zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho CRM'in Pazarlama Departmanı İçin Özellikleri

26.07.19 01:50 PM By Denizhan

Değişimin merkezde olduğu bu dönemde, değişime doğru araçlarla uyum sağlamak her geçen gün daha fazla önem kazanıyor. Yazılım pazarında farklı ihtiyaçlara yönelik, birçok araç bulmak mümkünken, şirketinizin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayacak olanı bulmak gün geçtikçe daha da zorlaşıyor. Uzun yıllardır, her alanda organizasyonlara hizmet sunan Zoho, inovasyonu merkezinde tutmasıyla her daim listelerin bir numarası olmayı başarıyor. Özellikle söz konusu pazarlama departmanı olduğunda, Zoho CRM’in sahip olduğu özellikler, firmalara rekabet avantajı kazandırırken, kullanım kolaylığı ile daha etkin ve verimli bir yönetime kavuşmalarını sağlıyor. 

Pazarlama departmanı her organizasyon için karmaşaya en meyilli alanlardan biri olarak, doğru yönetime en fazla ihtiyaç duyulan noktaların başında geliyor. Bu alanda doğru aracı arıyorsanız, bu blog yazımızın tam size göre olduğunu söyleyebiliriz. Bu yazımızda, Zoho CRM’in pazarlama departmanında size nasıl avantaj kazandıracağını anlatacağız!

Dijital Pazarlama için Web Formları

 

En iyi pazarlama kampanyaları, satış ekibiniz için kaliteli ürünleri sunmak adına fırsat yaratır. Açılış sayfalarından içerik formlarına, CRM’inize müşteri bilgilerini aktarabilirsiniz. Zoho CRM, dijital pazarlama kampanyalarınızı üretim makinelerine dönüştüren, özelleştirilebilir ya da önceden oluşturulmuş web formları sunar.

Herhangi bir kodlama bilgisine sahip olmadan istediğiniz gibi formlar yaratabilir ve bu formları Zoho Forms ya da web sitenizde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ayrıca, Zoho Forms üzerinden herhangi bir kodlama yapmadan yarattığınız formu CRM ile entegre edebilirsiniz. 

Pazarlama Kampanyalarınızı Satışlara Dönüştürün

.

İyi bir kampanya demek satış demektir. Zoho CRM, pazarlama ekiplerinizin hedefli kampanyalar oluşturmasına ve bu kampanyaları satışa dönüştürmelerine olanak tanır. Pazarlama ve satış çabalarını aynı sayfada görüntüleyin, Zoho CRM’in pazarlama otomasyon araçları ile her kampanyadan en iyi yatırım getirisini elde edin!

Zoho CRM, kampanyalarınıza fikir aşamasından başlayarak, süreç boyunca yürütme gücü verir. Kişiselleştirilmiş ve yüksek performanslı e-posta kampanyalarını göndermekten tutun da webinarlar ve anket kampanyalarına dek geniş bir yelpazede hizmet sunan Zoho CRM ile bütçelerinizi atayabilir ve kampanyalarınızın başarısını da ölçebilirsiniz.

 

Google Reklamları Yatırımlarınızın Etkinliğini Ölçün

 

Zoho CRM, Google reklamlarında, çevrimiçi reklam kampanyalarınızın gerçekte ne kadar gelir sağladığının tam bir resmini sunar. Bu sayede müşterilerinizin ilk tıklamasından, temsilciniz anlaşmayı kapatana kadar geçen sürede, hangi kampanyanın işe yaradığını ve hangilerinin işe yaramadığını CRM içerisinde görebilir, harcamalarınızı inceleyebilirsiniz.

Zoho CRM, satış verilerini Google Reklamları harcamalarıyla birleştirir. Böylece hangi anahtar kelimelerin en nitelikli potansiyel satışlarını görebilir, reklam harcamalarınızı yönlendirebilirsiniz. Ayrıca Zoho CRM’de satış temsilcileri, hangi reklamların tıklandığı ve hangi anahtar kelimelerin arandığını görebilir.

 

Kartvizit Yığınları ile Vedalaşın ve Bilgileri Doğrudan Telefonunuza Kaydedin

Bugün hız, rekabet açısından en çok potansiyele sahip olan niteliklerden biridir. Kartvizit yığınlarından kurtularak, Zoho CRM’e direk bilgileri aktarabilir, zamandan tasarruf edebilirsiniz. Bir Kartvizit ya da QR Kodunu tarayarak, uygun alanları otomatik olarak doldurmanıza olanak tanıyan Zoho CRM, aynı zamanda kişiyi kolaylıkla telefonunuza da eklemenizi sağlar. 

Bir teşekkür e-postası göndermek için masanıza dönmeyi beklemeyin!  Hemen iletişime geçmek için önceden hazırlanmış şablonları takip edebilirsiniz. Küçük ayrıntıları hatırladığınızdan emin olmak için notlar ekleyebilirsiniz. Zoho CRM içerisindeki bu özellik ile 17 farklı dilde tarama yapabilirsiniz.

Pazarlama departmanınızın süreçlerinin daha verimli yönetilmesi demek, fazlasıyla satış demektir. Sizler de pazarlama departmanınızın süreçlerini daha etkin bir şekilde yönetmek için doğru aracı arıyorsanız, Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Denizhan