zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho CRM 2019 Yılını Ödüllerle Kapatıyor!

02.12.19 07:02 AM By Denizhan

CRM yazılımları, yazılım pazarında her geçen yıl daha büyük bir paya sahip olmaya devam ediyor. 2019 yılında artan alternatifler ve değişen trendlerle birlikte organizasyonların seçim süreci çok daha zorlaştı. Böylesine zorlu bir rekabet ortamında, her geçen yıl liderliğini sağlamlaştıran Zoho CRM, sonuna yaklaştığımız 2019 yılı boyunca birçok ödül aldı. Bu yazımızda Zoho CRM’in 2019 yılı boyunca aldığı ödülleri hep birlikte hatırlayalım istedik.

 

PCMag Business Choice Ödülleri Birincisi Olduk!

Zoho CRM, 13 Mayıs 2019- 3 Haziran 2019 tarihleri ​​arasında yapılan ve sektör açısından oldukça değerli olan PCMag Business Choice’un birincisi oldu. En yüksek genel memnuniyet notunu (7.4) alan Zoho CRM, yarıştaki tüm yazılım sağlayıcılar arasında pozitif net tavsiye skorunu elde eden tek marka olarak, farkını ortaya koydu.


Zoho Desk, Gartner Peer Insıghts’ın Ağustos 2019 CRM Müşteri Seçiminde Yer Aldı!

Geçtiğimiz ağustos ayında açıklanan 2019 Gartner Peer Insights Müşterilerin CRM seçiminde Zoho Desk yer aldı. Yazılım pazarında yer alan sağlayıcıların doğrulanmış son kullanıcı profesyonelleri tarafından tanınması anlamına gelen bu listede yer almaktan büyük gurur duyduk!

  

Zoho CRM, Ekim 2019’da Gartner Peer Insights’ın, Müşterilerin Satış Gücü Otomasyonu Seçiminde Yer Aldı!


Sektör açısından oldukça belirleyici olan Gartner Peer Insights’ın Ekim 2019’unda ise Zoho CRM, satış gücü otomasyonu seçiminde yer alarak, ekibimize bir gurur daha yaşattı.

Zoho CRM, Kullanıcı Memnuniyeti Noktasında İlk Sırada Yer Aldı!

Yakın zamanda açıklanan SoftwareReview’ın Müşteri İlişkileri Yönetimi raporunda Zoho CRM birçok kategoride lider olarak konumlandı. Özellikle müşteri memnuniyeti noktasında liderliği uzun süredir bırakmayan Zoho CRM, en iyi 3 CRM yazılımından biri olarak gösterildi.


Zoho CRM, Ürün veya Hizmet Sunumu için 2019 Best2SMB Ödülünü Kazandı!

Tüm işletmeyi yönetebilen tek bir çevrimiçi platform olmasıyla Zoho CRM, B2SMB Enstitüsünün ürün ve hizmet sunumu ödülünü kazandı. Dünyanın en üretken yazılım şirketi olarak bahsedilen Zoho ekibi olarak, bu ödülü almaktan da büyük mutluluk ve gurur duyduk!

 

Zoho CRM, FinancesOnline Tarafından En İyi Müşteri Deneyimi Sunan CRM Yazılımı ve Uzman Seçimi Olarak Gösterildi!

Zoho CRM, Karar vericilere oldukça değerli veri sağlayan FinancesOnline tarafından iki listede lider olarak gösterildi. Özellikle her işletmenin ihtiyacına yönelik hizmet sunmasıyla kullanıcı deneyimi açısından oldukça avantajlı bir yapı sağlaması gibi özellikleri ile listenin en başında yer alan Zoho CRM, uzmanların seçimi olarak CRM noktasında liderliğini kanıtlamış oldu.

 

Zoho CRM, GetApp Kategori Liderlerinde İkinci Sırada Yer Aldı

Her yıl, yazılım seçimi noktasında işletmelere yardımcı olmak adına en popüler kategorilerde önde gelen işletme uygulamalarını sıralayan GetApp listesinde Zoho CRM ikinci sırada yer aldı.

 

Her yıl beraberinde yeni teknoloji trendlerini getiriyor. Zoho ekibi bu trendlere uyum sağlama noktasında birçok yazılım şirketinden çok daha hızlı davranıyor ve müşteri memnuniyeti noktasında liderliğini uzun süre boyunca korumaya devam edeceğinin sinyallerini bugünden veriyor! Sizler de bu ödüllü uygulamalarla işletmenizin süreçlerini çok daha verimli ve bugünün teknoloji trendlerine uygun hale getirmek istiyorsanız, Zoho uygulamalarının Türkiye Satış Temsilcisi Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz.

Denizhan