zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Creator, Kurumsal Low-Code Uygulama Platformları 2020 Gartner Magic Quadrantta Vizyoner Olarak Gösterildi

16.11.20 09:22 AM By Denizhan

Düşük kodlu uygulama platformları, kodlama bilgisi az olan ya da hiç olmayan kullanıcıların kritik uygulamaları geliştirmesine ve işletmelerin süreçlerini otomatikleştirmesine olanak tanıyarak, operasyona özel uygulamaların ölçeklendirilmesine yardımcı oluyor ve stratejik olarak beklenmeyen değişimler yaratıyor.

Gartner’ın araştırması, ‘‘2023 yılına dek orta ve büyük ölçekli işletmelerin %50’sinden fazlası, stratejik uygulama platformlarından biri olan LCAP’ı işletmesine adapte etmiş olacak’’

Zoho bu yılın Kurumsal Low-Code Uygulama Platformları Gartner Magic Quadrant’ta, Vizyoner olarak gösterildi. Değerlendirme kriterleri, vizyonun bütünlüğü ve yürütme beceresi merkezinde birden fazla parametre içeriyordu.

  

Araştırma için değerlendirilen Low-code platformumuz Zoho Creator, 14 yıldan fazla kullanılıyor. O zamandan bu yana vizyonumuz, uygulama geliştirmenin karmaşasını azaltan ve farklı kullanıcıların farklı karmaşıklıktaki uygulamaları, etkili bir şekilde oluşturmasına olanak tanıyan bir platform sağlamaktı. Bu vizyonu takiben kısa süre önce, basit sürükle-bırak geliştirmeyle platformumuza kapsamlı yapay zekâ (AI) yetenekleri, Deluge görevleri, geliştirilmiş form iş akışları, geliştirilmiş web uygulamaları (PWA) ve çok daha fazlasını ekledik. Bugün, ürün yol haritamızda, çok daha fazlası var!

  

İşletmeler, müşterileri ve çalışanları ile ilişki kurmanın yeni yollarını bulmaya ve bu yolları güçlendirmeye çalışırken, pandemi dikkatleri low-code platformlara çekti. Zoho Creator’u artan iş becerisi, düşük işletme maliyeti ve pazara daha hızlı açılma gibi konularda stratejik bir çözüm olarak kullanan müşteriler, bir büyüme sağladığı için uygulamayı hızlıca benimsediler. Her yeni gün gelişmeye ve içinde bulunduğumuz dönemin şartlarına adaptasyonu kolaylaştırmaya odaklanan Zoho Creator’dan bir güzel haber daha var!

  

Zoho Creator’un Yeni Özelliği; Supplier Portal Yakında Hizmetinizde!

Supplier (Tedarikçi/Sağlayıcı) Portalı, işletmelerin üçüncü parti mal ve hizmet satın aldıkları tedarikçileriyle iş birliği yapmalarına olanak tanıyan bir platformdur. Bu platform aracılığıyla işletmeler, çeşitli sıradan görevleri otomatikleştirilerek satın alma işlemi sırasında harcadıkları zamanı ve eforu daha verimli bir yerde kullanabilirler.

Tedarikçi Platformları ile neler mi yapabilirsiniz? İşte yanıtı;

·    Tedarikçilerle self-servis temelinde iş birliği yapabilirsiniz.

·    Tedarikçilerin işe alımını basitleştirebilirsiniz.

·    Farklı coğrafyalardan tedarikçilerle çalışabilirsiniz.

·    Sipariş verme, onay ve takip ile ilgili gerçek zamanlı bilgilere erişebilirsiniz.


Neden Zoho Creator’un Tedarikçi Portalını Kullanmalısınız?


Alanında lider bir low-code platformu olan Zoho Creator’un Tedarikçi Portalı, bulut tabanlı bir yapıya sahiptir. Bu sayede, Zoho Creator platformunun yeteneklerini kolaylıkla genişletebilir ve Oracle, SAP, Microsoft ve diğer büyük ERP sağlayıcıları ile entegre olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca, Zoho Creator Tedarikçi Portalını mobil cihazlarınızda kullanabilir ve IoT cihazlarınızla da entegre edebilirsiniz.

Zoho Creator’un özelliklerine kısaca değinecek olursak;

·    Mobil cihazlar aracılığıyla hareket halindeyken erişim,

·    API’ler aracılığıyla IoT cihazları ile entegrasyon

·    AI aracılığıyla eyleme dönüştürülebilir iç görüler,

·    Otomatik hatırlatıcılar ve bildirimler,

·    Esneklik,

·    Özel iş akışları ve onaylar

·    Çeşitli gösterge tabloları

·    Kontrollü erişim

·    Gerçek zamanlı durum güncellemesi

  

14 yılda 13.000'den fazla müşteriye, 170 ülkede, 7 milyondan fazla uygulama ile hizmet sağlayan Zoho Creator hakkında daha fazlasını öğrenmek için Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz.

Denizhan