zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho CRM'i En İyi Tamamlayan 7 Uygulama

04.09.20 03:58 PM By Denizhan

Dünyada başarılı firmaların Zoho CRM’i tercih etmesinin birçok nedeni var! Bu nedenlerin en başında Zoho’nun inovasyon merkezinde geliştirdiği tüm ürünlerin günün koşullarına uygun olarak, ihtiyaçlara yanıt verebilmesi geliyor. Zoho’nun amiral gemisi olarak nitelendirebileceğimiz Zoho CRM ise kullanıcı anketlerinde uzun zamandır lider konumda yer alıyor. Bu liderliğin perde arkasında kullanıcı için pek çok avantaj bulunuyor. Biz bu yazımızda, Zoho CRM’i rakiplerinden ayıran en önemli özelliklerinden biri olan entegrasyon konusuna değinmek istiyoruz. İşte Zoho CRM’in gücüne güç katan 7 entegrasyon;

zoho crm uygulamaları

Zoho SalesIQ ve Zoho CRM’in Güçlerini Birleştirerek Müşteri Tabanınızı Büyütün!

Web Chat, ChatBot ve Ziyaretçi Takibi Programı olan Zoho Sales IQ, Zoho CRM ile çok daha güçlü bir yapı sunuyor. Botlarla satış döngünüzü başlatabilir, potansiyel müşterileri otomatikleştirebilirsiniz. Ayrıca bu entegrasyon sayesinde doğru personele doğru iş atamasını gerçekleştirerek, anlaşmanın kapanma olasılığını artırabilirsiniz. Tek bir tıklama ile CRM içerisinde potansiyel müşteri oluşturabilir ve hiçbir aday müşteriyi kaçırmadan satışlarınızı artırabilirsiniz. 

zoho SalesIQ ve crm

Zoho Analytics Entegrasyonu ile İleri Seviye Raporlar Yaratın!

Big Data Yönetimi & Online Raporlama ve Gelişmiş İş Zekâsı uygulaması olan Zoho Analytics ile birçok kaynaktan gelen yoğun veriyi kolaylıkla yönetebilir ve görsel olarak zengin bir biçimde analiz edebilirsiniz. Raporlarınıza akıllı telefonlarınız dahil olmak üzere her ortamdan ulaşabilmenize olanak tanıyan Zoho Analytics’in Zoho CRM entegrasyonu sayesinde Zoho CRM üzerinde depoladığınız tüm verileri Zoho Analytics programınız içerisinde görüntüleyerek, bu verilere dair ileri seviye raporlar yaratabilirsiniz.

crm ve analytics

Zoho Desk Entegrasyonu ile Satış Sonrasındaki Tüm Süreçleri Yönetin!

 

Satış sonrası destek ve servis masası uygulaması olan Zoho Desk ile gelen ileri seviye servis masası portalı üzerinden müşterilerinize satış sonrası destek için gerçekleştirdiğiniz tüm işlemleri yönetebilirsiniz. Zoho CRM ve Zoho Desk entegrasyonu sayesinde, müşterilerinizin tüm destek taleplerini ve bu talepler doğrultusundaki tüm süreçleri Zoho CRM sisteminiz üzerinden de takip ederek, kolaylıkla yönetimini sağlayabilirsiniz. 

zoho desk entegrasyonu

Zoho Cliq Entegrasyonu Sayesinde Satış Ekibinize Hız Kazandırın!


Kurumsal şirket içi mesajlaşma uygulaması Zoho Cliq ile şirket içerisinde her konu için mail göndermenize gerek kalmadan, şirket içerisindeki tüm kişilerle mesajlaşabilir, ekipler, departmanlar ya da projeler için özel gruplar kurarak, bu gruplar üzerinden konuşabilirsiniz. Zoho CRM ve Cliq entegrasyonu sayesinde ise satış ekibinizi, satışları artırmak, anlaşmaları kapatmak ve gelirleri her zamankinden daha hızlı artırmak için departmanlar arasında daha güçlü bir iletişim sağlayabilirsiniz. CRM entegrasyonu ile Zia’nın yeteneklerini Cliq içerisinde kullanabilir, gerçek zamanlı bildirimler gönderebilir, Cliq içerisinden kolaylıkla raporlarınızı paylaşabilirsiniz.

zoho cliq entegrasyonu

Zoho Campaigns Entegrasyonu ile E-posta Kampanyalarınız Çok Daha Güçlü!

 

Toplu E-mail gönderimi ve kampanya yönetimi programı Zoho Campaigns üzerinden müşterilerinize ve potansiyel müşterilerinize en basit şekilde toplu e-posta kampanyaları gönderebilirsiniz. Zoho CRM ve Zoho Campaigns entegrasyonu sayesinde, Zoho CRM üzerindeki müşteri adayları, kişiler gibi dilediğiniz modülleri ya da özel modülleri Zoho Campaigns ile senkronize bir şekilde kullanabilirsiniz. Zoho CRM üzerindeki herhangi bir alanı Zoho Campaigns üzerinde de kullanmanıza olanak tanıyan entegrasyon, gerçekleştirdiğiniz gönderimlerin detaylarını her iki sistem üzerinde de kayıt etmenize olanak tanır. Ayrıca bu entegrasyon sayesinde toplu e-mail gönderimi yapmak için herhangi bir import işlemi (excel ile veri yükleme, vb) gerçekleştirmenize gerek kalmayarak, KVKK ve GDPR kanunlarına uyumlu bir şekilde çalışabilirsiniz.

zoho campaigns entegrasyonu

Zoho Survey Entegrasyonu ile Anket Sonuç Raporlarınızı CRM Sisteminiz Üzerinde Depolayın!


Online anket oluşturma ve yayınlama uygulaması Zoho Survey sayesinde kolaylıkla anket oluşturabilir ve müşterilerinizle anında paylaşabilirsiniz. CRM entegrasyonu sayesinde ise anketlerinizin sonuç raporlarını CRM sisteminiz üzerinde depolayabilirsiniz. 

zoho survey entegrasyonu

Zoho Bookings Entegrasyonu ile Randevularınızı CRM Takviminizle Senkronize Edin!


Zoho Bookings Zoho CRM entegrasyonu ile kişilerinizle ve potansiyel müşterilerinizle gerçekleştireceğiniz randevularınızı kolaylıkla planlayabilirsiniz. Entegrasyon, potansiyel müşterilerinize ve kişilerinize rezervasyon sayfanız için bir bağlantı e-postası göndermenize olanak tanıyarak, randevularınızı CRM takviminizle senkronize eder.

zoho bookings entegrasyonu

Dünyanın en çok tercih edilen CRM uygulaması Zoho CRM’e bu ürünlerle birlikte avantajlı fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız, Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz; https://www.cloudyflex.com/urun-paketlerimiz

Denizhan