zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho Müşterilerinin Faydalanabileceği Zoho Wallet Kredileri

28.04.23 03:32 PM By Denizhan

Eğer ücretli bir şekilde Zoho kullanıyorsanız, lisans satın alımlarınızdan sonra cüzdan (wallet) kredileri kazandığınızı biliyor muydunuz? Evet Zoho'nun böyle bir cüzdan kredisi sistemi mevcut. Bu cüzdan kredileri sayesinde yeni Zoho ürünlerini veya dilediğiniz uygulamaların üst sürümlerini daha uzun süreyle deneyebilirsiniz.


Cüzdan kredileriniz Zoho Store sayfası üzerinden görüntülemeniz mümkündür. Kredilerinizi görüntülemek için Zoho hesabınıza giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Zoho Cüzdan kredilerinizi yeni kullanıcı satın alma ve lisans yenileme işlemlerinde kullanamayacağınızı hatırlatmak isteriz. Ayrıca Zoho Cüzdan kredilerinizin bir son kullanım tarihi vardır. Kredilerinizi takip ederek, son kullanım tarihleri geçmeden kullanmanızı tavsiye ederiz. Zoho Cüzdan kredileri hakkında hazırladığımız sıkça sorulan sorulara göz atmanızı tavsiye ederiz.

zoho wallet credits

​Zoho Wallet Kredileri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Türkiye'de en çok sorulan sorular;


Krediyi nakite çevirebilir miyiz?

Zoho Cüzdanınızda yer alan kredileri nakite çeviremezsiniz.


Son kullanım tarihi var mıdır?

Her kredinin bir son kullanım tarihi vardır. Takip etmenizi öneririz.


Lisans yenileme ve kullanıcı arttırımında kullanabilir miyiz?

Hayır.


Zoho One kullanıcıları kredilerini hangi ürünler üzerinde kullanabilir?

Zoho'nun Ona ürünü içerisinde bulunmayan uygulamaları mevcuttur. Krediler Zoho One içerisinde bulunmayan uygulamalar üzerinde kullanabilir.


Zoho Wallet (Cüzdan) kredileri hakkında daha detaylı açıklamaları Zoho.com üzerinde yer alan sayfa üzerinden inceleyebilirsiniz.

Denizhan