zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho CRM ile Cliq Entegrasyonu ile Güç Kazanın!

31.10.19 06:54 AM By Denizhan

Satış ekibinizi, satışlarınızın artması, fırsatları daha iyi değerlendirmek ve gelirlerinizin her zamankinden daha yüksek bir seviyeye ulaşması için güçlendirmeye ne dersiniz? Zoho, departmanlar arası iletişimi artıracak ve aynı zamanda ekibinizi daha iyi koordine etmenizi sağlayacak bir entegrasyon ile karşınızda!

zoho crm ile cliq entegrasyonu

Zoho CRM Bot ve Zia Birlikte Çalışıyor!

 

ZohoCRM Bot, aradığınız bilgiyi Cliq içerisinde sizlere sunmak adına Zia ile birlikte çalışıyor. Bot, yaklaşmakta olan müşteri aramaları, web seminerleri, planlanan toplantılar, Sales Signals ve daha fazlasını size hatırlatmak için Zoho CRM hesabınızı takip ediyor! 

zoho crm ile cliq entegrasyonu

   

Satışlarınızı Hızlandırmak için İş Birliği Yapın!

                     

Zoho CRM ve Cliq entegrasyonu ile satışlarınızı doğrudan sohbet pencerenizden yapabilirsiniz. Ekip üyeleriyle beyin fırtınası yapmak, satış stratejilerini tartışmak ve Zoho CRM’den bilgi paylaşmak için Cliq’te kanallar oluşturabilirsiniz. 

zoho crm ile cliq entegrasyonu

Gerçek Zamanlı Bildirimler Gönderin!


Zoho CRM ve Cliq entegrasyonu sayesinde bir olasılık hakkında hızlıca bilgi toplayarak, olasılıkları kazanca dönüştürebilirsiniz! İşiniz bittiğinde ise sadece bir tıklamayla satış yöneticinize rapor gönderebilirsiniz. 

zoho crm ile cliq entegrasyonu

Konuşmalarınızı Zoho CRM Bot Yapsın, Zamanınız Size Kalsın!


Bir rapor ya da müşteri adayı ayrıntıları ile ilgili yardımcı olan CRM Bot’u konuşmalarınıza dahil edebilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz. 

zoho crm ile cliq entegrasyonu

Zoho CRM ve Cliq Entegrasyonu ile Veriler Emrinizde!


CRM hesabınızdan veri paylaşımı yaparak, görüşmelerinizi daha akıllı bir hale getirebilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuzda verileri almak için /zcrm kısa yolunu kullanmanız yeterli! 

zoho crm ile cliq entegrasyonu

Süreçlerinize Mesaj İşlemleri ile Hız Katın!


Önemli bir görüşmenin ardından aldığınız önemli bilgileri kaybetmeden, bir müşterinin deneme süresini uzatmak ya da bir müşteri adayına indirim yapmak gibi Cliq mesajlarını, CRM’inizdeki bir kayda not olarak ekleyebilirsiniz. Bu sayede tüm önemli bilgilerinizi tek bir yerde toplayabilirsiniz. 

zoho crm ile cliq entegrasyonu

Daha Kolay Raporlama Yapın!


Bırakın rakamlar konuşsun! Zoho CRM dashboard’unuzdan önemli satış metriklerini Cliq’teki satış kanallarınıza ya da özel olarak ekip arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Bu sayede herkes ekibe sağladığınız katkıyı görebilir! 

zoho crm ile cliq entegrasyonu

  

Birlikte Daha İyi Satış Yapın!


Güncellemeleri doğrudan satış kanallarınıza gönderen özel iş akışları oluşturabilirsiniz. Potansiyel bir müşteriyi kaybettiğinizde, büyük bir anlaşmayı kapattığınızda ya da bir müşteri adayı kazandığınızda otomatik uyarılar alabilirsiniz. 

zoho crm ile cliq entegrasyonu

Zoho CRM ve Cliq entegrasyonun sağladığı avantajlarla sizler de iş süreçlerinizi daha hızlı ve kolay hale getirmek istiyorsanız, Zoho ürünlerinin yetkili satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Denizhan