zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Marketplace'i Keşfedin!

23.07.18 07:34 AM By Can

Zoho Marketplace, Zoho ürünlerinin temel işlevlerini geliştirebilen uzantılara ulaşabileceğiniz ve uygun olanı yükleyebileceğiniz çevrimiçi bir mağazadır. Zoho Marketplace’deki uzantılar, özellik geliştiriciler ve üçüncü parti yazılımlarla entegrasyon sağlayabilir ve işiniz için pek çok çözüme ulaşabilirsiniz.


Daha basit açıklamamız gerekirse, Zoho Marketplace, Google Playstore ve Apple Store gibi uygulama geliştiriciler tarafından üretilen uygulama ve geliştirmeleri indirerek, organizasyonunuza ekleyebileceğiniz ve verimliliği arttırabileceğiniz bir yapıya sahiptir.



Dijital bir Pazar yeri olarak da düşünebileceğiniz Zoho Marketplace, Zoho kullanıcılarına en yüksek katma değeri yaratmayı hedefleyerek, Zoho CRM ile birlikte 50’yi bulan farklı kurumsal uygulamayı bütünleşik olarak kullanabilmelerini sağlamaktadır. 


Bedava ve Hazır Uygulamalar ile İş Süreçlerinizi Kolaylaştırın!


Zoho’nun kullanmakta olduğunuz uygulamalarına eklemeler yapabileceğiniz Zoho Marketplace için küçük bir örnek üzerinden ilerleyecek olursak;


Zoho Cliq kullanan bir organizasyonunuz var ise, Zoho Marketplace’de yer alan cliq üzerinden Google Drive’ı indirerek, Drive dosyalarınızı Cliq üzerinde kullanabilirsiniz. 


Ücretsiz birçok uygulamayı indirebileceğiniz gibi, ücretli uygulamalara da Zoho Marketplace üzerinden ulaşabilir ve iş süreçlerinizi daha kolay ve hızlı bir yapıya kavuşturabilirsiniz.


 


Kendi Uygulamanızı Geliştirin ve Zoho Marketplace’de Diğer Kullanıcılara Sunun! 


Organizasyonunuzun tamamen size özel ihtiyaçlarına yönelik bir uygulama geliştirdiyseniz, sizin gibi bu uygulamaya ihtiyaç duyan diğer kullanıcılara Zoho Marketplace üzerinden uygulamanızı sunabilirsiniz. 


Zoho CRM modülü için satın aldığınız ya da indirdiğiniz bazı uygulamaların sadece kurulum ile istediğiniz sonuca ulaştırmadığı noktalarda, yazılım desteği ile hedefinize ulaşabilirsiniz.

 

Zoho Marketplace üzerinden indireceğiniz uygulama ve geliştirmelerle iş süreçlerinizdeki verimi bir üst noktaya taşıyabilirsiniz. Konu hakkında daha detaylı bilgi almak için Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’i ziyaret edebilirsiniz. 

Can