zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Marketplace'deki En İyi Ücretsiz Eklentiler

08.03.19 02:31 PM By Denizhan

Zoho ürünlerinin temel işlevlerini geliştirebilen uzantılara ulaşabileceğiniz ve uygun olanı yükleyebileceğiniz Zoho Marketplace ile üçüncü parti yazılımlarla entegrasyon sağlayabilir ve işiniz için zamandan tasarruf edebilirsiniz.


Daha basit bir tanımla Zoho Marketplace; Google Playstore ve Apple Store gibi uygulama geliştiriciler tarafından üretilen uygulama ve geliştirmeleri ekleyebileceğiniz dijital bir mağazadır. Zoho kullanıcılarına en yüksek katma değeri yaratmayı hedefleyen Zoho Marketplace’de, Zoho CRM ile birlikte 50’den fazla farklı kurumsal uygulamayı bütünleşik olarak kullanabilirsiniz. Yine organizasyonunuzun iş süreçlerine özel olarak geliştirdiğiniz bir uygulamanız var ise Zoho Marketplace üzerinden diğer kullanıcılarla paylaşabilir ve indirdiğiniz uygulamalarla istediğiniz sonuca ulaşmadığınız zamanlarda yazılım desteği ile hedeflerinize ulaşabilirsiniz.


Zoho Marketplace’de yer alan yüzlerce uygulamadan sizin için uygun olanı seçerek, işinizde zamandan ve maliyetten kazanabilir, hızlı ve verimli bir yapı elde edebilirsiniz. Zoho Marketplace üzerinde geliştirilen uygulamalar arasından en popüler olanları inceleyecek olursak;


Zoho Projects için Google Drive eklentisi, hareket halindeyken, Google Team Drive ve Google Drive hesaplarına erişmenize olanak tanır. Bu hesaplardaki dosyaları Zoho Projects’deki hesabınıza ayrıca eklemenize gerek kalmaz, bu sayede çok fazla müşteri ile ilgilenirken karmaşadan uzak, daha hızlı ve verimli bir yapı elde edebilirsiniz. 

zoho marketplace

Zoho Projects için Checklist uzantısı ile Zoho Projects üzerindeki görevlerinizle ilgili yapılacaklar listesini hızlı bir şekilde oluşturabilirsiniz. Bu sayede Zoho Projects’de bulunan alt görev sayısını azaltabilir ve planlı çalışmanın bir sonucu olarak, iş süreçlerinizi daha başarılı bir biçimde yönetebilirsiniz.

 

Zoho Desk için GoToMeeting eklentisi ile ekip üyeleriniz ve müşterilerinizle çevrimiçi toplantılar ve konferanslar düzenleyebilirsiniz. Zoho Desk-GoToMeeting uzantısı, toplantıları planlamanızı ve yaklaşan toplantıları dilediğiniz an görüntülemenizi sağlar.  Ayrıca müşterilerinize Zoho Desk üzerinden davetiye gönderebilirsiniz. 

zoho marketplace

Zoho Desk-Jira uzantısı, mühendislik ekiplerinin hızlı bir şekilde proje sırasında ortaya çıkabilecek sorunları izlemelerine, düzeltmelerine ve yönetmelerine olanak tanır. Zoho Desk için Jira eklentisi ile ürün ekiplerinizin daha fazla koordinasyon sağlamasına yardımcı olabilirsiniz.

 

Zoho Mail-OneDrive entegrasyonu ile OneDrive dosyalarınızı sadece birkaç tıklamayla Zoho Mail’e aktarabilirsiniz. Zoho Mail’de tüm OneDrive dosyalarınıza gelenleri görebilir ve eklerinizi Zoho Mail’den istediğiniz OneDrive klasörüne yükleyerek, iş akışınızı otomatikleştirebilirsiniz. 

zoho marketplace

Zoho Mail ve Twitter hesaplarınızı Zapier üzerinden bağlayarak, Zoho Mail üzerinden seçtiğiniz alıcılara bir Twitter e-postası gönderebilirsiniz.

 

Zoho Cliq için Google Analytics eklentisi ile ekibinizin doğru verilere hızlı bir şekilde erişmesiniz sağlayabilir ve kullanıcıların günlük uyarılara ve talep üzerine gerçekleşen ölçümlere kolaylıkla ulaşmasına yardımcı olabilirsiniz.  Ayrıca, sizin için önemli olan metrikleri takip etmek için web sitenizi yapılandırabilir, gerçek zamanlı ölçümleri anında paylaşabilirsiniz. 

zoho marketplace

Zoho Cliq için Zapier uzantısı, iş akışlarınızı kolaylaştırmanıza, rutin işleri otomatikleştirmenize ve ekibiniz ile bir arada daha verimli çalışmanıza yardımcı olur. Bu entegrasyon ile birlikte daha günlük işlerin aldığı zamanı daha verimli kullanarak tasarruf edebilirsiniz. 

zoho marketplace

İçerisinde yaşadığımız çağ müşteri deneyimi açısından hızı şart koşmaktadır.  Hıza ve teknolojiye ayak uydurmadan bir organizasyonun başarıyı yakalayamayacağı bu dönemde, bütünleşik çözümlerle iş süreçlerinizi hızlandırmak ve Zoho Marketplace ile eklentileri hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız,ZOHO Türkiye Yetkili Satıcısı ve Ortağı Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz. 

Denizhan