zoho_crm

TR

zoho_crm

EN

Zoho One Nedir?

20.09.21 12:06 PM By Denizhan

Günümüzde dijital dönüşümün önemi her geçen gün artıyor. Birçok işletme özellikle son iki yılda, dijital dönüşüm planlarını hızlandırarak, aksiyon almaya devam ediyor. Dijital araçların rekabet ortamında belirleyici bir unsur olmasından ötürü işletmeler doğru seçimler yapmak istiyor. Bu noktada paket çözümler, birçok işletmenin tercihine dönüşüyor. Tek bir paket içerisinde sunulan kapsamlı uygulamalar ile dijital dönüşümünüze ivme kazandırmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz! Zoho One, uzun yıllardır sunduğu çözümlerle birçok işletmeye hız ve verim katıyor. Zoho One’ın sağladığı avantajları merak ediyorsanız, hemen başlayalım! 

zoho one nedir

Zoho One ile İşinize Hız ve Verim Katın! 

Zoho One, tüm çalışanlarınızın kullanabileceği 40’ın üzerinde program sunan bir paket çözümdür. Bugünün şartlarında, eski araçlar ve kâğıt tabanlı işlemlerden oluşan süreçlerle başarılı olmanın neredeyse olanaksız olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Zoho One işiniz için bulut uygulamaları ve içerisinde bir CRM sistemi içeren oldukça uygun fiyatlı bir çözümdür. Zoho One, işletmenizin farklı faaliyetlerini birbiri ile bağlantılı ve çevik bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanıyan entegre bir sistem sunuyor. Bu sayede, işletmenizin genelinde üretkenliğinizi artırırken aynı zamanda daha iyi bir müşteri deneyimi sunarak, çok daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. 

Potansiyel Müşteriden Nakde Giden Yol

Zoho One, tüm işinizi yönetmeniz için size tek bir sistem sunar. Zoho One ile pazarlama, satış ve faturalandırma süreçlerinizi entegre bir şekilde yönetebilir, satışlarınızı artırabilir ve daha hızlı bir şekilde ödeme alabilirsiniz.

Müşteri Adaylarını Tek Bir Yerde Toplayın

İletişim formları, haber bültenleri, içerik, canlı sohbet, sosyal medya ve direk ulaşan potansiyel müşterilerinizi oluşturun ve tek bir yerde toplayın. Bu sayede, doğru zamanda doğru bilgiyi alabilir ve potansiyel müşterilerinizi hızlı bir şekilde takip edebilirsiniz.

Belirlenen sürede anlaşmaları kapatın

Anlaşmaları daha hızlı kapatmak için satış sürecinizi otomatikleştirebilirsiniz. Müşteri adaylarını otomatik olarak atayabilir, takip görevleri ayarlayabilir ve kişiselleştirilmiş takip e-postaları gönderebilirsiniz. Hatta tüm satış sürecinizin haritasını çıkararak, ekibinize anlaşmaları daha hızlı kapatmaları için süre verebilirsiniz.

Teklifleri ve faturaları otomatik olarak oluşturun

Anlaşmaları kapatırken, teklifler ve faturalar oluşturabilirsiniz. Satış süreci boyunca topladığınız bilgileri bir teklif oluşturmak için kullanabilirsiniz. Teklif kabul edildiğinde, otomatik olarak faturaya dönüştürebilirsiniz. 

Sözleşmeleri ve anlaşmaları dijital olarak imzalayın

Önemli belgelerinizi imzalatmak için hızlı, kolay ve kağıtsız bir işlemle süreci hızlandırabilirsiniz. Bir belge yükleyerek, CRM ya da diğer uygulamalardan veri getiren bir belge oluşturabilir ve ardından anında imzaya gönderebilirsiniz. 

zoho one nedir

Çevrimiçi ödemeleri kabul edin

Müşterilerinize daha hızlı ödeme alabileceğiniz ve deneyimlerini iyileştirerek sorunsuz, kolay bir çevrimiçi ödeme süreci sunabilirsiniz. Ödeme bağlantıları ve ödeme formları ile süreci daha da hızlandırabilirsiniz. Veya ödeme yapabilecekleri, geçmiş teklifleri ve faturaları gözden geçirebilecekleri ve faturalandırma ekibinizle iletişime geçebilecekleri bir müşteri portalına erişmelerini sağlayabilirsiniz.

Yatırım getirisini ve performansı izleyin

500’den fazla önceden oluşturulmuş rapor ve yönetici panosu ile işletmenizin performansını en üst düzeyde tutabilirsiniz. Pazarlama kampanyaları, müşteri mutluluğu, tüm satış hattınızı takip etmek ve çok daha fazlası için yatırım getirinizi kontrol edebilirsiniz. Göremediğiniz bir rapor olması durumunda Zoho’nun akıllı asistanı Zia’dan yardım alabilirsiniz. 

İş için fatura oluşturun

Geçici faturalar oluşturarak, ekibiniz görevleri ve kilometre taşlarını tamamlarken kolaylıkla faturalandırma işlemi yapabilirsiniz. Müşterilere e-posta üzerinden ya da güvenli bir müşteri portalından çevrimiçi ödeme seçeneği sunabilirsiniz.

zoho one nedir

Projeleri yönetin

Gantt çizelgeleri, kilometre taşları ve görev listeleri ile devam eden projenizi takip edebilirsiniz. Bir satış yapıldığında, bir dizi görevle birlikte bir şablon üzerinden projenizi otomatik olarak oluşturabilirsiniz. Ekibinizin ilerlemesini takip edebilir ve ilerledikçe müşterilerinizi güncelleyebilirsiniz. 

Toplam proje maliyetini anlamak için giderleri takip edin

Genel giderleri takip etmek adına kredi kartınızı muhasebe sistemine bağlayabilirsiniz. Ardından giderleri takip edebilir ve ilerledikçe bunları projelerle ilişkilendirebilirsiniz. Bir mobil cihaz üzerinden makbuzları tarayabilir ve süreci izleyebilirsiniz.

Müşteri verilerini merkezileştirin ve segmentlere ayırın

Müşterilerinizin eksiksiz bir görünümünü elde etmek için tüm satış ve müşteri bilgilerinizi bir araya getirebilirsiniz. Ardından, satışlarınızı artırmak ve müşterileriniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için satın alma geçmişine, konuma, müşteri memnuniyetine ve çok daha fazlasına dayanan segmentler oluşturabilirsiniz.

zoho one nedir

Hedef kampanya gönderin

Anahtar müşteri segmentlerine hedefli e-posta kampanyaları gönderebilirsiniz. İsimler, doğum günleri ve satın alma verileri ile konu satırları ve e-posta içeriklerini kişiselleştirebilirsiniz. Ekli belgeler, formlar ve kupon kodları gönderebilirsiniz. E-postaları otomatik olarak göndermek için otomatik yanıtlayıcıları kullanabilirsiniz. 

Anket oluşturun ve gönderin

Anketlerle müşterileriniz hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Puanlar aracılığıyla müşteri memnuniyetini takip edebilirsiniz. Eksiksiz bir görünüm elde etmek için tüm anket sonuçlarını bireysel müşteri kayıtları ile ilişkilendirebilirsiniz. 

Entegre, Akıllı, Özelleştirilebilir İş Yazılımı

Zoho One Paketi içerisine yer alan 40 üzerindeki uygulama ile şirketinizdeki tüm personeliniz, dilediği yerden istediği uygulamaya erişerek çalışabilir!


40’tan fazla uygulama ve dünyanın en popüler CRM sistemlerinden biri olan Zoho CRM’i içerisinde barındıran Zoho One ile işletmenizde yeni bir dönem başlatabilirsiniz. Zoho One hakkında daha detaylı bilgi almak için Zoho ürünlerinin Türkiye Yetkili Satıcısı Cloudyflex’e ulaşabilirsiniz. 

Denizhan