zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Connect -Town Hall ile Intranetinizin Üzerindeki Etkileşimi Arttırın

10.06.19 06:49 AM By Denizhan

Organizasyonlar için zamanı doğru kullanmak, her geçen gün gelişen teknoloji birlikte çok daha önemli bir hal alıyor. Doğru teknolojileri kullanarak, zamandan ve maliyetten tasarruf etmek, rekabet avantajı kazandırıyor. Rakiplerinizden bir adım önde olmak adına doğru araçları kullanmayı ve şirketiniz içinde iletişimi artırmayı planlıyorsanız, Zoho Connect ile tanışma vaktiniz gelmiş demektir!

 

Ekibinizi ve ihtiyaç duydukları kaynakları bir araya getiren ve işlerinizin çok daha kısa sürede, daha kolay yapılmasına yardımcı olan Zoho Connect sayesinde eski Intranet sisteminizle vedalaşabilirsiniz. Zoho Connect, Intranet kurulumu ve yönetim için IT departmanına bağlı kalmadan, şirketiniz içerisindeki önemli prosedürleri ve kılavuzları çalışanlarınızla paylaşmanıza ve verdiğiniz yetkiler ile sadece istediğiniz kişilere istediğiniz dokümanları göstermenize olanak tanır. Zoho, her bir ürününe yaptığı geliştirmelerle dünyanın en çok tercih edilen uygulamalarının mimarı olarak, Zoho Connect için yaptığı bir geliştirmeyi de yakın zamanda kullanıma sundu. Zoho Connect içerisindeki Town Hall ile artık şirketiniz bir belediye gibi iş süreçlerinde hızlı iletişim ve paylaşımın avantajlarını kullanabiliyor. Bu yazımızda Town Hall’ı mercek altına alıyor ve sunduğu avantajları sizlerle paylaşıyoruz:

zoho connect

Town Hall Nedir?

  

Belediyelerde çoğunlukla liderlerin zihinlerindeki fikirleri duymak ya da belirli bir konu üzerinde çalışmak için açık bir forumda insanlar etkileşimde bulunur. Bu forumlarda, insanlar soruları ve sorunları tartışır ve şeffaflık ile güven oluşur. Zoho ekibi, aynı şeffaflık ve güveni sağlayarak, bu forumları dijital ortama nasıl taşıyabilecekleri sorusunun yanıtını Town Hall ile veriyor.

  

Zoho Connect ile çalışma kültürünün yıllarca gelişen yapısı üzerine ipuçları arayan Zoho ekibi, bir organizasyon için en önemli şeylerden birinin şeffaflık olduğu sonucuna ulaştı. Zoho Connect içerisindeki forumları kullanan üst yönetim, herhangi bir çalışanın sorularını yanıtlayabiliyordu. Town Hall ile bu durum bir adım öteye taşınıyor!

  

Şirketinizin iç politikasından, ekonomi ve piyasa güncellemelerine dek hem eğlenceli hem de eğitici olan ve yaratıcı fikirler bulmanızı sağlayan bu oturumları artık Town Hall ile gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle yeni çalışanlarınızın eğitim süreçlerine oldukça fazla katkı sağlayan bu oturumlarda, yöneticilerin çalışanların sorunları hakkında daha net fikirler edinmesine yardımcı olarak, şirketiniz içerisindeki iletişimi kuvvetlendirebilirsiniz.

  

Zoho Connect -Town Hall ile tıpkı bir belediyede olduğu gibi şehir salonları inşa edebilir ve ekibinizin içinde ya da tüm şirkette sanal soru-cevap oturumları gerçekleştirebilirsiniz. Zoho Connect-Town Hall ile yapabileceklerinize kısaca bakacak olursak;

  

Bana Bir Şey Sor (AMA:Ask Me Anything) Oturumları Düzenleyebilirsiniz

Town Hall içerisindeki AMA özelliği ile tıpkı bir politikacı, sanatçı ya da sporcu gibi ünlü bir kişinin gün boyunca çevrimiçi bir tartışma platformunda soruları yanıtladığı bir ortam sağlayabilirsiniz. Bu sorular sayesinde çalışanlarınızın sorunları ya da merak ettiklerine dair daha net yanıtlar almasını sağlayabilir, bu sayede şirketinizin şeffaflığını bir üst boyuta taşıyarak, daha verimli bir yapı kazanabilirsiniz.

  

Diyaloğu Artırabilirsiniz

Bir konu ya da konunun etrafında Town Hall başlatarak, şirketinize panelist olarak konunun uzmanlarını ekleyebilirsiniz. Panelistlerin üyelerden gelen soruları yanıtlamasına izin vererek, tartışmalara katılabilirsiniz.

zoho connect

Soru-Cevap Arşivi


Tamamlanan oturumları, çalışanların gerektiği zaman başvurabilecekleri bir Soru- Cevap kütüphanesine dönüştürebilirsiniz. Bu sayede özellikle yeni ekip üyelerinin belirli konuları daha iyi anlamasına yardımcı olabilirsiniz. Önemli soruları ya da ilginizi çeken başlıkları işaretleyerek, daha sonrasında kullanabilirsiniz.

  

Organizasyonlar için iletişim belki de en önemli araçlardan biridir. İletişim çağı dediğimiz bu dönemde, şirketiniz içerisinde daha doğru bir yapı kazanmak ve aynı zamanda çalışanlarınızın soruları ve sorunlarına dair daha net yanıtlar almak istiyorsanız, Zoho Connect-Town Hall ile bugün bir adım atabilirsiniz. Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satış Temsilcisi Cloudyflex’e ulaşarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Denizhan