zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Desk ile Daha Kaliteli Müşteri Hizmeti Sunmanın Yolu; iOS 13

04.10.19 12:13 PM By Can

Bu yıl Apple, iPhone’ların en son güncellemesi iOS 13’ün piyasaya sürüldüğü duyurulduğu. İnternet ortamında büyük yankı uyandıran bu duyuruyu kutluyoruz, çünkü iOS 13 ile acentelerin müşterilerine en iyi hizmeti sunmalarını sağlayabiliriz! 

zoho desk ile müşteri hizmeti

Mobil müşteri hizmetleri, bir destek acentesinin sıradan bir iş günü için hayati önem başladı. Destek ekibi nereye giderse gitsin, masalarında olmasalar da müşterilerine hizmet sunabilir bir hale geldi. Başlangıç aşamasında sınırlı bir işlevsellik sunan bu teknoloji, bugün acenteler için ne kadar yararlı bir kaynak olduğunu kanıtladı. iPhone ve iPad gibi taşınabilir cihazlar, işlem hızı ve hesaplama gibi alanlarda güç kazanarak büyüme kaydederken, neredeyse bir çalışanının dizüstü bilgisayarı ile aynı özelliklere sahip oldular. Bu cihazların kat ettiği yol düşünülünce bizler için kullanıcılarımıza faydalı özellikler sunmak daha da önemli bir görev oldu.

 

İOS 13'ün müşteri hizmetlerinizi basitleştirmenize nasıl yardımcı olacağını merak ediyorsanız işte bazı özellikler;

 

Karanlık Mod

 

Karanlık mod, uzun zamandır beklenen ve nihayet iOS 13 ile piyasaya sürülen özelliklerin başında geliyor. iPhone’nunuz için karanlık modu açmak ardından bir uygulamayı seçerek onun için bu modu etkinleştirmek biraz can sıkıcı bir işlem olabilir. Zoho Desk, karanlık modu yalnızca uygulama düzeyinde değil, temel sistem düzeyinde destekliyor! Bu sayede iPhone’nunuzda karanlık modu açtığınızda, Zoho Desk’te de açmış olursunuz. 

zoho desk ile müşteri hizmeti

Yoldayken Belge Taraması

Apple’ın VisionKit tarama motoru ile güçlendirilen iPhone kamerası ile artık belgelerinizi tarayabilirsiniz. Taranan dökümanlar, Zoho Dest içindeki biletlere, konulara ya da yorumlara dosya olarak eklenebilir. 

zoho desk ile müşteri hizmeti

Merhaba, Siri…

Sesli yardım ile işleri yapmak her zaman çok yararlı ve zaman kazandırıcıdır. Artık tek bir hareket yapmadan, Siri’yi açarak, gerçekleştirmek istediğiniz eylemi okuyabilirsiniz. 

zoho desk ile müşteri hizmeti

Faydalı Dokunsallar

 

Kullandığımız uygulamalarda, her zaman yanlışlıkla yaptığımız hareketler olur. Önemli e-postaları arşivler ya da kazayla kapatabiliriz. Zoho Desk uygulaması, bu jestlere dokunsal geribildirim ekleyerek, yapmak istemediğiniz durumlarda, uygulamaların hangi hareketleri seçtiğini anlayabilirsiniz.

 

Dil Seçimi Yapın

Ana dilinizden başka bir dilde çalışıyorsanız, iş uygulamanızın dilinin cihazınızın dilinden bağımsız olması gerekir. Son güncellemeyle birlikte iPhone’nunuzun dil ayarlarını her seferinde değiştirmek zorunda kalmadan Zoho Desk’te farklı bir dil ekleyebilirsiniz.

 

Bağlam(sal) Menüler

Uzun bir bilet listesinde belirli bilgileri bulmanız gerekiyorsa, her bir bileti tek tek taramak zor olabilir.Zoho Desk, Context Menülerinin tanıtımıyla bu sorunu çözmeyi hedefliyor. Artık biletin ön izlemesini ve biletle ilişkili önemli bilgileri görmek için her bilete uzun süre basmanız yeterli!

zoho desk ile müşteri hizmeti

Verimlilik, şartlar ve birlikte çalıştığınız araçlar ile sınırlandırılabilir; bu size mümkün olan en iyi araçları sunmamız için bir nedendir. Zoho Desk’e yapılan son güncellemeler ile çabalarınız her zamankinden daha fazla sonuç ve müşteri getirir. 

Can