. 

Wellness Modülü

 

Wellness modülü ile çalışanlarınıza öz değerlendirme ve iletişim formları dağıtabilir ve sağlık durumları hakkında organizasyonunuzda kapsamlı bir şekilde bilgi toplayabilirsiniz. Wellness modülü endüstri onaylı anketler sağlayarak, kuruluşunuzun tümünde sağlık bilgilerini denetlemenize olanak tanır. 

Güvenli Giriş Modülü


Güvenli Giriş Modülü ile hangi çalışanın ofiste çalışmaya hazır olduğunu belirleyebilirsiniz. Bu modül sayesinde çalışanlarınızın öz değerlendirmelerini gerçekleştirebilir, yüksek riskli grupları ayırabilir ve çalışanlar ile ziyaretçilerden gelen giriş taleplerini değerlendirebilirsiniz.

 Çalışan Self Servis Modülü


Çalışan Self Servis Modülünün sunduğu gösterge tablosu ile ofis malzemelerinden dezenfektana ve ofis alanı bakımına kadar varlık taleplerini yönetebilirsiniz. 

İletişim Modülü

İletişim modülü sayesinde, kuruluşunuzun sağlık ve hijyen ile ilgili materyallerini ve duyurularını masaüstü ve mobil cihazlar üzerinden koordineli bir şekilde derleyebilir, tasarlayabilir ve dağıtımını yapabilirsiniz. 

Gönüllü Modülü

Ticari kuruluşlar ve bireyler olarak, hepimiz çevremizdeki topluluklara borç duyuyoruz ve Gönüllü Modülü ile kuruluşların gönüllü faaliyetlerini koordine etmesine olanak tanıyoruz! 

Böylesine belirsiz bir dönemde, Zoho işletmeleri desteklemek için BackToWork’ü 2020’nin sonuna dek ücretsiz olarak sunuyor! Sizler de uygulamanın sunduğu avantajlardan bir an önce faydalanarak, ofise geri dönmek istiyorsanız, Zoho’nun Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Denizhan