zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho One 2021 Güncellemesinin Avantajlarını Keşfedin!

02.11.21 03:28 PM By Denizhan

Şimdiye kadarki en büyük ve en güçlü Zoho One güncellemesini keşfetmeye hazır mısınız? Çok yönlü birleşik arayüz, gelişmiş yapay zekâ ve iş zekâsı, işlevler arası hizmetler, genişletilmiş pazar, ürün geliştirmeleri ve çok daha fazlasına hazır olun! 

zoho one 2021 güncellemeleri

Beş yıldan daha kısa bir süre önce, uzaktan çalışma, dijital dönüşüm, iş zekâsı ve yapay zeka çoğunlukla ivme kazanan sözcüklerdi. 2021’e hızla ilerliyoruz ve bu trend kavramlar hem büyük işletmeler hem de KOBİ’ler için iş sürekliliğinin ve üretkenliğinin etkilenmemesi açısından son derece önemli hale geldiler.


Örneğin, COVID-19 başladığında, birçok küçük ve orta ölçekli şirket, birbirinden ayrı, silolara ayrılmış uygulamalar ve veri sistemleri kullandıkları için bir dizi kesintiyle karşı karşıya kaldı: bu da çalışanların uzaktan iş birliği yapabilmesini, müşterilere güvenilir bir şekilde hizmet verilmesini ve müşterilerde güven oluşturulmasını zorlaştırdı. Buna karşılık, birçok büyük şirket, halihazırda sahip oldukları daha sofistike ERP sistemleri ile belirgin bir rekabet avantajı kazandı.


İşletmeler, covid-19 pandemisinin getirdiği dijital dönüşüm zorluklarıyla başa çıkmak için mücadele ederken, birkaç bağımsız iş uygulamasının onların doğru yolda kalmalarına yardımcı olmak için yeterli olmayacağının farkına vardı. İşletmelerin işlerini başarılı bir şekilde dönüştürmek ve dijitalin gücünden yararlanmak için birbirine bağlı tek bir ekosistem olarak, birleştirilmiş bir işletim sistemine ihtiyaçları var. 

Birleşik Zoho One Deneyimi Nedir?

Dijital dönüşüm, işinizi sadece internete taşımak değildir ve birleşik bir deneyim de yalnızca entegrasyondan ibaret değildir. Gerçek bir birleşik deneyim, ürünü müşterinin bakış açısıyla oluşturmaya sarsılmaz bir bağlılık, çeşitli paydaşlar (uygulama kullanıcıları, geliştiriciler, üçüncü parti hizmet sağlayıcılar) arasında alışveriş sağlamak için bir ortam gerektirir. Zoho One 21, uygulamaların, hizmetlerin, platformların, depolamanın ve altyapı yığınlarının dikey olarak birleştirilmesinin yanı sıra, bu faktörleri göz önünde bulundurarak, birleşik bir deneyim yaratmaya yönelik bilinçli çabanın bir sonucudur.

Zoho One’ı 2017’nin ortalarında, 35 bulut uygulamasından oluşan bir hepsi bir arada paketi olarak piyasaya sürdüğümüzde, bunu sadece herkes için mümkün kılmayı ve her türlü işletme için alanı eşitlemeyi amaçlamıştık.


Bugün Zoho One, 160’tan farklı ülkede, çeşitli sektörlerden 40.000’den fazla müşteriye hizmet veriyoruz. Bu rakamlar, müşteri ihtiyaçlarını ön plana koymamızın doğrudan bir sonucu. 

Birleşik Kullanıcı Arayüzü

zoho one birleşik kullanıcı arayüzü

Yepyeni birleşik kullanıcı arayüzünü oluştururken, aklımızda birkaç şey vardı: tam erişebilirlik, tutarlılık, sezgisellik ve hız. Zoho One birleşik arayüzü, uygulamadan uygulamaya ya da cihazdan cihaza geçiş yaptığınızda deneyimin tutarlığını ve sürekliliğini sağlayacaktır. Bağlamsal, birleşik yapı çalışanlara zaman kazandıracak ve bilgi derleme, işleme sürecini basitleştirecektir. 

Birleşik Gezinme

Yeni arayüzün bağlamsal sol köşesi gezinmenizi oldukça kolaylaştıracak. Birden çok açık sekme arasında karışıklık yaşamak yerine, artık en çok kullandığınız uygulamalar arasında daha verimli geçiş yapabilirsiniz. Uygulamaları sol bölmede ekleyip kaldırabilir, gruplara sürükleyebilir ve istediğiniz zaman kolayca erişebilmek için favorilerinizi en üste sabitleyebilirsiniz. 

Kişiselleştirilebilir Dashboard

zoho one özelleştirilebilir pano

İster uygulamalara ve hizmetlere erişim ister kişiselleştirme olsun, müşterilerin bizden ne istediklerine odaklanıyoruz. Müşteri açısından bu durum, kendi deneyimlerini kontrol etme fırsatı doğuruyor.


Örneğin, Zoho One kullanıcıları kendileri için iki etkileşimli gösterge tablosu oluşturabilirler. Bu durum, kullanıcıların benzersiz ürün ve hizmet kullanım sistemlerine uyum sağlamasına olanak tanır. 50’den fazla akıllı widget ile yeni Zoho One arayüzü, verileri harmanlamanıza, görünümler oluşturmanıza ve istediğiniz herkesle paylaşmanıza olanak tanır. Sizin için en iyi görünümü oluşturmak adına favori widget’larınızı sürükleyip bırakabilirsiniz. Ayrıca, takvim etkinliklerini takip etmek, e-postaları okumak ve anlık mesja bildirimlerini kontrol etmek gibi şeyler yapabilirsiniz. 

Birleşik Takvim

zoho one birleşik takvim

Birleşik takvim, birleşik bir işletmenin en önemli parçalarından biridir. Zoho One’ın son güncellemesi ile çalışma haftanızı takip edebilir, planlayabilir, hareket halindeyken randevuları yönetebilir ve hatta 40 dil seçeneğinden birini seçebilirsiniz.


Yeni eklenen bir davetiyeyi gününüzün hangi noktasına denk geldiğini görmek için genişletebilirsiniz. Randevuları ve etkinlikleri hızla arayabilir ve hatta ekibiniz için toplantı odaları gibi kaynakları rezerve edebilirsiniz. İş ve kişisel takvimlerinizi birlikte ya da ayrı ayrı görüntüleme seçenekleriyle önceliklerinizi yönetmek her zamankinden daha kolay! 

Birleşik Yapılandırma

Tamamen birleşik bir deneyim vaadini yerine getirmek için ortak işletim sistemi öğelerinden bazılarını tek bir başlık altında bir araya getirmek istedik. Zoho One’ın yeni birleştirilmiş ayarlarıyla kuruluş yöneticileriniz artık her uygulamaya ayrı ayrı erişmeye gerek duymadan birleşik bir merkezi konsol üzerinden her şeyi kişiselleştirebilir. 

Work Graph ile zenginleştirilmiş gelişmiş kurumsal arama

Farklı ekiplerin farklı yazılım setleri kullandığı bir iş ortamında, iyi bir arama sistemi uygulamalar arasındaki değişim akışını algılayabilmelidir. Herhangi bir arama işlevinin etkinliği, doğal dil sorgularını anlama ve ardından en alakalı ve bağlamsal sonuçları gösterme yeteneğinde yatar.


Her kullanıcı için benzersiz bir grafik sağlayan bir hizmet olan Work Graph ile tanışın!

Work Graph, otomatik sistemler kadar basit bir şekilde kullanıcı deneyiminizi zenginleştirmenin yanı sıra, kurumsal arama hizmetimiz Zia Search’ü de besliyor. 

Özel uygulama ve cihaz yönetimi

zoho one mobil cihaz yönetimi

Sosyal mesafeye duyulan sürekli ihtiyaç, bir gün sona erecek olsa da hibrit ofis modeli, iş dünyasında kalmaya devam edecek. Şirketlerin uzaktan daha fazla çalışanı işe aldıkları zaman, bu yeni işe alımları sisteme uzaktan dahil etmeleri gerekiyor. 


Zoho One’a dahil edilen Mobil Uygulama Yönetimi ile işletme yöneticileri, mobil cihazları üzerinden kullanıcıları uzaktan atayabilir ve yapılandırabilir. Uygulama erişim ayrıcalıklarını ayarlayabilir, uygulama atamalarını ve kullanıcı rollerine dayalı kısıtlamaları otomatikleştirerek, uzaktan cihaz yönetimini daha verimli ve güvenli hale getirebilirler. 

İş çapında organizasyon sözlüğü

zoho one kurumsal sözlük

Hepimiz kullandığımız yazılımlarda yazım denetleyicilerine alışkınız. Otomatik düzeltme bazen yardımcı olabilir, ancak bir iş arkadaşınızın adını, ürün adını veya işletmenize özgü bir terimi yazmanız gerektiğinde bu otomatik değişiklikler ve istemler de can sıkıcı olabilir.

  

Artık Zoho One'a eklenen yeni Org Sözlük hizmeti, şirketinizin kullandığı kişiler, atama ve ürün adları dahil benzersiz sözcükleri otomatik olarak tanıyacak ve hatırlayacak bir sözlük bulunduruyor. Bu, yalnızca kullanıcılarınızı gereksiz istemlerden kurtarmakla kalmaz, aynı zamanda kuruluşunuz genelinde tutarlılık ve doğruluğun sağlanmasına da yardımcı olur.

Daha Fazla Yeni Uygulama

Zoho One, Pazarlama, Satış, Hizmet, Finans, BI, BT, İK, Hizmet, Geliştirici, Üretkenlik, İş birliği ve İletişim gibi kategorilerde bir dizi uygulama sunar. COVID-19 pandemisinde, e-ticarete, uzaktan iş birliğine ve veri temizlemeye diğer kategorilere nazaran daha fazla önem verdik ve müşterilerimize yardımcı olmak için yeni uygulamalar ekledik. 

E-Ticaret Alt Yapısı Zoho Commerce

Çevrimiçi pazarın hızla büyümesiyle birlikte müşteriler, istediklerini, istedikleri zaman satın alabilmenin rahatlığını günün her saati yaşıyor. İşletmeler, müşteriler için bu deneyimi yaratarak, daha geniş bir kitleye ulaşabilir ve daha iyi satış gelirleri elde edebilirler.


Zoho Commerce uygulaması, önceden oluşturulmuş profesyonel şablonlardan öğeleri sürükleyip bırakarak, çevrimiçi mağazanızı hızlı bir şekilde kurmanıza olanak tanır. Zoho One altyapısındaki Zoho Commerce ile artık tek bir yerden web sitenizi tasarlayabilir, envateri yönetebilir, ödemeleri kabul edebilir ve verilerinizi analiz edebilirsiniz. 

Arttırılmış Gerçeklik (AR) Tabanlı Teknisyen Destek Uygulaması Zoho Lens

İlk artırılmış gerçeklik alt yapısında çalışan uzaktan destek uygulamamız Zoho Lens, sorunları daha hızlı çözmenize ve yerinde yapmanız gereken ziyaretleri azaltmanıza yardımcı olmak için size bir çift sanal göz sunar. Zoho Lens’i kullanarak, sahadaki teknisyenlerin sorunu akıllı telefonlarını kullanarak, bir uzmana göstermelerine ve anında yardım almalarına yardımcı olabilirsiniz. 

Kurumsal Öğrenim Platformu (LMS) Zoho Learn

zoho one kurumsal öğrenim platformu

Zoho Learn, değerli öğrenme deneyimleri oluşturmanıza, öğrenme programlarını yönetmenize, kursiyer ilerlemesini değerlendirmenize ve kurslarınızın etkisini ölçmenize yardımcı olan kapsamlı bir öğrenme ve eğitim platformudur. Zoho Learn ayrıca şirketinizin en değerli varlığı olan bilgiyi yakalamak, düzenlemen ve yönetmek için yapılandırılmış bir sistem sağlar. Zoho Learn, içeriğin hızlı bir şekilde oluşturulmasına yardımcı olmak için gerçek zamanlı, önceden oluşturulmuş şablonlarda iş birliği yapmak için paylaşılan çalışma alanları, kurslar ve dersleri yönetmek için bir zamanlama sistemi sunar. 

TeamInbox

Zoho One ekosistemine en son eklenen TeamInbox, ekiplerin daha iyi bir bağlam sunan, şeffaflığı teşvik eden ve yapılan işi kuş bakışı görmelerini sağlayan bir gelen kutusu ile birlikte çalışmalarına olanak tanır. Artık doğru kişiden doğru bilgiyi almak için sonsuz e-posta zincirlerinde zaman kaybetme konusunda endişelenmenize gerek yok. Zoho TeamInbox ile tutarlı ve doğru bilgi sağlamak için yanıt vermeden önce ekip üyelerine e-postalar atayabilir ve ekibinizle bağlamsal görüşmeler yapabilirsiniz.

Veri Hazırlama ve Analitik

Veri Hazırlığı İçin Zoho DataPrep

Self-servis veri hazırlama, profesyonel analistlerin ve kullanıcıların yapılandırılmamış verileri daha iyi analiz edebilmesi için son derece organize veri kümeleri hazırlamasına, iyileştirmesine ve dönüştürmesine olanak tanır.


Artık Zoho One ekosisteminin ayrılmaz bir parçası olan DataPrep ile verileri her zamankinden daha hızlı hazırlayabilir, ham verileri zenginleştirebilir ve veri ambarınızla ya da tercih ettiğiniz analitik/BI hizmetiyle senkronize edebilirsiniz. 

İK Bordro Yönetimi Payroll (Hindistan bölgesinde mevcuttur)

İşletmeler, uyumlu kalmak ve bordro işlemlerini kolaylaştırmak için kazanç yönetimi yazılımları kullanırlar. Güvenli çalışan portalı, işlerin daha hızlı yapılması için çalışanlar ve bordro personeli arasında daha iyi iş birliği sağlar.


Zoho One’daki İK yönetimi uygualamalarına daha fazla güç ekleyen Zoh Payroll, çalışan bordro işlemlerinde değerli zamanınızdan tasarruf etmenize yardımcı olan çalışan mali raporlarına erişmenizi sağlar. 

Zoho One Marketplace

Kullanıcılar ve ihtiyaçları daha karmaşık hale geldikçe, daha karmaşık özelliklere olan talep de artar. Bu ihtiyaçları karşılamak için basit bir işletim sistemi, doğal olarak üçüncü parti entegrasyonların işlevselliği geliştirmesine olanak tanıyan bir ekosisteme dönüşmelidir.


Zoho One Marketplace, 30.000’den fazla işletme tarafından süreçleri kolaylaştırmak, iş akışları oluşturmak ve iş birliğini beslemek için kullanılan 1000’den fazla dahili ve harici uygulama entegrasyonu sunar. 

zoho one marketplace

Birleşik Zoho One ekosisteminin çağına: yepyeni bir olasılıklar dünyası

İster yeni bir işletme olun ister dijital dönüşüme doğru ilerleyen bir işletme, yeni birleşik Zoho One, işinizin her yönünü birleştirerek inovasyonu ve sürdürülebilir büyümeyi güçlendirir.


Siz ve ekipleriniz için doğru uygulamalar, uygulamalar genelinde geliştirilmiş hizmetler ve bunları birbirine bağlamak için doğru entegrasyonlara sahip genişletilebilir platformlar ile tamamen yeni Zoho One’ı keşfedin!


Zoho One hakkında daha detaylı bilgi almak ve tüm bu güncellemelerin sağladığı avantajlardan işletmenizde faydalanmak için Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz. 

Denizhan